- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #10.981
Evet yaO zaman gercekten erken neden ertelemiyorlar ki her yerde ikili test 11. Hafta diyorevet ilk bebegimiz olacak insallah, keskee bende cok merak ediyorum. Artik bir tahmin de yapamiyorum ne olursa cok sasiricam
Yazarımm kuzu bende başta öyle hissediyordum ama sonradan kıza döndü hissiyatım bakalım sağlıklı sıhhatli olsunlardaYaaa seninle birebir aynıyız, ben de bugün 11+0 dayım. Benim randevum 3 Kasımda, seninkinden biraz daha geç. Yaz mutlaka olur mu kontrol sonucunuzuBana da niyeyse erkek gibi geliyor benimki
Aynen benim de içimden geçen kız oldu çıtı pıtı narinYa haha bende anlamıyorum ama öyle minnoş duruyo diye kız diye içimden geçirdiiim
Boğa Burcu erkek kardeşim. İnatçı hırslı iyi huylu geçinmesi kolay esprileri gayet hoş vicdanlı merhametli yemek yemeyi severler üşengeçlerdir ama ciddi üşengeçBoğa Burcu olanlar karakteristik özellikleriniz neler? Ben burçlara inanıyorum ve beni hiç şaşırtmaz. Ben terazi, eşim yengeç burcu. Etrafımda tanıdığım bütün yengeçler ve teraziler hep aynı. Eşimin sakinliğinden dolayı çocuğum olursa yengeç olsun çok istemiştim ama böyle denk geldi boğa burcu olucak inşallah
E ne güzel aslında kafan rahat yiyebilirsin herşeyiözendim sana. Benim toxom negatif o yüzden dışarıda hiç salata yemiyorum. Çiğ hayvansal gıda tüketmiyorum falan
Evet bencede iste çok güzel oluyor ben istemedim kendisi bakalım dedi bende şaşırdım bilmiyordum hatta tenkli olduğunu daYaa maşallah bu kuzuyane kadar net güzel bi ultrason fotoğrafı olmuş. Çok duygulandım renkli ultrason ben de isteyeceğim doktordan hem hatıra olur
Bi an bunları ben yazdım sandım o kadar benziyor kiaynı şekilde benim de doktorum çok net bu konuda kilolu biri olmamama rağmen en başından beri kilo almak yok diye uyarıyor her seferinde eşimle ben ağzımız açık vaziyette dinliyoruz “neden“ diye Normalde ben gece iştahı feci açılan gündüz pek bişey yemeyen ama yine de kilo almayan bi insanım, ama bu hamilelikte sorun oluyor tabi sindirimden dolayı. Ve yine aynı şekilde benim annem de günde 20 bin adım atıyor. Köpeği var annemin günde 3 kez onu çıkarıyor bir de sahil kenarında oturuyor evinin önü deniz kenarı kordon ben de onunla çıkabilirim ama öyle üşeniyorum ki bir de kokulardan dolayı çıkmak istemiyorum. evde odalar ve koltuklar arası hareket ediyorum sadece bu ara
Evet ya
Maşallahkimisi diyo hissediyorum şu cinsiyet olcak filan ama bende hiç hissedemiyorum tahminde yapamıyorum hangisi hayırlı evlat olcaksa o olsun inşallah
Bende teraziyim, 2 kardeşim ve eşim boğa burcu nasipse bebişte boğa olacakBoğa Burcu olanlar karakteristik özellikleriniz neler? Ben burçlara inanıyorum ve beni hiç şaşırtmaz. Ben terazi, eşim yengeç burcu. Etrafımda tanıdığım bütün yengeçler ve teraziler hep aynı. Eşimin sakinliğinden dolayı çocuğum olursa yengeç olsun çok istemiştim ama böyle denk geldi boğa burcu olucak inşallah
