- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.061
Valla bisürü belirtim var aslında ama hangisi kıza hangisi erkeğe ait bilmiom.kızımla arasındaki en belirgin fark , uykum oldu benim.ve erken dönemde başlayan baş ağrılarım.şuanki hamileliğimde sürekli uyuyorum ve ilaca cevap vermeyen baş ağrılarım oluyo 2-3gün sürüyor kesilmeden.belirtilerin neler akşam bulantıları acaba erkek mi
Benim bebeğim ikizlerbenim en iyi arkadaşlarımdan biri ikizler burcu ama bazı burçların adı çıkmış derler ya, ondan kızıyorum ah be evladım boğayı niye tutturamadın diye
denedim ve buna göre kız çıktı, 1 ay sonra randevuda erkek çıkarsa doktorla çok fena bozuşuruz
Bebeğimin kalp atım hızı en başından beri 140ın üstünde.göğüslerim kızımdaki hamileliğime göre daha az acıyor ama acımıyor değil bi rahatsızlık hissi olduğu kesin o bölgemde.göğüslerim aynı boyda ve hafif şiştiler.kızımda daha yoğundu.kesenin sağı mı solumu bakmadım ama 7-8haftadaki ultrasondaki kese şekli ince uzun silindir şeklindeydi( önceden oğlu olan arkadaşlarım kese şeklimden erkek tahmininde bulundular genelde.anneme göre ise , karnında erken başlayan seğirmeler erkek bebeğe işaret ediyor.kardeşiminde oğlu oldu , bende oda ilk 4-5haftadan itibaren aynı yerde harekete benzeyen gaza benzeyen seyirmeler başlamıştı.kızımda hiç olmadı.yani pek inanmasamda karnım göbek deliğimin altından şişmeye başladı ve gerçekten dik şekilde gidiyor.kızımda yayvan bir karnım vardı.kızımda sabah bulantım yoğun olmak üzere 7/24kustum.şimdi yine bulantım var ama yememe engel değil ilaçla çekilebilir halde.kızımda ilaç falan gram fayda etmemişti.birde kızımda cin gibiydim yani uyku denen bişey yoktu,şimdikinde oturdugum yerde uyuyorum.hangisi kıza hangisi erkeğe işaret bilmiyorum ama rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin dilerim.
Benim doktorum 25 hafta kilo yok dedi kime söylesem şaşırıyor
Hayirlisi olsun guzelliklerle saglikla gelsin kiziniz :)Aynen hiçbir belirti yoktu ekşi yemem dışında hatta ikra meyra ve bi çok kişi ilk zamandan beri erkek dedi. Kız çok istedim ondan belki nasip etti Allah. Sağlıklı olması en önemlisi.
İnşAllahHayirlisi olsun guzelliklerle saglikla gelsin kiziniz :)
İnşallah gönlünüzde ne varsa sağlıkla kavuşursunuz.Benimde kalp atisi 150 ve 180 di, hic uykum olmadi hatta uyuyamiyorum gercekten cin gibiyimilk baslarda hic yorgunlukta yoktu gecen hafta ve bu hafta biraz halsizim cabuk yoruluyorum eskisine gore. Goguslerim buyumustu simdi tekrardan kuculduler, benim rengi siyah yada kahverengi degil ama koyu pembe ya da turuncu gibi oldu. Bakalim bana ne diyecek cuma gunu sorucam bende soylerse tabii
Doktora gidene kadar bende ikiz mi diye korkmadım diyememdemek ki 2 çocuğunuz olacak
Çin takvimi hep tutuyo benim etrafımda ilk bebeğimde de tuttu bunda da kız diyo ama hadi bakalmHaha yuzugu duydum yapmadik ama koltugunun altina makasla bicak mi bir sey konuluyor ya onu yapmisti kayinvalidem bana onda da erkek ciktiruyalarim cikmadi hic bugune kadar ama cin takviminde de erkek diyor
Idrar rengi kizda koyu oglanda acik olur mus oylemi gercektenValla bisürü belirtim var aslında ama hangisi kıza hangisi erkeğe ait bilmiom.kızımla arasındaki en belirgin fark , uykum oldu benim.ve erken dönemde başlayan baş ağrılarım.şuanki hamileliğimde sürekli uyuyorum ve ilaca cevap vermeyen baş ağrılarım oluyo 2-3gün sürüyor kesilmeden.
