2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
belirtilerin neler akşam bulantıları acaba erkek mi
Valla bisürü belirtim var aslında ama hangisi kıza hangisi erkeğe ait bilmiom.kızımla arasındaki en belirgin fark , uykum oldu benim.ve erken dönemde başlayan baş ağrılarım.şuanki hamileliğimde sürekli uyuyorum ve ilaca cevap vermeyen baş ağrılarım oluyo 2-3gün sürüyor kesilmeden.

kızlar magnezyum kullananlar var mı. sancı için verdiler. benim ara ara ishalmişim gibi sancım oluyor ama ishal değilim. sizce bu tehlikeli bir şey mi.

Kızlar ben bugün oturduğum yerdeki devlet hastanesine gittim. Normalde kontrollerim için özel hastaneye gidiyorum. Ne olur ne olmaz diye giriş yaptırdım. Özlemişim minnosumu ultrasonun kalitesi pek iyi değildi sanirim. Karnımın ici hep karanlıktı kese den cinsiyet tahmini yapan var mıydı aramızda

Eklentiler

• 20201019_182304.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 85
Benim bebeğim ikizler bende ikizlerim bu bebeğimde ikizler olucak erken dogmazsa
Oğlum o kadar sosyal o kadar öğrenmeye açık ve o kadar sevimli bir bebek ki şimdiden bir hayran kitlesi var aynen öyle adımız çıkmış ben kendimden daha bal çok az insan tanıdım

Benimde kalp atisi 150 ve 180 di, hic uykum olmadi hatta uyuyamiyorum gercekten cin gibiyim ilk baslarda hic yorgunlukta yoktu gecen hafta ve bu hafta biraz halsizim cabuk yoruluyorum eskisine gore. Goguslerim buyumustu simdi tekrardan kuculduler, benim rengi siyah yada kahverengi degil ama koyu pembe ya da turuncu gibi oldu. Bakalim bana ne diyecek cuma gunu sorucam bende soylerse tabii

İnşallah gönlünüzde ne varsa sağlıkla kavuşursunuz.

demek ki 2 çocuğunuz olacak
Doktora gidene kadar bende ikiz mi diye korkmadım diyemem
Haha yuzugu duydum yapmadik ama koltugunun altina makasla bicak mi bir sey konuluyor ya onu yapmisti kayinvalidem bana onda da erkek cikti ruyalarim cikmadi hic bugune kadar ama cin takviminde de erkek diyor
Çin takvimi hep tutuyo benim etrafımda ilk bebeğimde de tuttu bunda da kız diyo ama hadi bakalm o bıçak mevzusu nasıl oluyo

Idrar rengi kizda koyu oglanda acik olur mus oylemi gercekten

Merhaba, 10. Haftamdayım, bulantılarınız geçti mi, ışık göründü mü. İlk hamileliğim, ne iştahım var ne moralim. 2 haftada 3 kez istifra ettim ama bulantının sürekliliği iyice sinirlerimi bozdu sizin kaçıncı haftalarda geçti acaba arkadaşlar??

Çin takvimi hep tutuyo benim etrafımda ilk bebeğimde de tuttu bunda da kız diyo ama hadi bakalm o bıçak mevzusu nasıl oluyo

O da soyle koltugun minderinin altina bicak ve makas koyuyorsun. Hamile olan kisiye su koltuklardan birine otur diyosun o da hangisine oturursa makas ise kiz, bicak ise erkekmis

Çok geçmiş olsun, acınızı hatırlattığım için üzgünüm .. Umarım sağlıkla, mutlulukla gelir bebeğiniz
Teşekkürler ikisi de Allah a emanet. Hiç bir zaman unutamıyorum ki. Burdaki annelerden sanırım kaygı düzeyi en yüksek olan benim. Doktorlarım da diyorlar kucağına sağlıklı bir şekilde almadan bu endişelerin hiç bitmeyecek diye. Umarım bu başlıktaki tüm anneler hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz

Cevap için teşekkür ederim. Hayırlı evlat olsun inşaallah.

Çok doğru. Böyle bir durum yaşamayan bile endişeleniyor her durumda. Sizin ki çok çok daha fazladır eminim. Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağınıza alacaksınız. Burda hep güzel şeyler paylaşacağız inanıyorum

Ayy yok artik imkansiz gibi bir sey bence bu bana sadece ilk 12 hafta dedi sonrasini daha soramadim
Bence de imkansız gibi bir şey söylediğine göre 5. Aydan sonra bebeğin kilosu bizim vücudumuza yansıyormuş yani o zamana kadar alınan kilo bize aitmiş. üstelik kilolu bir insan olsam anlayacağım, bilemiyorum sanırım doktorun kendisinin kiloyla ilgili takıntıları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…