2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
O zaman gercekten erken neden ertelemiyorlar ki her yerde ikili test 11. Hafta diyor evet ilk bebegimiz olacak insallah, keskee bende cok merak ediyorum. Artik bir tahmin de yapamiyorum ne olursa cok sasiricam
Evet ya
Maşallah kimisi diyo hissediyorum şu cinsiyet olcak filan ama bende hiç hissedemiyorum tahminde yapamıyorum hangisi hayırlı evlat olcaksa o olsun inşallah

Boğ burcu hırsılı inatçı olur yemek yemeyi sever. Yükselenim boğa o yüzden biliyorum bizde aslan anne babanınboğa çocuğu olacak

Yaaa seninle birebir aynıyız, ben de bugün 11+0 dayım. Benim randevum 3 Kasımda, seninkinden biraz daha geç. Yaz mutlaka olur mu kontrol sonucunuzu Bana da niyeyse erkek gibi geliyor benimki
Yazarımm kuzu bende başta öyle hissediyordum ama sonradan kıza döndü hissiyatım bakalım sağlıklı sıhhatli olsunlarda

Boğa Burcu erkek kardeşim. İnatçı hırslı iyi huylu geçinmesi kolay esprileri gayet hoş vicdanlı merhametli yemek yemeyi severler üşengeçlerdir ama ciddi üşengeç seviyorum boğa burçlarını ben kardeşimden dolayı sanırım. Bizde de ben Başak Burcu’nun eşim terazi bakalım Nası olcaz

E ne güzel aslında kafan rahat yiyebilirsin herşeyi özendim sana. Benim toxom negatif o yüzden dışarıda hiç salata yemiyorum. Çiğ hayvansal gıda tüketmiyorum falan

Yook doktorum dediki sen bu hastaligi gecirmissin, bu primary olur. Bir daha gecirebilirsin hamilelikte secondary olur. Iste banada kediye dokunma, ete eldivensiz dokunma, kiymayi eldivenle yogur ve sarkuteriyi yeme dedi

Yaa maşallah bu kuzuya ne kadar net güzel bi ultrason fotoğrafı olmuş. Çok duygulandım renkli ultrason ben de isteyeceğim doktordan hem hatıra olur
Evet bencede iste çok güzel oluyor ben istemedim kendisi bakalım dedi bende şaşırdım bilmiyordum hatta tenkli olduğunu da

Ayy gercekten cok benziyormus benim annemlerde suadiyede oturuyor oradan fenerbahceye yurumek eve gelmek 10 bin adimmis bekarken bende onla giderdim hizina yetisemezdim. Ama gercekten disari cikinca insanin havasi degisiyor ya ben az once ciktim daha iyi hissediyorum simdi sabah baya depresiftim

Evet ya
Maşallah kimisi diyo hissediyorum şu cinsiyet olcak filan ama bende hiç hissedemiyorum tahminde yapamıyorum hangisi hayırlı evlat olcaksa o olsun inşallah

Hayirli ve saglikli olsunlar da benim baska hic bir beklentim yok ruyamda iki kez erkek bebek gordum ama bilmiyorum dogru cikar mi

Bende teraziyim, 2 kardeşim ve eşim boğa burcu nasipse bebişte boğa olacak Boğa burcu insanlar genelde komiktir, yanlarında baya gülersiniz, güvenilirdirler AMA AŞIRI ÜŞENGEÇtirler Onun dışında anlaşılmayacak bir burç değil öyle değişik antin kuntin huyları yoktur

Ayy gercekten elleriyle yuzunu kapatmis masallah masallah cok guzel benim icimden gecen de kiz oldu pek anlamasam da

Boğ burcu hırsılı inatçı olur yemek yemeyi sever. Yükselenim boğa o yüzden biliyorum bizde aslan anne babanınboğa çocuğu olacak
Demek gerçekten karakteristik özelliklermiş baya benziyorlar. Ben de üşengeç bi insanım Allah eşime sabır versin o zaman neyse ki o hiç bişeye üşenmez kıpır kıpır bi tip

Valla bende tutmadı doktor bugün erkek büyük ihtimal dedi.

Ben de bugün cinsiyet için yüzük falı baktım meraktan erkek çıktı. Çevremdeki çocuğu olanlara yaptırmadığım için teyit edemedim ama eğlencesine yaptım bakalım çıkacak mı :)

Bi terazi olarak benim çok antin kuntin huyum vardır Ama genel olarak insanlarla iyi anlaşırım, üşengeçlik bende de var burçtan mı yoksa bu bana has bi özellik mi bilmiyorum biz iki üşengeç yuvarlanıp gideceğiz anlaşılan

Senin ağrın, bulantın da yok o konuda çok şanslısın. Bu aylarda bence en ideali şöyle sakin bi yürüyüş bizim için, en güzelini yapmışsın

benim burcum boğa ve bence en makul burçlardan birisi
yemek konusu fix, sabah gözümü açtığımda o gün neler yiyeceğimi planlıyorum, bir şey yerken canım başka bir şey çekiyor (Tabii bunlar hamilelik öncesi, bulantıların olmadığı zamanlardan )

bildiğim tek negatif özelliği sabit fikirli olmaları, fikirlerini kolay değiştiremiyorsunuz, çok uçarı bir burç değil yani.

ben çok isterdim çocuğum da boğa olsun ama sanırım ikizler olacak, bazen gülesim geliyor ikizler olacak diye sonra diyorum sağlıklı olsun da - ikizleri eksik kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…