Çin takvimi hep tutuyo benim etrafımda ilk bebeğimde de tuttu bunda da kız diyo ama hadi bakalmo bıçak mevzusu nasıl oluyo
Teşekkürler ikisi de Allah a emanet. Hiç bir zaman unutamıyorum ki. Burdaki annelerden sanırım kaygı düzeyi en yüksek olan benim. Doktorlarım da diyorlar kucağına sağlıklı bir şekilde almadan bu endişelerin hiç bitmeyecek diye. Umarım bu başlıktaki tüm anneler hepimiz sağlıkla kucağımıza alabilirizÇok geçmiş olsun, acınızı hatırlattığım için üzgünüm .. Umarım sağlıkla, mutlulukla gelir bebeğiniz
Cevap için teşekkür ederim. Hayırlı evlat olsun inşaallah.Bebeğimin kalp atım hızı en başından beri 140ın üstünde.göğüslerim kızımdaki hamileliğime göre daha az acıyor ama acımıyor değil bi rahatsızlık hissi olduğu kesin o bölgemde.göğüslerim aynı boyda ve hafif şiştiler.kızımda daha yoğundu.kesenin sağı mı solumu bakmadım ama 7-8haftadaki ultrasondaki kese şekli ince uzun silindir şeklindeydi( önceden oğlu olan arkadaşlarım kese şeklimden erkek tahmininde bulundular genelde.anneme göre ise , karnında erken başlayan seğirmeler erkek bebeğe işaret ediyor.kardeşiminde oğlu oldu , bende oda ilk 4-5haftadan itibaren aynı yerde harekete benzeyen gaza benzeyen seyirmeler başlamıştı.kızımda hiç olmadı.yani pek inanmasamda karnım göbek deliğimin altından şişmeye başladı ve gerçekten dik şekilde gidiyor.kızımda yayvan bir karnım vardı.kızımda sabah bulantım yoğun olmak üzere 7/24kustum.şimdi yine bulantım var ama yememe engel değil ilaçla çekilebilir halde.kızımda ilaç falan gram fayda etmemişti.birde kızımda cin gibiydim yani uyku denen bişey yoktu,şimdikinde oturdugum yerde uyuyorum.hangisi kıza hangisi erkeğe işaret bilmiyorum ama rabbim hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin dilerim.
Çok doğru. Böyle bir durum yaşamayan bile endişeleniyor her durumda. Sizin ki çok çok daha fazladır eminim. Umarım sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağınıza alacaksınız. Burda hep güzel şeyler paylaşacağız inanıyorumTeşekkürler ikisi de Allah a emanet. Hiç bir zaman unutamıyorum ki. Burdaki annelerden sanırım kaygı düzeyi en yüksek olan benim. Doktorlarım da diyorlar kucağına sağlıklı bir şekilde almadan bu endişelerin hiç bitmeyecek diye. Umarım bu başlıktaki tüm anneler hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz
Aksam bulantilari bide asiri acikma erkek belirtisimidirİnşallah gönlünüzde ne varsa sağlıkla kavuşursunuz.
Sağlıklı, sıhhatli tamamlamayı nasip etsin inşaallah AllahAynen hiçbir belirti yoktu ekşi yemem dışında hatta ikra meyra ve bi çok kişi ilk zamandan beri erkek dedi. Kız çok istedim ondan belki nasip etti Allah. Sağlıklı olması en önemlisi.
Bence de imkansız gibi bir şeyAyy yok artik imkansiz gibi bir sey bence bubana sadece ilk 12 hafta dedi sonrasini daha soramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?