2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
bu dediğine göre benim kızımın olması lazım, dediklerinin hepsi var - sadece sol göğüsten emin değilim
Bakalım, görelim o zaman. Belki de hepsi hurafedir. Aman ya işin nüktesi. Sağlıklı olsunlar, hayırlı ve mutlu çocuklar olsunlar da ne gam

bu dediğine göre benim kızımın olması lazım, dediklerinin hepsi var - sadece sol göğüsten emin değilim
Kalp atımı hep 122,140 tı bugün de 140 çıktı kalp atımı ve yüzde 80 kız dedi dr. Ense kalınlığı 1.5 CRL 6.2 sat göre 11+4 ama 12+4 tü ultrasonda.

Benimde sol memem içeride dert etme zaten bebekler ucunu emmiyor komple siyah kısmı ağzına veriyorsun. Deneyimledim yani hiç takma o işi

Kalp atımı hep 122,140 tı bugün de 140 çıktı kalp atımı ve yüzde 80 kız dedi dr. Ense kalınlığı 1.5 CRL 6.2 sat göre 11+4 ama 12+4 tü ultrasonda.
Hayırlı olsun kızınız. Sizde kız belirtileri yoktu aslında. Yanlış mı hatırlıyorum. Kalp hızı düşüktü. Göğüslerde büyüme özellikle solda büyüme yoktu. Demek ki hakikaten uydurmaca bu belirti işi. Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza.

Aynen hiçbir belirti yoktu ekşi yemem dışında hatta ikra meyra ve bi çok kişi ilk zamandan beri erkek dedi. Kız çok istedim ondan belki nasip etti Allah. Sağlıklı olması en önemlisi.

Bana ağızdan dedi doktorum canım zaten aldıktan bir saat sonra baş dönmesi ve aşırı uyku isteği oluyor ama gündüz bir sorun yok çok şükür
Banada ağızdan demişti ama daha önce tüp bebekte kullandığım için vajinal tercih ettim canım şimdiki doktorum eğer ağızdan alırsan uyurken iç ilaci yan etkisi hissetmezsin dedi istersen öyle yap rahatsızlık veriyorsa

Öyle yapıyorum kuzum uyumadan bir saat önce alıyorum gece hiç uyanmıyorum

Bebeğimin kalp atım hızı en başından beri 140ın üstünde.göğüslerim kızımdaki hamileliğime göre daha az acıyor ama acımıyor değil bi rahatsızlık hissi olduğu kesin o bölgemde.göğüslerim aynı boyda ve hafif şiştiler.kızımda daha yoğundu.kesenin sağı mı solumu bakmadım ama 7-8haftadaki ultrasondaki kese şekli ince uzun silindir şeklindeydi( önceden oğlu olan arkadaşlarım kese şeklimden erkek tahmininde bulundular genelde.anneme göre ise , karnında erken başlayan seğirmeler erkek bebeğe işaret ediyor.kardeşiminde oğlu oldu , bende oda ilk 4-5haftadan itibaren aynı yerde harekete benzeyen gaza benzeyen seyirmeler başlamıştı.kızımda hiç olmadı.yani pek inanmasamda karnım göbek deliğimin altından şişmeye başladı ve gerçekten dik şekilde gidiyor.kızımda yayvan bir karnım vardı.kızımda sabah bulantım yoğun olmak üzere 7/24kustum.şimdi yine bulantım var ama yememe engel değil ilaçla çekilebilir halde.kızımda ilaç falan gram fayda etmemişti.birde kızımda cin gibiydim yani uyku denen bişey yoktu,şimdikinde oturdugum yerde uyuyorum.hangisi kıza hangisi erkeğe işaret bilmiyorum ama rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…