2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sağolun kızlar, geçecek inşallah bugünler de.

Insallah hic bir sey yoktur icini ferah tut onlem amacli iyi yapmissin ama bugun giderek

Kızlar bende işe başlıyorum gazamız mübarek olsun. 24. Haftaya kadar idare edeceğiz artık gazmış geğirmeler iş çalışırken yıpratıcı olacak.. Keşke tüm hamilelere Bi inisiyatif tanınsa.. Hayat zor gerçekten. Borçlu oldugumuz için çalışmak zorundayım.

Benim şekerim sınırdaydı hatta ilk gebeliğimde gebelik şekeri çıkmıştı. Kolestrol yüksekti, tiroid yüksekti, acıkınca elim ayağım titrerdi. Sonra diyet yaptım kilo da verdim ama bende bi yeme alışkanlığı oluştu. Kahvaltıda kışın yeşillik roka maydanoz gibi yazın domates salatalık biber vs hiç eksik etmiyorum artık. Sebzeyi ve eti ölçülü yiyorum Sucuk dışında birşey almıyorum o da çok az .ve bol bol yürüyüş yapıyorDUM:) bütün değerlerim düzelmişti. Hep bu düzen gidiyorum 2 yıldır ama hamilelikten sonra yürüyüş yapamıyorum yemeğede dikkat edemiyorum. Haliyle aldım başımı gittim. İnşallah şu dönemi atlatırız da sağlıklı besleniriz. Kesinlikle insanı rahatlatıyor yeme düzeni. Ruhen de bedenen de

Sağlıkla alın kucağınıza. Bende bugün 11+4 üm gidicem detaylı ultrasona. Cinsiyet göremedi demi
amin sen de inşallah, ben dünkü kanama durumundan dolayı aman kalbi atsında"" modundaydım aklıma bile gelmedi cinsiyeti, hoca da hiçbişey demedi onunla ilgili kol bacak parmaklar falan baktı söyledi ama.. heralde sonuçları için gittiğimde öğrenirim

sorma teyzesi çikolatayı bulunca anneden çok sevindi normalde yemem ben çok sık bundan sonra sırf o içerde mutlu mutlu dönsün diye iki güne bir çikolata atarım ağzıma
Yaa ben de cuma günü doktora gidicem şimdiden çikolata stoğu yaptım ki hiç sevmem çikolatayı

Merhaba hanımlar umarım iyidir herkes
10. Haftada ikili tarama testi yaptıran var mı bildiğim 11le 14 arası oluyodu ama tam 10 haftalık olduğum gün çağrdılar beni ertelemek istedim hatta test yapılcak erteleyemeyiz dediler
Sizde durum nasıl

Mayıs annelerinin bebekleri burcu ya boğa olacak ya da ikizler. Umarım boğa olur Sizin doğum ayınız ve burcunuz ne

Oyş cnm haklısın. Sağlıkla sl kucağına inşallah

Oyş cnm haklısın. Sağlıkla sl kucağına inşallah
bebişinin hareket ediyor olmasını, uyanık olmasını istiyor doktor o ense kalınlığını ölçerken net sonuç alabilmek için, tavsiyem sen de önden çikolatanı ye suyunu içte git yavrunu o ekranda hareketli görmek çok acayip bi his

Kaç dk önce yemem lazım çikolatayı

Mayıs annelerinin bebekleri burcu ya boğa olacak ya da ikizler. Umarım boğa olur Sizin doğum ayınız ve burcunuz ne
benim mayıs başı gibi tarihim oyüzden büyük ihtimalle boğa burcu olacak, kendim yay anasıyım babası da kova bebiş bizim ailede anayı babayı dizginleyen bi birey olacak yorumlara göre

benim mayıs başı gibi tarihim oyüzden büyük ihtimalle boğa burcu olacak, kendim yay anasıyım babası da kova bebiş bizim ailede anayı babayı dizginleyen bi birey olacak yorumlara göre

Hayırlısıyla boğa olacak canım ben ve eşim oğlak burcuyuz:)
Biz de de ben Koç burcuyum eşim balık burcu. Art Arda olacak Mart Nisan Mayıs

Kesinlikle oyle bende evlenmeden once reformer pilatese gidiyordum haftada iki gun ve yaklasik bir yil kadar hic aksatmadan okul gibi gitmistim inanilmaz iyi hissediyordum. Simdi diyorum mesela pandemi olmasa sunu yapardim boyle olurdu suan en fazla yuruyus yapabilirim havalarda kotuye dogru gidiyor ve usenmeye de basladim artik, tembellige alistim sanirim Gebelik sekerinden de cok korkuyorum daha dikkat etmemiz lazim gercekten beslenmeye. Birazdan zorla da olsa yurucem ve bu hafta ev yemegi yemeye ozen gostericem. Zaten cuma kontrol var doktorum biraz fazla dominant kilo almicaksin diyor bende bu hafta yedigime dikkat ederim diye dusundum zaten cok yiyince inanilmaz rahatsiz hissettiriyor. Bu arada annem aradi simdi 50 yasinda ve gunde 20 bin adim atiyor, biraz onun kadar azimli olsam keske

Bende bu cuma gunu gidicem 10+4 olacak ama bir hafta onden gidiyordu 11+4 olmasi gerekiyor aslinda. Duruma gore doktor yapicakti testi boynunun belli bir mm ye gelmesi gerekiyormus sanirim detayli ultrason ve ikili test icin. Belki sizinde onden gidiyorsa onun icin cagirmis olabilirler mi

Bana da doktorum ilk üç ay kilo almanı istemiyorum demişti bu hafta 12.haftam doluyor ve kilom aynı almadım ama iştahım yavaş yavaş açılmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…