2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de bugün cinsiyet için yüzük falı baktım meraktan erkek çıktı. Çevremdeki çocuğu olanlara yaptırmadığım için teyit edemedim ama eğlencesine yaptım bakalım çıkacak mı :)
Yüzük falı annemin ve bi çok kişinin doğru çıkmış, ben de dün baktım, karnımdaki erkek, ikincisi kız, üçüncüsü yok çıktı

Aynen öyle oluyor terazi ve boğa uyumlu anlaşabilen burçlar

yüzük falı nasıl oluyor :)
bi saç telini koparıyorsun, alyansını o saça takıyorsun, avcunun içine yüzüğü sarkıtıyorsun hiç hareket ettirmeden, sağa sola gidip geliyorsa erkek, daire çiziyorsa kız, bunu bi kaç kez üst üste yapabilirsin, her yapışın diğer çocuğun için.

bazıları hamile kadının göbeğinin üstünde de yapıyor.

yüzük falı nasıl oluyor :)
Bir çok versiyonu var bunun Kimi kendi saç telini kopartır alyansını ona geçirir, kimi ipe alyans geçirir belli bi uzunlukta tutup avuç içi yada bilek içine tutup yavaşça kaldırılır yüzük dik şekilde gidip geliyorsa erkek, yuvarlak çiziyorsa kız derler İnsan kendine yapamaz ama ya tutanın bileği sabit falan olmalı çünkü baya ip kendiliğinden harekete başlıyo çünkü

Yemek yeme ve espri anlayışı konusu sanırım artık netleşti Böyle hiçbir şeye üşenmeyen, azimli insanlara çok imreniyorum umarım anneniz gibi azimli olur

ben kendime yaptım ilki hatta baya bi hareket etmedi, sonradan gidip gelmeye başladı.

Kızlar bulantım tamamen bitti şükürler olsun geçenki bulantı kusma sebebim Demir hapıydı. Demir hapını artık gece uyumadan önce limonlu suyla beraber içiyorum size de tavsiye ederiimm. Bugün yürüyüşümü yaptım geldim kendimi iyi hissediyorum ama karnım baya şiş gibi geliyo sanki göbeğim önde gidiyo benden

Benim ikizler burcuyla ilgili pek iyi bir geçmişim yok ama bu özellikler biraz da yetiştiği aile ve çevreye göre değişir bence bunun yükseleni var hem daha

Yemek yeme ve espri anlayışı konusu sanırım artık netleşti Böyle hiçbir şeye üşenmeyen, azimli insanlara çok imreniyorum umarım anneniz gibi azimli olur
Sabit fikirleri var ama aynı zamanda yeniliklere de çok çok açık birisidir.
Benim bebek büyük ihtimal koç olabilir. 32 den sonra her an tetikte olacağız biz.

Benim ikizler burcuyla ilgili pek iyi bir geçmişim yok ama bu özellikler biraz da yetiştiği aile ve çevreye göre değişir bence bunun yükseleni var hem daha

benim en iyi arkadaşlarımdan biri ikizler burcu ama bazı burçların adı çıkmış derler ya, ondan kızıyorum ah be evladım boğayı niye tutturamadın diye

denedim ve buna göre kız çıktı, 1 ay sonra randevuda erkek çıkarsa doktorla çok fena bozuşuruz

Hayirli ve saglikli olsunlar da benim baska hic bir beklentim yok ruyamda iki kez erkek bebek gordum ama bilmiyorum dogru cikar mi
Normalde çıkıyo mu rüyaların belkide bi işarettir yüzük falını biliyo musun düz giderse erkek yuvarlak giderse kızmış ama bende bi düz gidiyo bi yuvarlak aynı çıkmıyo
Bir de Çin takvimi var tabi oo öğrenene kadar bin tane olay

Kızlar doktorum Kasım’ın 16 sında gel dedi Ekim 16 da gittim diye geçer mi be günler ben dışarda yavrum içerde

Boğa Burcu üşengeç mi gerçekten ya eşim ve ben oğlak burcuyuz ben yine biraz daha sakinim ama eşim işkolik evde de bir dakika oturmaz sürekli hareket halinde düşünemedim çocuğumuzu öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…