2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Daha öncesinde tekrarlayan kayıplar oldu mu? Ben profesyonel destek alıyorum zaten aksi takdirde böyle olamazdım.

Olmadı ama yapı olarak biraz stresli kaygılı biriyim.. Gebeliğim de zor geçiyor o yüzden endişeliyim rabbim hepimize sağlıklı yavrularımızı nasip etsin inşallah

Çok şaşırdım şu an. Benim annem boğa burcu, üşengeçliğin tam zıddı neyse odur. Atom karınca gibidir, asla üşenmez bi yere 40 kere gidebilir. Hatta derim bazen anne hiç üşenmiyor musun diye yoo hoşuma gidiyor der. Kadınla erkek arasında acayip farklılık oluyor burçlarda. Biz de eşimle aynı burcuz ama çok farklıyız.

Ay cidden ya, nedir bu ikizler düşmanlığı Ben de ikizlerim, gayet de sevenimiz çok. En zeki burç bir kere keşke bebeğim ikizler olsa valla çok isterim ama boğa olacak. Neyse o da iyidir

Ay cidden ya, nedir bu ikizler düşmanlığı Ben de ikizlerim, gayet de sevenimiz çok. En zeki burç bir kere keşke bebeğim ikizler olsa valla çok isterim ama boğa olacak. Neyse o da iyidir
Kesinlikle öyle ikizler sevmeyenler bizim gibilerle tanışacak kadar şanslı degillermis belki aslında çok seviliriz
Erken dogmazsa benim sıpa 22 Mayıs da olsun diue gün alicam ogulcugum 22 Mayis da doğmuştu bu işler hiç belli olmaz uzun duracam dogmayacam derse belki ikizler olur

Bende kaygılıyım endişeliyim psikolojim bozuldu galiba.. İyi düşünmeye çalışsam da olmuyor hep kötü hissediyorum bebeğim için üzülüyorum psikolog gitmeyi düşünüyorum artık...
Kafamı dağıtmak için tezhib dersi almaya başlıyorum önümüzdeki hafta

Anı anına tutmayan bir arkadaşım vardı oturur konuşur gülerdik 5 dk sonra sebepsiz suratını aşar karalar bağlardı aklıma geldi ah ikizler burcu arkadaşım az çektirmedi bana zamanında

Anı anına tutmayan bir arkadaşım vardı oturur konuşur gülerdik 5 dk sonra sebepsiz suratını aşar karalar bağlardı aklıma geldi ah ikizler burcu arkadaşım az çektirmedi bana zamanında
Hastadır o canım 5 dakikada hiçbir sağlıklı insan evladının psikolojisi değişmez. Burca suç atmayın.

Kizlar bugün kontrolümüz vardı miniğim büyümüş :)) gayet iyi dedi doktor. Bide kalp atışından cinsitet tahmini doğru mu dedim hayır o tutmuyo dedi:)
Evet tutmuyor.
Ben ilk duydugumdada 140 üzeriydi , bugün gittim yine 150 küsur..erkek dedi.
Alakasız yani kalp atış hızı ile.

Arkadaşlar iyi geceler öncelikle biz de 9 haftalık olduk çok şükür.Aranızda Bursa'da ikamet eden var mı?Bir türlü doktor netleştiremedik. Bir de bu hafta başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Nette ananas hamile dostu meyve diye okumuştum.Iki günüdür yiyorum bir saat sonra elim ayağım tutmuyor sanki yere yığılacağım o derece. Sonra düşündüm ne yapmış olabilir diye ananas aklıma geldi bugün yemedim ve sıkıntı olmadı.Biraz okuyunca hamilelerde düşüğe dahi yol açıyormuş bilmiyordum.Haftada bir iki dilim yiyin diyor sadece bilginiz olsun.Ben yeni öğrendim paylaşmak istedim.

Günaydın kızlar bu üç hafta nasıl geçecek bir yandan kpss açıklanacak aşırı stresteyim bu arada dünkü ultrason fotosunu ikrameyraya gösterdim erkek dedi. Biz utanıyo diye kız demiştik ama hep beraber burda

Günaydın güzel anneler
Nasıl anlatayım bilemiyorum ama belki bana bi destek verirsiniz ya da rahatlatırsınız.
Aslında böyle düşünerek hem anne olmak isteyen kadınlara hem de bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama düşüncelerime de engel olamıyorum.

şimdi birincisi fiziksel olarak değişimime bi türlü alışamıyorum, aynaya baktığımda mutsuz oluyorum, kalınlaşmış bir bel, ne olduğu belli olmayan bir göbek, popom sanki boşaldı da içindekiler yukarı doğru kaydı gibi bir görüntü, birazı da aşağı gitti gibi, popom resmen sarkık görünüyor. ve ben bunların hamilelikten değil de çok yediğim için iştahımı tutamadığım için olduğunu düşünüyorum, kendimi suçluyorum, 3 ayda aşağı yukarı 1.5 kg aldım, bu aldığım kilonun sebebi de muhtemelen hamilelikten önce çok az yiyor olmam ve şu an normal insan gibi yiyor olmam, kolay kilo alan bi yapım var zaten, biraz abartsam hemen tartıya yansır. diyetisyenle çalıştığım halde bu durumdayım.

ikincisi ise şu; aklımdan bir türlü doğum sonrasını çıkaramıyorum, evet biliyorum her gebelik her bebek her lohusalık kendine özel ama daha şimdiden uykusuz geceleri, huzursuzlukları, evde sürekli ağlayan bi bebeği düşünüyorum, gece tuvalete kalkıyorum mesela aklımdan şu geçiyor "bebek doğunca kim bilir bir gecede böyle kaç sefer uyanacaksın, hiç uyuyamayacaksın, hiç rahat nefes alamayacaksın", sonra bunları düşündüğüm için kendimden utanıyorum.

ben bu bebeğe çok isteyerek hamile kaldım, sonuçlarını bile bile tabii ki ama bu düşüncelerden kendimi kurtaramıyorum, sonra da utanıyorum, bebeğime ve anne olmak isteyen diğer kadınlara haksızlık yaptığımı düşünüyorum.

evet şimdi isteyen linçleyebilir beni.

çektiğin hiç bişey boşa değil allah hepsinin karşılığını vericek hamileyken sürekli ibadet halindemişsin gibi sevabı var kilolar uykusuz kaldığın gecelerde gitmeye başlar dert etme bebek annenin vucudundaki coğu hastalığı yok ediyo organları yeniliyo bir sürü güzelliği var hiç bişey kolay değil ama biz zaten bu dünyaya sadece herşeyimiz 4+4 olsun diye gelmedikki öteki tarafada yatırım yapmanın en güzel yolu bunlardan biri hayırlı imanlı olsunlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…