2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Haha surekli evde olmasi da inan cok kotu ilk baslarda cok guzeldi ama marttan beri boyle dip dibeyiz erken emekli olmus gibi hissediyorum
Tabi ya sürekli birarada durmak da sıkar bir süre sonra
Biz pandeminin başında benim ailemdeydik, orda eşimle 50 gün kaldık, sanırım annemlerde olmasak ben de sıkılırdım ama aileyle olunca güzel geçti, hiç dışarı da çıkmıyorduk ona rağmen kavga etmedik evde olsaydık eminim bir süre sonra bana batmaya başlardı
Ama böyle de 7 gün gidiyor çok zorlanıyorum çocukla, nefes alacak bir alanım kalmamış gibi hissediyorum

Canım gittin mi ne dedi doktor yoktur inaallah bişe içini ferah tut

Ben de sağlık çalışanıyım. Şarküteri ürünü sevmem salam sosis yemem. Bu ara kuru şeyleri yerken daha rahatım tost gibi. Hafta sonları sucuklu kaşarlı yumurtalı tost yemek istiyorum. Yediğim sucuk da içindeki işte

Kızlar sabah bi uyandım aynaya baktım yanaklarım boynum sivilce dolmuş iki günde yüzüm bu hale geldi

Ben direk saf yiyordum onu da kizartip yumurta yemedigimden bir sey olmaz heralde ya benim toxoplasmaya bagisikligim var ordan anlamis cok yedigimi

Sende cok haklisin tum sorumluluk sana kalmis gibi gozukuyor o da cok yipratici

kuru meyvelerden yiyen var mı kızlar? bulantısı olanlara bi deneyin derim, bi yandan sağlıklı ara öğün atıştırmalık bi yandan bende bulantı geçirici olarak işe yaradı, özellikle kuru muz ağır şekerli de olmayınca midemi rahatlattı

bireylulmasali Senemisback Spring05 kızlar gittimmdoktora. Kanama idrar yollarıma bağlı olabilir dedi sonra bebeği renkli ultrasonda gösterdi foto atıyorum. Ellerini birleştirmiş yüzüne koymuş kafasını sağa çevirmiş çok şirin ya. Cinsiyet için bişi demedi. Ense klınloğı elleri ayakları burun kemiği gayet normal dedi. İkili test için yapmak şstermisin dedi düşünmüyorum zaten herşey yolunda gözüküyo dimi dedim oda eevet dedi herşey yolunda istersen yine haberdar edersin beni dedi tamam dedim öyle kızlar. Sizde cinsiyet tahmini yapıın neye benziyoo kız mı erkek mii

Eklentiler

• 7FD4BB72-AFB3-49E2-B853-2650B271CF04.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 86
Ben direk saf yiyordum onu da kizartip yumurta yemedigimden bir sey olmaz heralde ya benim toxoplasmaya bagisikligim var ordan anlamis cok yedigimi
E ne güzel aslında kafan rahat yiyebilirsin herşeyi özendim sana. Benim toxom negatif o yüzden dışarıda hiç salata yemiyorum. Çiğ hayvansal gıda tüketmiyorum falan

uykusevermi annesi o yoksa utangaç mı? maşallah içimden kız demek geldi ceyda hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah

Ayyyy yerim seniiii minnoşşşşş maşallah canım bende de gerek yok dedi doktor yaptırmadım.minik ellerini severim senin yaaaa kızzz keşke anlasam cinsiyet töbe anlamıyorummmmm

Ay maşallah sana ponçik ama biraz utangaç mı ne

Ayyyy yerim seniiii minnoşşşşş maşallah canım bende de gerek yok dedi doktor yaptırmadım.minik ellerini severim senin yaaaa kızzz keşke anlasam cinsiyet töbe anlamıyorummmmm
Ya haha bende anlamıyorum ama öyle minnoş duruyo diye kız diye içimden geçirdiiim

Bi an bunları ben yazdım sandım o kadar benziyor ki aynı şekilde benim de doktorum çok net bu konuda kilolu biri olmamama rağmen en başından beri kilo almak yok diye uyarıyor her seferinde eşimle ben ağzımız açık vaziyette dinliyoruz “neden“ diye Normalde ben gece iştahı feci açılan gündüz pek bişey yemeyen ama yine de kilo almayan bi insanım, ama bu hamilelikte sorun oluyor tabi sindirimden dolayı. Ve yine aynı şekilde benim annem de günde 20 bin adım atıyor. Köpeği var annemin günde 3 kez onu çıkarıyor bir de sahil kenarında oturuyor evinin önü deniz kenarı kordon ben de onunla çıkabilirim ama öyle üşeniyorum ki bir de kokulardan dolayı çıkmak istemiyorum. evde odalar ve koltuklar arası hareket ediyorum sadece bu ara

Çok erken geldi bana tarihiniz ama bilemedim. Benim doktorum 12.haftada çağırdı
İşte banada erken geldi anlamadm bakalm gidince anlıcaz acaba başka bi test mi dicemde o kadar önemli ertelenmicek kadar önemli olan idrar testi filan çıkarsa yazık yani şu özellerinde herşeyinden şüpheye düşüyor insan müşterisin resmen gözlerinde

Yaa maşallah bu kuzuya ne kadar net güzel bi ultrason fotoğrafı olmuş. Çok duygulandım renkli ultrason ben de isteyeceğim doktordan hem hatıra olur

Boğa Burcu olanlar karakteristik özellikleriniz neler? Ben burçlara inanıyorum ve beni hiç şaşırtmaz. Ben terazi, eşim yengeç burcu. Etrafımda tanıdığım bütün yengeçler ve teraziler hep aynı. Eşimin sakinliğinden dolayı çocuğum olursa yengeç olsun çok istemiştim ama böyle denk geldi boğa burcu olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…