- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #10.961
Tabi ya sürekli birarada durmak da sıkar bir süre sonraHaha surekli evde olmasi da inan cok kotuilk baslarda cok guzeldi ama marttan beri boyle dip dibeyiz erken emekli olmus gibi hissediyorum
Canım gittin mi ne dedi doktor yoktur inaallah bişe içini ferah tutKızlar az önce pembe akıntım oldu azıcık ama oldu çok korktum daha önce olmamıştı. Asıl doktoruma olan randevum 25 ineydi bende aradım söyledim kanamam oldu diye 1:30 dan sonra gel dedi. Gidicem bişey yoktur inşallah
Ben de sağlık çalışanıyım. Şarküteri ürünü sevmem salam sosis yemem. Bu ara kuru şeyleri yerken daha rahatım tost gibi. Hafta sonları sucuklu kaşarlı yumurtalı tost yemek istiyorum. Yediğim sucuk da içindeki işteBende ayni senin gibiyim hafta sonu evde yemek de yapmiyorum kendimi hic kisitlamiyorum. Bilmiyorum ilgisi var mi ama benim tsh degerlerim yuksekti sonra ilac kullanmadan kendi kendine dusmustu bu donemde ben bunlarin hic birini eve sokmadim hala da almiyoruz. Esim saglik sirketinde calisiyor bir suru test yaptirdigimizdan filan bahsettiginde, laboratuvar muduru sonuclarima bakmis sarkuteri urunleri cok mu kullandi demis direk nasil anladi bilmiyorumDoktorum da yemememi soylemisti, eve alirsam bende yerim. O yuzden sadece cook istiyorsa canim ya da kahvaltiya gidiyorsak ve orada kokuyorsa filan yiyorum
Ben de sağlık çalışanıyım. Şarküteri ürünü sevmem salam sosis yemem. Bu ara kuru şeyleri yerken daha rahatım tost gibi. Hafta sonları sucuklu kaşarlı yumurtalı tost yemek istiyorum. Yediğim sucuk da içindeki işte
Tabi ya sürekli birarada durmak da sıkar bir süre sonra
Biz pandeminin başında benim ailemdeydik, orda eşimle 50 gün kaldık, sanırım annemlerde olmasak ben de sıkılırdımama aileyle olunca güzel geçti, hiç dışarı da çıkmıyorduk ona rağmen kavga etmedik evde olsaydık eminim bir süre sonra bana batmaya başlardı
Ama böyle de 7 gün gidiyor çok zorlanıyorum çocukla, nefes alacak bir alanım kalmamış gibi hissediyorum
E ne güzel aslında kafan rahat yiyebilirsin herşeyiBen direk saf yiyordum onu da kizartip yumurta yemedigimdenbir sey olmaz heralde ya benim toxoplasmaya bagisikligim var ordan anlamis cok yedigimi
uykusevermi annesi o yoksa utangaç mı?bireylulmasali Senemisback Spring05 kızlar gittimmdoktora. Kanama idrar yollarıma bağlı olabilir dedi sonra bebeği renkli ultrasonda gösterdi foto atıyorum. Ellerini birleştirmiş yüzüne koymuş kafasını sağa çevirmiş çok şirin ya. Cinsiyet için bişi demedi. Ense klınloğı elleri ayakları burun kemiği gayet normal dedi. İkili test için yapmak şstermisin dedi düşünmüyorum zaten herşey yolunda gözüküyo dimi dedim oda eevet dedi herşey yolunda istersen yine haberdar edersin beni dedi tamam dedim öyle kızlar. Sizde cinsiyet tahmini yapıın neye benziyoo kız mı erkek mii
Ayyyy yerim seniiii minnoşşşşş maşallah canım bende de gerek yok dedi doktor yaptırmadım.minik ellerini severim senin yaaaabireylulmasali Senemisback Spring05 kızlar gittimmdoktora. Kanama idrar yollarıma bağlı olabilir dedi sonra bebeği renkli ultrasonda gösterdi foto atıyorum. Ellerini birleştirmiş yüzüne koymuş kafasını sağa çevirmiş çok şirin ya. Cinsiyet için bişi demedi. Ense klınloğı elleri ayakları burun kemiği gayet normal dedi. İkili test için yapmak şstermisin dedi düşünmüyorum zaten herşey yolunda gözüküyo dimi dedim oda eevet dedi herşey yolunda istersen yine haberdar edersin beni dedi tamam dedim öyle kızlar. Sizde cinsiyet tahmini yapıın neye benziyoo kız mı erkek mii
