2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yuzde sivilce erkek bebek belirtisimidir

Haha bi kere inanilmaz eglenceli olurlar, iletisim becerileri inanilmaz iyidir sosyaldirler iyi yonleri de var ama bir ikizleri daha bizim ev kaldiramaz o zamana hic bir sekilde sarkmaz diye dusunuyorum
Orası hiç belli olmaz benim kızım gibi 41.haftaya kadar gelmezse burcu da değişir
Beklenen doğum tarihin bana kızımın doğumunu hatırlattı, benim de takvimde 18 Nisan görünüyordu ama 25 Nisanda doğdu tam 41+0da

Benimde sol memem içeride dert etme zaten bebekler ucunu emmiyor komple siyah kısmı ağzına veriyorsun. Deneyimledim yani hiç takma o işi
Evet ben de aynı, her iki memede de uç yok ama çok güzel emdi kızım, sadece ilk günler memeyi tutması biraz zor oldu onda da bebeği tutuş şeklini değiştirerek rahat pozisyonu bulduk.
Bence göğüs ucu olmayanlar daha şanslı, çünkü daha az göğüs ucu yarası oluyor, meme ucu olunca bebek direkt o ucu alıyor siyah yeri kavraması zor oluyor öyle olunca da çok ciddi yaralar oluyor çevremde gördüğüm hep böyleydi, ben aşırı rahatsız eden yara yaşamadım çok şükür

Doktora gidene kadar bende ikiz mi diye korkmadım diyemem

Çin takvimi hep tutuyo benim etrafımda ilk bebeğimde de tuttu bunda da kız diyo ama hadi bakalm o bıçak mevzusu nasıl oluyo
Çin takvimi ilk gebeliğimde tutmadı, bunda da hiç bakmadım.
İlkinde kızım olmasını çok istiyordum ama Çin takvimi erkek gösterdi ben karalar bağladım sonra kızım olacağını öğrenince çok sevinmiştim

Bi dahakine bu nasil mumkun olabilir diye sor cidden..

kendi doktorum bana ilk 3 ay kilo almak yok dedi, bu gittigimde gercekten kilo almamis ciktim, bu sefer de senin baslangic kilon az zaten, bir ay sonra bir kilo alip gel dedi..

boyle yemek yiyemeden o kilo nasil alinir onu dusunuyorum

Bencede oyle belki hakli olabilir ama yinede imkansiza yakin bir sey soylemis benim gorumcem yeni dogum yapti sayilir ilk 12 hafta 3 kilo almis, sonraki donemde 12 kilo daha alarak 15 kilo fazla ile doguma girmisti. Nisanda dogdu bebegi temmuzda eski haline tamamen donmustu ben 12 kiloya filan raziyim ama 30 kilo filan alirsam o beni uzer

Oyy 41 hafta bekle bekle gecmez bu zaman bakalim nasil olacak belki annesine benzer erkenden dogar

Idrar rengi kizda koyu oglanda acik olur mus oylemi gercekten
Benim hep koyu,ama çok baskın bir kokusu var yani kızımda dikkatimi çekmemişti öyle mi diye ama busefer aşırı ağır bir idrar kokusu var(umarım kimsenin midesi bulanmaz sadece net anlaşılması açısından yazdım)

Rüyamda ikiz bebeklerim oluyordu biri kız biri oğlan yatmadan önce bulantı yüzünden kahrettigim için çok üzgünüm ben sizi o kadar çok seviyorum ki diyordum özür diliyorum

Merhaba Kızlar bu detaylı ultrason da rapor da veriliyormuş ama benim gittiğim klinikte doktor kendi yaptığı için radyoloji uzmanı ile çalışmıyor raporda çıkmıyor önemli mi bu rapor ? Birde radyoloji uzmanı Dr detaylı ultrason yaparsa 475tl Kendi doktorum raporsuz bakarsa 200 TL fark çok o yüzden???

Bende kaygılıyım endişeliyim psikolojim bozuldu galiba.. İyi düşünmeye çalışsam da olmuyor hep kötü hissediyorum bebeğim için üzülüyorum psikolog gitmeyi düşünüyorum artık...

Bu kontrolde soracağım. 3 aylık süreçte de çok dikkat etmedim ama zaten normalde kolay kilo alabilen biri olmadığım için yine almamışım. Aslında başlangıç kilonun az olması avantajlı bi durum yani benim için öyle

Bende kaygılıyım endişeliyim psikolojim bozuldu galiba.. İyi düşünmeye çalışsam da olmuyor hep kötü hissediyorum bebeğim için üzülüyorum psikolog gitmeyi düşünüyorum artık...
Daha öncesinde tekrarlayan kayıplar oldu mu? Ben profesyonel destek alıyorum zaten aksi takdirde böyle olamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…