@tmavi99Senemisback Spring05 kızlar gittimmdoktora. Kanama idrar yollarıma bağlı olabilir dedi sonra bebeği renkli ultrasonda gösterdi foto atıyorum. Ellerini birleştirmiş yüzüne koymuş kafasını sağa çevirmiş çok şirin ya. Cinsiyet için bişi demedi. Ense klınloğı elleri ayakları burun kemiği gayet normal dedi. İkili test için yapmak şstermisin dedi düşünmüyorum zaten herşey yolunda gözüküyo dimi dedim oda eevet dedi herşey yolunda istersen yine haberdar edersin beni dedi tamam dedim öyle kızlar. Sizde cinsiyet tahmini yapıın neye benziyoo kız mı erkek mii
Valla bende böyle utandığı için kıza yordum ama belli de olmaz tabiii sağlıklı olsunlar daAyy gercekten elleriyle yuzunu kapatmismasallah masallah cok guzel benim icimden gecen de kiz oldu pek anlamasam da
Boğ burcu hırsılı inatçı olur yemek yemeyi sever. Yükselenim boğa o yüzden biliyorumbizde aslan anne babanınboğa çocuğu olacak
Demek gerçekten karakteristik özelliklermiş baya benziyorlar. Ben de üşengeç bi insanım Allah eşime sabır versin o zamanBoğa Burcu erkek kardeşim. İnatçı hırslı iyi huylu geçinmesi kolay esprileri gayet hoş vicdanlı merhametli yemek yemeyi severler üşengeçlerdir ama ciddi üşengeçseviyorum boğa burçlarını ben kardeşimden dolayı sanırım. Bizde de ben Başak Burcu’nun eşim terazi bakalım Nası olcaz
Valla bende tutmadı doktor bugün erkek büyük ihtimal dedi.CİNSİYET TAHMİN YÖNTEMi!!!!!
Kızlar yeni bir yöntemle geldim.
Cümsiyeti belli olanlar onaylarsa belkide meşhur olur bu yöntem:)
İki elinizdede küçük parmaklarınızın alt boğumlarından nabız almaya çalışıyorsunuz.
Hangi taraftan daha şiddetli aldığınıza bakıyorsunuz.
Sağ taraftan daha şiddetli ise KIZ
Sol taraftan daha şiddetli ise ERKEK
Diyorlar......
Tabiki işin eğlencesindeyiz önce sağlıkla bebeklerimize kavuşalım bu herşeyden önemli.
Ben sağdan daha şiddetli alıyorum , zaten kız hissediyorum..2.kıza asla hayır diyemem zaten şükürr
Yarın belli olur kontrolde ayrıntılı bakılcak...
Bi terazi olarak benim çok antin kuntin huyum vardırBende teraziyim, 2 kardeşim ve eşim boğa burcu nasipse bebişte boğa olacakBoğa burcu insanlar genelde komiktir, yanlarında baya gülersiniz, güvenilirdirler AMA AŞIRI ÜŞENGEÇtirler Onun dışında anlaşılmayacak bir burç değil öyle değişik antin kuntin huyları yoktur
belirtilerin neler akşam bulantıları acaba erkek miValla bende tutmadı doktor bugün erkek büyük ihtimal dedi.
Senin ağrın, bulantın da yok o konuda çok şanslısın. Bu aylarda bence en ideali şöyle sakin bi yürüyüş bizim için, en güzelini yapmışsınAyy gercekten cok benziyormusbenim annemlerde suadiyede oturuyor oradan fenerbahceye yurumek eve gelmek 10 bin adimmis bekarken bende onla giderdim hizina yetisemezdim. Ama gercekten disari cikinca insanin havasi degisiyor ya ben az once ciktim daha iyi hissediyorum simdi sabah baya depresiftim
Boğa Burcu olanlar karakteristik özellikleriniz neler? Ben burçlara inanıyorum ve beni hiç şaşırtmaz. Ben terazi, eşim yengeç burcu. Etrafımda tanıdığım bütün yengeçler ve teraziler hep aynı. Eşimin sakinliğinden dolayı çocuğum olursa yengeç olsun çok istemiştim ama böyle denk geldi boğa burcu olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?