2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Senin ağrın, bulantın da yok o konuda çok şanslısın. Bu aylarda bence en ideali şöyle sakin bi yürüyüş bizim için, en güzelini yapmışsın

Evet ya normalde cok hassas bir insanimdir bende gercekten kendime sasiriyorum, cok sukur insallah sizinde en kisa zamanda biter bulantilariniz

Haha yuzugu duydum yapmadik ama koltugunun altina makasla bicak mi bir sey konuluyor ya onu yapmisti kayinvalidem bana onda da erkek cikti ruyalarim cikmadi hic bugune kadar ama cin takviminde de erkek diyor

Haha yuzugu duydum yapmadik ama koltugunun altina makasla bicak mi bir sey konuluyor ya onu yapmisti kayinvalidem bana onda da erkek cikti ruyalarim cikmadi hic bugune kadar ama cin takviminde de erkek diyor
Nedense erkek hissettim bebeğini

Progestan kullanan var mı kızlar ya midem çok bulanıyor acaba ilaçtan mı??

Esim ikizler ben yay burcuyum aslinda o kadar da kotu degil

Benim ufaklik ikizler olcak kizlar mayis sonuna geldigi icin cekecegimiz var yani:) babasi yengec cok evcimendir bense başak bakalim nasil olcak :)
Bu arada gunler kesinlikle gecmiyo bu gece bi ruya gordum bebegim dogmus sol gogsumdeb sut iciyordu gogsumden selale gibi sut akiyodu kendi agzİmdanda sutler geliyodu bebegim ayni babasinin gozlerine sahipti o kadar gercek gibiydi ki uyaninca bildigin ozlem duydum ve coook zaman var o gunlere.
Bir de benim sol gogsum iceri çökük bu sekilde pek mumkun degil sanirim emzirebilmem ruyamda oyle gorunce cok fena mutlu oldum

Valla bende tutmadı doktor bugün erkek büyük ihtimal dedi.
Canım cinsyeti belli olan tüm arkadaşlara soruuorum sana da sorayım. Kalp atış hızı 140 ve altı erkek, 140 ve üzeri kız oluyormuş. Kız olunca göğüslet çok büyüyormuş hatta sol sağdan bir tık daha büyüyormuş. Erkek bebekse göğüs çok büyümüyor., sağ bir tık daha büyükmüş. Karın ultrasonunda Yolk kesesi bebeğin solundaysa kızmış. Falan falan işte. Sende bunlar tuttu mu? Şimdiden bebeğin hayırlı olsun. Sağlıklı, hayırlı evlar olsun inşaallah

Ben kullanıyorum canım ama yan etkisinden dolayı vajinal fitil şeklinde kullanıyorum ağızdan alınca uyku ve bulantı oluyormuş sanirim
Bana ağızdan dedi doktorum canım zaten aldıktan bir saat sonra baş dönmesi ve aşırı uyku isteği oluyor ama gündüz bir sorun yok çok şükür

O halde benim kızım olacak

bu dediğine göre benim kızımın olması lazım, dediklerinin hepsi var - sadece sol göğüsten emin değilim

bu dediğine göre benim kızımın olması lazım, dediklerinin hepsi var - sadece sol göğüsten emin değilim
Bence bu belirtiler herkeste aynı değil erkekte bulantılar olmaz diyorlar ama yengem oğlunda 5 ay aşırı bulantı çekmiş

heheheh yaşasııııın, ikizler but cute diye tshirt yaptırıcam

Haha bi kere inanilmaz eglenceli olurlar, iletisim becerileri inanilmaz iyidir sosyaldirler iyi yonleri de var ama bir ikizleri daha bizim ev kaldiramaz o zamana hic bir sekilde sarkmaz diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…