2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım ben de aynıyım alıştım artık gaz yüküyüm adeta

Salam sosis için bilemiyorum ama sucuk için kendiniz evde sucugnzu yapabilirsiniz ya da güvenilir bir kasabınız varsa ondan da alabilir iyice pişirerek yiyebilirsiniz.
Aslında normalde de salam, sosis, sucuk hiç birini sevmem. Et bile çok uzun yıllar sonra yemeye başladım ama pizzayı da onlarsız sevemiyorum. ilk üç ay daha önemli diye tuttum kendimi ama aşermek buysa eğer ciddi anlamda pizza aşeriyorum

Benim aram salamla sosisle hiç bir zaman olmadı sevmem yiyemem de onları ama sucuk pastırmayı gebelikte çok seviyorum onları iyi pişmesi şartıyla sınırlı yiyebilme vizesini verdi doktorum. Aslında pizza evde yapılınca çok daha güzel oluyor ince hamur açıp üstüne dilediğin malzemeleri koyarsın. Koyduğun sucuğun da peynirin de ne olduğunu bilirsin. Çok pratik olur.

İlk hamileligimde de 7. Haftadan itibaren doğuma kadar bu gaz ve yanmadan çekmiştim rennie çiğneme tabletle aşk yasiyordum ilk hamileliğimden önce eşimin yaninda gaz çıkarmayı bırak geğirmezdim bile iğrenç gelirdi hamilelikle birlikte kendini bozdun hatun diye dalga geçiyordu eşim doğumla birlikte şıp diye bitmişti gaz ve yanma durumu şimdide aynı durumdayım geğirmezsem gazdan ölüyorum rennie tablete başladım yine gegirdigim için evde surekli özür diliyorum 6 yaşına girecek kızım bile önemli değil annecim benim için sorun yok kardeşim yüzünden oluyor diyor

Aslında haklısınız, evde yapma fikrini hiç düşünmemiştim nedense. Belki daha önce hiç denemediğim için olabilir ama deneyeceğim

Aslında haklısınız, evde yapma fikrini hiç düşünmemiştim nedense. Belki daha önce hiç denemediğim için olabilir ama deneyeceğim
Evde pizza yaptıktan sonra hazır pizzalarin suratına bile bakmazsiniz iki yıldır dışarıdan hiç pizza almıyoruz bu hamileligimde arkadaşlarımızı pizza partisine davet edip hamile olduğumu söyledik bizim kimse ikinci çocuğu yapacağımıza ihtimal vermiyordu çünkü hep asla diyorduk böyle bı habere pizza partisi yakışır dedik 8 yetişkin üç çocuğa 4 tepsi pizza anca yetti

2. Gebelik olunca insan cidden daha rahat oluyormuş ben 2 kere dışardan pizza yedim bile evde de yapıyorum harika oluyor ama canım dışarda kini çekti, evimin yanında pizza pizza var kokusunu aldıkça dayanamadım

Gunaydinn
Hic uyuyamadim yine dun gece, ilk defa benimde midem bu kadar kotuydu sanirim yedigim seyler dokundu. Bugun sadece meyve ve yogurt yemeyi dusunuyorum bir de asiri duygusal oldum, en sacma film sahnelerinde bile agliyorum. Ailemlede tedbir amacli hala gorusmuyoruz yarin 2 hafta olacak sanirim onun etkiside cok buyuk

Günaydıın ben hem yarın fizik tedaviye hemde başka bir kadın doğumcuya gidicem 11+2 olucam yani giderken. Diğer doktorumda haftaya randevu vermişti bende hzır hastaneye gitmişken başka doktora gideyim dedim . Sizce napayım kendi doktoruma gitmezsem sıkıntı yaratırmu bana sonradan

Aynı hastanede başka doktora mı Ekranında görür büyük ihtimal haftaya gittiğinde. Sizde yer yoktu bende başka doktora gitmek zorunda kaldım dersin

Aynı hastanede başka doktora mı Ekranında görür büyük ihtimal haftaya gittiğinde. Sizde yer yoktu bende başka doktora gitmek zorunda kaldım dersin
Yok farklı hastanede ama bana üç hafta sonra gel demişti şimdi ben diğer doktora gidersem otomatikmen buna gitmem sonraki haftalar giderim . Niye gelmedin derse ne derim bilemedim

çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…