2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Ben bir süredir eşimin rahatsızlığı sebebiyle kendimi unutmuş durumdayım. Haftasonu acilde sabahladık, perişan olduk. Bazı şeyleri yemesi yasak, o yemeyince benim de canım istemiyor. Midemde yanma oluyor birkaç gündür, bugün de belim ağrıyor biraz. Hiçbir şeye mecalim kalmadı gibi hissediyorum. Depresyonda gibiyim adeta. Evden tiksiniyorum, her tarafı iğrenç, pis geliyor. Buzdolabını fırlatıp atmak istiyorum. Banyo iğrenç sabun kokuyor, nefret ediyorum sabunlardan. Ama günde 75 defa el yıkayan biriyim, eziyete döndü iyice. Annemi babamı istiyorum, onları da aylardır görmedim. Uzakta olmak çok zor.

Ben de öyle ya, 4 hafta zaten bi karbonhidrat ve sebze tüketebildim nerdeyse bulantı nedeniyle, inşallah skntı olmaz ya, diğer arkadaşa da haftada bir izin vermiş, içim rahatladı benim

Hiçbir skntı yoktur inşallah korkma, ama önlem amaçlı bi git, baksın tabii belki iğne falan yaptırır, progestan başlatır, ama korkma çoğumuzda oluyor maalesef

Hiçbir skntı yoktur inşallah korkma, ama önlem amaçlı bi git, baksın tabii belki iğne falan yaptırır, progestan başlatır, ama korkma çoğumuzda oluyor maalesef
Ayy inşallah bişey yoktur. Telaş yaptım ama az diye kendimi sakinlesim. Bişey olur gitmezsem üzülürüm sonra diye doktora gideyim dedim

Ah ya canım benim, Allah yardımcınız olsun inşallah. Tez samanda sağlık şifa versin. Bu bulantıları atlattığımız günleri iple çekiyorum

Geldi mi üst üste gelir zaten hep. Allah derdimizi unutturacak dert vermesin. Çok geçmiş olsun neydi ki rahatsızlığı ?

Çok geçmiş olsun

Allahım takla mı atıyor ponçik maşallah yaaa

Canım içini ferah tut güzel haberlerle geleceksin inşallah korkma bebeğin iyidir

Geldi mi üst üste gelir zaten hep. Allah derdimizi unutturacak dert vermesin. Çok geçmiş olsun neydi ki rahatsızlığı ?
Sağol canım. Bir süredir mide, karın ağrısı şikayeti vardı. Sıcakla, bitki çaylarıyla idare ediyorduk, üşüttü diye düşünerek. Haftasonu yerlerde kıvrandıracak kadar ağrısı oldu gece apar topar acile gittik. Serumla, ağrı kesiciyle toparladı ancak sabah çıktık. Eve geldik 2-3 saat uyuyup yeniden hastaneye gittik. Poliklinikte ultrason çekildi safra kesesi iltihaplanmış, ameliyat olman lazım dediler. İlaç kullanıyor işte şimdi. Allah beterinden korusun tabi, daha kötü şeyler de geldi aklımıza. Buna şükür diyoruz artık.

Yok farklı hastanede ama bana üç hafta sonra gel demişti şimdi ben diğer doktora gidersem otomatikmen buna gitmem sonraki haftalar giderim . Niye gelmedin derse ne derim bilemedim
Kendine bir doktoru sabit olarak belirle ona olan randevularına muhakak düzenli git canım. Çünkü her yiğidin yoğurt yiğişi farklı misali her doktorun tarzı farklı kafasında incelemeyi düşündüğü bişey olur vermeyi planladığı bi ilaç olur vs. Ama arada farklı bir doktora da elbette gidebilirsin. Ben önceki gebelikte özel doktora prof a gidiyordum testler çok pahalı olduğu için devlet hastesindeki doktora da gidiyordum tahlil ve ilaç yazdırıyordum. Ama esas sürekli doktorum prof olandı.

Cok gecmis olsun Allah ailesinden uzakta yasayanlarin yardimcisi olsun gercekten

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun

Canım çok geçmiş olsun. Kötü günler hemen geçer umarım. Aileden uzakta olmak böyle bi dönemde daha da zor gelir. İnşallah biran önce feraha çıkarsınız.

Bende ayni senin gibiyim hafta sonu evde yemek de yapmiyorum kendimi hic kisitlamiyorum. Bilmiyorum ilgisi var mi ama benim tsh degerlerim yuksekti sonra ilac kullanmadan kendi kendine dusmustu bu donemde ben bunlarin hic birini eve sokmadim hala da almiyoruz. Esim saglik sirketinde calisiyor bir suru test yaptirdigimizdan filan bahsettiginde, laboratuvar muduru sonuclarima bakmis sarkuteri urunleri cok mu kullandi demis direk nasil anladi bilmiyorum Doktorum da yemememi soylemisti, eve alirsam bende yerim. O yuzden sadece cook istiyorsa canim ya da kahvaltiya gidiyorsak ve orada kokuyorsa filan yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…