Ay maşallah sana ponçik ama biraz utangaç mı nebireylulmasali Senemisback Spring05 kızlar gittimmdoktora. Kanama idrar yollarıma bağlı olabilir dedi sonra bebeği renkli ultrasonda gösterdi foto atıyorum. Ellerini birleştirmiş yüzüne koymuş kafasını sağa çevirmiş çok şirin ya. Cinsiyet için bişi demedi. Ense klınloğı elleri ayakları burun kemiği gayet normal dedi. İkili test için yapmak şstermisin dedi düşünmüyorum zaten herşey yolunda gözüküyo dimi dedim oda eevet dedi herşey yolunda istersen yine haberdar edersin beni dedi tamam dedim öyle kızlar. Sizde cinsiyet tahmini yapıın neye benziyoo kız mı erkek mii
Ay yasa banada öyle utanıyo gibime geldiii kız gibi hissettimuykusevermi annesi o yoksa utangaç mı?maşallah içimden kız demek geldi ceyda hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah
Ya haha bende anlamıyorum ama öyle minnoş duruyo diye kız diye içimden geçirdiiimAyyyy yerim seniiii minnoşşşşş maşallah canım bende de gerek yok dedi doktor yaptırmadım.minik ellerini severim senin yaaaakızzz keşke anlasam cinsiyet töbe anlamıyorummmmm
Evet yaaa dimiii utangaç bebişimAy maşallah sana ponçik ama biraz utangaç mı ne
Bi an bunları ben yazdım sandım o kadar benziyor kiKesinlikle oyle bende evlenmeden once reformer pilatese gidiyordum haftada iki gun ve yaklasik bir yil kadar hic aksatmadan okul gibi gitmistim inanilmaz iyi hissediyordum. Simdi diyorum mesela pandemi olmasa sunu yapardim boyle olurdu suan en fazla yuruyus yapabilirim havalarda kotuye dogru gidiyor ve usenmeye de basladim artik, tembellige alistim sanirimGebelik sekerinden de cok korkuyorum daha dikkat etmemiz lazim gercekten beslenmeye. Birazdan zorla da olsa yurucem ve bu hafta ev yemegi yemeye ozen gostericem. Zaten cuma kontrol var doktorum biraz fazla dominant kilo almicaksin diyor bende bu hafta yedigime dikkat ederim diye dusundum zaten cok yiyince inanilmaz rahatsiz hissettiriyor. Bu arada annem aradi simdi 50 yasinda ve gunde 20 bin adim atiyor, biraz onun kadar azimli olsam keske
İşte banada erken geldi anlamadm bakalm gidince anlıcaz acaba başka bi test mi dicemde o kadar önemli ertelenmicek kadar önemli olan idrar testi filan çıkarsa yazık yaniÇok erken geldi bana tarihiniz ama bilemedim.Benim doktorum 12.haftada çağırdı
Benim doktorum 25 hafta kilo yok dedi kime söylesem şaşırıyorBana da doktorum ilk üç ay kilo almanı istemiyorum demişti bu hafta 12.haftam doluyor ve kilom aynı almadım ama iştahım yavaş yavaş açılmaya başladı
Yaa maşallah bu kuzuyabireylulmasali Senemisback Spring05 kızlar gittimmdoktora. Kanama idrar yollarıma bağlı olabilir dedi sonra bebeği renkli ultrasonda gösterdi foto atıyorum. Ellerini birleştirmiş yüzüne koymuş kafasını sağa çevirmiş çok şirin ya. Cinsiyet için bişi demedi. Ense klınloğı elleri ayakları burun kemiği gayet normal dedi. İkili test için yapmak şstermisin dedi düşünmüyorum zaten herşey yolunda gözüküyo dimi dedim oda eevet dedi herşey yolunda istersen yine haberdar edersin beni dedi tamam dedim öyle kızlar. Sizde cinsiyet tahmini yapıın neye benziyoo kız mı erkek mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?