2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yok farklı hastanede ama bana üç hafta sonra gel demişti şimdi ben diğer doktora gidersem otomatikmen buna gitmem sonraki haftalar giderim . Niye gelmedin derse ne derim bilemedim

Ben olsam kendi doktoruma giderdim yine de. Yani bu hafta gitsen de kendi doktoruna gitsen iyi olur. İkili test zamanın gelmiştir senin. Onu yapmanı söyleyecektir.

Beeeennn ben ben.. Yediğim her şeyden sonra bi mide şişmesi ve bazen yanması oluyor, sürekli sakız çiğniyorum arada gaviscon biraz çay anca öyle gün bitiyor

Bugün tam 11+0 olduk, 10 gün sonra randevum var ikili test için gidicem bakalım cinsiyet tahmini gelecek mi, gerçi ben öğrenmeyeceğim arkadaşlarım sürpriz yaomaz istiyor ama erkekse bende anlarım heralde gibi geliyor

Günaydın herkese. Dün gece hiç uyumadım kızlar bel kasık ağrısı. Kısır yedim acı biber turşu yedim, kestane yedim. Göğüs hassssşyetim de 2 gündür pek yok. Korktum. Gazdanmıdır bir sorun mu var bilemedim. Bugün ikili test için kontrol var saat 15 de duanız da unutmayın

Seni çok iyi anlıyorum. Bende de oluyor ve korkutuyor. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin

Ben de bu gıdalardan bi sucuğu seviyorum, soracağım şu, mesela güvendiğimiz sucuğu iki haftada bir mi yiyebiliriz, ne sıklıkta yani?
Çünkü ben hamilelik boyunca 4-5 sefer yemişimdir, bir skntı olmaz dimi?

günaydın güzel anne adayları, dün kırmızı kan ve pıhtı akıntım oldu, progestan kullandım geçti yine. bugün kontrole diye gittim ikili testi de aradan çıkaralım dedi doktorum, bebiş sırtı dönük uyuyormuş, çikolata ye su iç gel dedi, tekrar bakıldığında takla attığını gördüm içerde bebişimin
ultrason probunu karnımın sol tarafından tuttu, bebişin kafası da ekranda solda görünüyordu.
bugün 11+4müşüm, CRL 5cm olmuş, NT 1,1mm dedi üçlüyü yaptırmana gerek yok ama sana bırakıyorum kararı dedi. iki hafta sonra çağırdı ikilinin sonuçlarını göstermek için.

Günaydııın. Geçen hafta ben de bizim burada fellah köftesi derler bulgur işi. Ondan yemiştim beni perişan etmişti. Mide yanması ağrısı istifra bi yandan. Daha sonra 3-4 gün doğru düzgün bir şey yiyemedim. canım hiçbir şey istemedi. Midem anca kendine geldi. Mideye çok yüklenmemek gerekiyor. Hele bulgur işi bu sıralar çok yememek gerekiyormuş. Bu arada umarım her şey çok güzel olur içini ferah tut

Çok teşekkür ederim umarım acıdan bulgurdan dır. Mideden ziyade bel kasık ağrısı gaz yaptı bende.

Kızlar az önce pembe akıntım oldu azıcık ama oldu çok korktum daha önce olmamıştı. Asıl doktoruma olan randevum 25 ineydi bende aradım söyledim kanamam oldu diye 1:30 dan sonra gel dedi. Gidicem bişey yoktur inşallah

Yediğin şeyler aşırı gaz yapıcı şeyler, ondan olmuştur büyük ihtimal. öyle durumlarda maden suyu içebilirsin. Ben acıya, turşuya yaklaşmıyorum hiç. inşallah Dr randevunuz da güzel geçer

Kızlar ben de dün bulgur pilavı yedim akşamüstü. bi de yorgundum üstüne uyudum biraz. Akşam boğazıma kadar doluydum. Yatmadan önce bi soda içtim de gazı aldı biraz, rahatladim

Ben de bu gıdalardan bi sucuğu seviyorum, soracağım şu, mesela güvendiğimiz sucuğu iki haftada bir mi yiyebiliriz, ne sıklıkta yani?
Ben hemen hemen her hafta sonu az da olsa kahvaltıda sucuk yiyorum açıkcası. Seri üretim sucuğu değil özel kasap sucuğu ama eşim yiyor benim de canım istiyor yiyorum yani. Ben pinpirikli bir insan değilim hatta oldukça rahat olduğum bile söylenebilir o yüzden canımın istediği herşeyi yedim diyebilirim şimdiye kadar.

Bana haftada bir kez yiyebileceğim konusunda hem diyetisyenimden hem de doktorumdan vize çıkmıştı.

Çok teşekkür ederim maden suyu doktorum yasaklamıştı ne alaka anlamadım bende. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum ondan mı bilemedim.

Yaaa seninle birebir aynıyız, ben de bugün 11+0 dayım. Benim randevum 3 Kasımda, seninkinden biraz daha geç. Yaz mutlaka olur mu kontrol sonucunuzu Bana da niyeyse erkek gibi geliyor benimki

İki gündür yaşadığımı bir ben bir Allah bilir resmen. Bulantı ve koku pik yaptı. lokma desen yiyemiyorum. Suyu bardak koktuğu icin suluktan içiyorum. Sürekli geçecek diyorum kendime ama sabrım da bitti. Dün rennie Duo içtim tam rahatlıyorum derken 10 dk geçmeden onu da çıkardım.
Sadece suyla yaşıyorum :)

Sağlıkla alın kucağınıza. Bende bugün 11+4 üm gidicem detaylı ultrasona. Cinsiyet göremedi demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…