2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sağolun kızlar, geçecek inşallah bugünler de.

Canım benim çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin inşallah
Seni çok iyi anlıyorum, gurbette benzer şeyleri biz de çok yaşadık, ama beni en çok üzen eşimin rahatsızlanması olur her zaman.
Safra kesesi çok zorlar, inşallah en kısa zamanda iltihap geçer de uygun tedaviye başlanır.

Benim eşim de böbrek taşı düşürmüştü, gece onun yerde kıvranmalarına uyandım şok oldum öyle yerde iki büklüm görünce, ne yapacağımı şaşırdım her gün kullandığım telefonu kullanamadım panikten, eşim kalp krizi geçiyor zannettim -babası da çok genç yaşta kalp krizinden vefat etmiş- sabah ezanı okunuyordu koştum ev sahibini uyandırdım, oğlu bizi hemen hastaneye götürdü, acilde sabahladık ama bulunduğumuz yerde üroloji doktoru olmadığı için bizi başka ilçeye sevk etmişlerdi, benim müdür sağolsun götürmüştü orda da akşam etmiştik, çok zordu inan aileden uzakta olmak böyle zamanlarda zorluyor.

Bana da doktorum ilk üç ay kilo almanı istemiyorum demişti bu hafta 12.haftam doluyor ve kilom aynı almadım ama iştahım yavaş yavaş açılmaya başladı

Ay deme oyle benin yeterince acik daha da acilmasin bir iki hafta sonra benim ki direk asistanina tarttiriyor beni ve her hafta not aliyor. Biraz ondan cekinmem hosuma gidiyor ama o rahat davransa ben daha rahat davranirdim o yuzden boyle iyi bence

Sabah kahvaltıdan sonra ben de kızımı dışarı çıkardım, öğlen eve geldiğimiz de 5 bin adım atmıştım. Demek ki bir sabah bir öğleden sonra çıksak günlük rahat 10 bin yaparız ama o kadar enerji bende yok.
Akşama yemek hazır diye rahat çıktım ama her zaman öyle olmuyor tabi. Günü çok iyi planlamam gerek, biz ne bulsak yeriz eşim hiç takılmaz da kızım için mecbur düzenli yemek yapıyorum.
Çıkmadan da evi süpürmüştüm, dışardan gelince de yemeğimizi yedik, kızımı uyuttum ben de yanında yattım kaldım yorgunluktan kalkamadım.

Bilmiyorum ki öyle bişey dememişlerdi bana hatta ultrasona göre benim hesapladığımdan 2 gün az çıkmıştı ama bir daha ki haftaya bile ertelememeleri tuhaf geldi belkide dediğiniz gibi o ölçüye uygundur benmde haftaya cuma randevum tam 10+0 olcak
İlk bebeğiniz mi cinsiyetlerede az kaldı öğrensekte rahatlasak

Çok teşekkür ederim maden suyu doktorum yasaklamıştı ne alaka anlamadım bende. Kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum ondan mı bilemedim.
Genelde tavsiye ediyorlar , ama bir bildiği vardır mutlaka dr un da. Acı, turşu, bakliyatlar da normalde de gaz yapar . Bir an da yüklenmek rahatsız edebilir

Cocuk olunca daha planli oluyor her sey, benim esimde evden calisiyor artik ofise hic gitmiyorlar. Boyle de ben bunaldim kahvalti, ogle yemegi ve surekli atistirmaliklar hazirlamam gerekiyor. Supurge filan onun toplanti saatine gore acabiliyorum, muzik bile acarken haber veriyorum kulakliga geciyor. Bazen diyorum keske bu sene tam zamanli calissaydim Annemde sabah 10 bin adim tek basina atiyor, aksam da babamla beraber 10 bin adim atiyorlar kardesim cok kiloluymus hamilelikte varis problemi olmus diyet yapmis sonra hamilelik surecinde. Simdi operasyon gecirdi varisleri eskisi kadar kotu degil ama doktor yuruyus vermis yillardir yuruyor simdi banada bir gaz verdi bende aticam kendimi bir disari

