- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.001
Yüzük falı annemin ve bi çok kişinin doğru çıkmış, ben de dün baktım, karnımdaki erkek, ikincisi kız, üçüncüsü yok çıktıBen de bugün cinsiyet için yüzük falı baktım meraktan erkek çıktı. Çevremdeki çocuğu olanlara yaptırmadığım için teyit edemedim ama eğlencesine yaptım bakalım çıkacak mı :)
Yüzük falı annemin ve bi çok kişinin doğru çıkmış, ben de dün baktım, karnımdaki erkek, ikincisi kız, üçüncüsü yok çıktı
Aynen öyle oluyor terazi ve boğa uyumlu anlaşabilen burçlarBi terazi olarak benim çok antin kuntin huyum vardırAma genel olarak insanlarla iyi anlaşırım, üşengeçlik bende de var burçtan mı yoksa bu bana has bi özellik mi bilmiyorum biz iki üşengeç yuvarlanıp gideceğiz anlaşılan
bi saç telini koparıyorsun, alyansını o saça takıyorsun, avcunun içine yüzüğü sarkıtıyorsun hiç hareket ettirmeden, sağa sola gidip geliyorsa erkek, daire çiziyorsa kız, bunu bi kaç kez üst üste yapabilirsin, her yapışın diğer çocuğun için.yüzük falı nasıl oluyor :)
Bir çok versiyonu var bununyüzük falı nasıl oluyor :)
Yemek yeme ve espri anlayışı konusu sanırım artık netleştiBizde annem boğadır çok azimlidir asla da üşenmez örneğin bana bir kazak örüyorsa ve istediği gibi olmamışsa abartmıyorum 40 kez söker tekrar örer. Espri anlayışı çok yüksektir bir de yemek yemeyi çok sever.
ben kendime yaptımBir çok versiyonu var bununKimi kendi saç telini kopartır alyansını ona geçirir, kimi ipe alyans geçirir belli bi uzunlukta tutup avuç içi yada bilek içine tutup yavaşça kaldırılır yüzük dik şekilde gidip geliyorsa erkek, yuvarlak çiziyorsa kız derler İnsan kendine yapamaz ama ya tutanın bileği sabit falan olmalı çünkü baya ip kendiliğinden harekete başlıyo çünkü
Benim ikizler burcuyla ilgili pek iyi bir geçmişim yokbenim burcum boğa ve bence en makul burçlardan birisi
yemek konusu fix, sabah gözümü açtığımda o gün neler yiyeceğimi planlıyorum, bir şey yerken canım başka bir şey çekiyor (Tabii bunlar hamilelik öncesi, bulantıların olmadığı zamanlardan)
bildiğim tek negatif özelliği sabit fikirli olmaları, fikirlerini kolay değiştiremiyorsunuz, çok uçarı bir burç değil yani.
ben çok isterdim çocuğum da boğa olsun ama sanırım ikizler olacak, bazen gülesim geliyor ikizler olacak diye sonra diyorum sağlıklı olsun da - ikizleri eksik kalsın
Sabit fikirleri var ama aynı zamanda yeniliklere de çok çok açık birisidir.Yemek yeme ve espri anlayışı konusu sanırım artık netleştiBöyle hiçbir şeye üşenmeyen, azimli insanlara çok imreniyorum umarım anneniz gibi azimli olur
Ne bileyim ben istemsizce refleks verirdim heralde ya kız cok istiyorum yuvarlatırdım onu bi güzel hahahahben kendime yaptımilki hatta baya bi hareket etmedi, sonradan gidip gelmeye başladı.
Benim ikizler burcuyla ilgili pek iyi bir geçmişim yokama bu özellikler biraz da yetiştiği aile ve çevreye göre değişir bence bunun yükseleni var hem daha
bi saç telini koparıyorsun, alyansını o saça takıyorsun, avcunun içine yüzüğü sarkıtıyorsun hiç hareket ettirmeden, sağa sola gidip geliyorsa erkek, daire çiziyorsa kız, bunu bi kaç kez üst üste yapabilirsin, her yapışın diğer çocuğun için.
bazıları hamile kadının göbeğinin üstünde de yapıyor.
Bir çok versiyonu var bununKimi kendi saç telini kopartır alyansını ona geçirir, kimi ipe alyans geçirir belli bi uzunlukta tutup avuç içi yada bilek içine tutup yavaşça kaldırılır yüzük dik şekilde gidip geliyorsa erkek, yuvarlak çiziyorsa kız derler İnsan kendine yapamaz ama ya tutanın bileği sabit falan olmalı çünkü baya ip kendiliğinden harekete başlıyo çünkü
İkizler için ben de çok iyi bi geçmişim olduğunu söyleyemicemBenim ikizler burcuyla ilgili pek iyi bir geçmişim yokama bu özellikler biraz da yetiştiği aile ve çevreye göre değişir bence bunun yükseleni var hem daha
Umarım sağlıklı bir şekilde gelir her şeyden önce ama neden 32 den sonra tetikte olacaksınız?Sabit fikirleri var ama aynı zamanda yeniliklere de çok çok açık birisidir.
Benim bebek büyük ihtimal koç olabilir. 32 den sonra her an tetikte olacağız biz.
Normalde çıkıyo mu rüyaların belkide bi işarettirHayirli ve saglikli olsunlar da benim baska hic bir beklentim yokruyamda iki kez erkek bebek gordum ama bilmiyorum dogru cikar mi
demek ki 2 çocuğunuz olacakNormalde çıkıyo mu rüyaların belkide bi işarettiryüzük falını biliyo musun düz giderse erkek yuvarlak giderse kızmış ama bende bi düz gidiyo bi yuvarlak aynı çıkmıyo
Bir de Çin takvimi var tabi oo öğrenene kadar bin tane olay
Benim doktorum 25 hafta kilo yok dedi kime söylesem şaşırıyor
Benim 37. Haftada kaybım oldu hiç bir sebebi de yok o yüzden 32 den sonra her an tetikte olacağız 36 yı da geçirmeyecğiz dedi doktorlarım.Umarım sağlıklı bir şekilde gelir her şeyden önce ama neden 32 den sonra tetikte olacaksınız?
Boğa Burcu üşengeç mi gerçekten yaBende teraziyim, 2 kardeşim ve eşim boğa burcu nasipse bebişte boğa olacakBoğa burcu insanlar genelde komiktir, yanlarında baya gülersiniz, güvenilirdirler AMA AŞIRI ÜŞENGEÇtirler Onun dışında anlaşılmayacak bir burç değil öyle değişik antin kuntin huyları yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?