2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Demek ki bu günde var bir durum bende tam 11 haftalığım bugün aşırı bulantı çekiyorum. İnşallah tez zamanda geçer bulantılarımız

Demek ki bu günde var bir durum bende tam 11 haftalığım bugün aşırı bulantı çekiyorum. İnşallah tez zamanda geçer bulantılarımız
Ay inşallah ya birşeyi abartınca yemekye hop midem birbirine giriyo. Önceden az az yiyoduk ya mide bulantısı olduğundan bazen hiç yemiyodum. Şimdi normal yiyince midem bulanıyor

Kizlar bugun aklima sosis dustu ve bunun icin Modaya gittik Modanin diger nimetlerinden de faydalanip evde midem birbirine girmis halde uyumusum. Midem yemek yemekten bulaniyo benim de hala esim yemek sepetinden indirimimiz var ne soylesem diyor yakinda agir yasamlara donucez

Benim eşim de öyle. yemekten kalkıp sonraki siparişimiz ne olsa acaba diye düşünenlerden hamilelikten önce gece uykudan uyanıp pizza söylediğimiz zamanlar olurdu şu an iştahsız olduğum için o da çok keyifsiz, çünkü bi suç ortağı yok bu arada ben salam,sosis tarzı şeyler yasak olduğu için pizza yemiyorum ama bu 3 ay için mi geçerli ki yani sonra serbest mi

Tüm gebelik süresince şarküteri etlere dikkat etmelisin

Haha benimki de bugun spora gitti o yuzden boyle rahat valla ben pizzada yedim cuma aksami ya eskiden haftasonu kahvaltilarinda hep sosis salam sucuk gibi seyler olurdu artik eve hic almiyoruz bunlardan ama iste pizzada da kendimi kisitlamiyorum bence hamilelik donemince yasak bana oyle geliyor ilk uc ay demedi cunku bana hic yeme dedi

Ben de 3 aydan sonrasını düşünerek sabrediyordum yememek için ama bi kaçamak yapacağım artık belki bu hamilelik sayesinde sağlıklı beslenme alışkanlığı ediniriz

Ben de 3 aydan sonrasını düşünerek sabrediyordum yememek için ama bi kaçamak yapacağım artık belki bu hamilelik sayesinde sağlıklı beslenme alışkanlığı ediniriz
Salam sosis için bilemiyorum ama sucuk için kendiniz evde sucugnzu yapabilirsiniz ya da güvenilir bir kasabınız varsa ondan da alabilir iyice pişirerek yiyebilirsiniz.

ben bu haftasonu veggie pizza soyledim, ennn kotu krizleri bastirmak icin super

sonrasinda ev korkunc koktu midem direkt bulandi o ayri

Haha bence canin istiyorsa arada yiyebilirsin ya zaten bulantilarin var pek bir sey yiyemiyorsun ben bu hafta ici ev yemegi yapicam hep, saglikli beslenmek benim icin cok zor ama

Selam guzel annisler
Mide bulantisindan artik foruma dahi giremiyorum 10+3 haftalik olduk dun gece cok kotu oldum sabaha kadar mide bulantisindan uyuyamadim bir de agzim dilim kuruyor surekli acaba hamilelik disinda mi bi rahatsizligim var anlayamadim. Bu sekilde olan var mi benim gibi agiz kurulugu yasiyor musunuz?

evet, gece uyandigimda hem kuru hem yapis yapis agzim ve ici, her kalktigimda fircaliyorum

Kızlar midede gaz sorunu yaşayan var mı benim gibi kusma yok bulantı yok sadece mide gaz şişkinlik ve gegirme.. Hayattan soğudum. Sürekli ağzımda berbat Bi tat, gegirmekten soldum herkes iğreniyor benden. Abarttıgımı düşünüyorlar. Yediğim herşeyi gegirerek Bi daha tadıyorum ve bu iğrenç.. Bbeim gibi olup nasıl baş edebilenlerden yardım istiyorum.

Göğüs batması olan varmı kizlat özellikle sol göğüs sırtıma doğru ara ara batiyor

Bende öyle dürekli gaz çıkarıyorum midem çok kötü. Eşim alıştı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…