Çok erken geldi bana tarihiniz ama bilemedim. Benim doktorum 12.haftada çağırdı

Benim eşimin de ailesinde genç yaşta kalpten ve bağırsak hastalıklarından ölümler var. Ben de onlardan endişelendim açıkçası. allah korusun insanın aklına her şey geliyor. Bir de o öyle kıvranırken elinden hiçbir şey gelmemesi en kötüsü. En azından sebebi tespit edildi biraz rahatladık. Basit de bir ameliyat biliyorum ama yine de kabullenmek zor oluyor tabi ki. Beni acilde eşim biraz rahatlayınca dışarı çıkarmak istediler, kıyamam elimi tutuyor eşim hamile o çıkarsa beni de çıkartın diyor. Bir daha yaşanmaz inşallah.

Biz çok küçük bir ilçede olduğumuz için maalesef çocuklar adına yapılabilecek pek bir şey yok, ben de genelde kızımı alıp sahaya gidiyorum. Hem kocaman açık alan hem de tehlikesiz rahatça oynayabileceği tek yer. Bugün iki saate yakın zaman geçirdik, biraz bisiklete bindi biraz top oynadık biraz yerdeki taşları topladık derken o mutlu ben pert eve döndük
Eve gelince de birlikte resim yaptık sonra da uyudu.
Bu da benim minik abla olacak prensesim kızlar

Rabbim hepsini nazardan korusun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Eklentiler

• 303485E8-1833-462C-99A9-EC4D5C898571.webp
    131,5 KB · Görüntüleme: 55

O zaman gercekten erken neden ertelemiyorlar ki her yerde ikili test 11. Hafta diyor evet ilk bebegimiz olacak insallah, keskee bende cok merak ediyorum. Artik bir tahmin de yapamiyorum ne olursa cok sasiricam

Mayıs annelerinin bebekleri burcu ya boğa olacak ya da ikizler. Umarım boğa olur Sizin doğum ayınız ve burcunuz ne
Ay yaa evet hiç o acıdan düşünmemiştim ben balık burcuyum mart doğumlu. Ay bebek de ikizler olursa artık duygusal annenin kararsız bebeği olacak oturup bi güler bi ağlarız

Maşallah kuzuya pek güzel

Sizin yaşadığınız yerde güzel imkanlar da vardır canım değerlendir mutlaka.
Sen eşinin evde olmasından dertlisin ben de her gün işe gitmesinden dertliyim

Mayıs annelerinin bebekleri burcu ya boğa olacak ya da ikizler. Umarım boğa olur Sizin doğum ayınız ve burcunuz ne
Yumurtlama gününe göre 17 , say a göre ise 19 Mayıs beklenen doğum tarihi. umarım çok gecikmez ve boğa burcu olur . Eşim balık ben ve kızım oğlak . Kizim da 19 ocak doğumlu 40+3 'te doğdu .Son anda oğlak oldu o da.
Boğa ları severim, inşallah boğa olur

Gerçekten çok basit bir ameliyat canım, bildiğim kadarıyla kesi de yok, annemde üç delik vardı sadece. Ama tabi önemli olan ameliyat öncesi enfeksiyonun tamamen bitmesi gerek, onun da takibini yaparlar mutlaka. Çok şükür sebebi hemen bulunmuş. Annem 20 güne yakın acillerde gezdi de kimse anlamadı, çok acı çekti o dönem.
Sen de üzülme, allah dermansız dert vermesin canım, bunlar ufak şeyler hayatın cilvesi diyelim

Sizin yaşadığınız yerde güzel imkanlar da vardır canım değerlendir mutlaka.
Sen eşinin evde olmasından dertlisin ben de her gün işe gitmesinden dertliyim

Haha surekli evde olmasi da inan cok kotu ilk baslarda cok guzeldi ama marttan beri boyle dip dibeyiz erken emekli olmus gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…