- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 63
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.101
Daha öncesinde tekrarlayan kayıplar oldu mu? Ben profesyonel destek alıyorum zaten aksi takdirde böyle olamazdım.
Boğa Burcu erkek kardeşim. İnatçı hırslı iyi huylu geçinmesi kolay esprileri gayet hoş vicdanlı merhametli yemek yemeyi severler üşengeçlerdir ama ciddi üşengeçseviyorum boğa burçlarını ben kardeşimden dolayı sanırım. Bizde de ben Başak Burcu’nun eşim terazi bakalım Nası olcaz
Çok şaşırdım şu an. Benim annem boğa burcu, üşengeçliğin tam zıddı neyse odur. Atom karınca gibidir, asla üşenmez bi yere 40 kere gidebilir. Hatta derim bazen anne hiç üşenmiyor musun diye yoo hoşuma gidiyor der. Kadınla erkek arasında acayip farklılık oluyor burçlarda. Biz de eşimle aynı burcuz ama çok farklıyız.Bende teraziyim, 2 kardeşim ve eşim boğa burcu nasipse bebişte boğa olacakBoğa burcu insanlar genelde komiktir, yanlarında baya gülersiniz, güvenilirdirler AMA AŞIRI ÜŞENGEÇtirler Onun dışında anlaşılmayacak bir burç değil öyle değişik antin kuntin huyları yoktur
Ay cidden ya, nedir bu ikizler düşmanlığıBenim bebeğim ikizlerbende ikizlerim bu bebeğimde ikizler olucak erken dogmazsa
Oğlum o kadar sosyal o kadar öğrenmeye açık ve o kadar sevimli bir bebek ki şimdiden bir hayran kitlesi varaynen öyle adımız çıkmış ben kendimden daha bal çok az insan tanıdım
Kesinlikle öyleAy cidden ya, nedir bu ikizler düşmanlığıBen de ikizlerim, gayet de sevenimiz çok. En zeki burç bir kere keşke bebeğim ikizler olsa valla çok isterim ama boğa olacak. Neyse o da iyidir
Kafamı dağıtmak için tezhib dersi almaya başlıyorum önümüzdeki haftaBende kaygılıyım endişeliyim psikolojim bozuldu galiba.. İyi düşünmeye çalışsam da olmuyor hep kötü hissediyorum bebeğim için üzülüyorum psikolog gitmeyi düşünüyorum artık...
Anı anına tutmayan bir arkadaşım vardı oturur konuşur gülerdik 5 dk sonra sebepsiz suratını aşar karalar bağlardı aklıma geldi ah ikizler burcu arkadaşım az çektirmedi bana zamanındaAy cidden ya, nedir bu ikizler düşmanlığıBen de ikizlerim, gayet de sevenimiz çok. En zeki burç bir kere keşke bebeğim ikizler olsa valla çok isterim ama boğa olacak. Neyse o da iyidir
Hastadır o canımAnı anına tutmayan bir arkadaşım vardı oturur konuşur gülerdik 5 dk sonra sebepsiz suratını aşar karalar bağlardı aklıma geldi ah ikizler burcu arkadaşım az çektirmedi bana zamanında
Yaa, beşinci olduğunu ben de bilmiyordum, bu sefer çok güzel olacak inşallah, hep iyi dileklerimde olacaksınEvet bu benim beşinci gebeliğim.
Evet tutmuyor.Kizlar bugün kontrolümüz vardı miniğim büyümüş :)) gayet iyi dedi doktor. Bide kalp atışından cinsitet tahmini doğru mu dedim hayır o tutmuyo dedi:)
ErkencisinGünaydınlar
belirtilerin nelerGünaydın kızlar bu üç hafta nasıl geçecekbir yandan kpss açıklanacak aşırı stresteyim bu arada dünkü ultrason fotosunu ikrameyraya gösterdim erkek dedi. Biz utanıyo diye kız demiştik ama hep beraber burda
çektiğin hiç bişey boşa değil allah hepsinin karşılığını vericek hamileyken sürekli ibadet halindemişsin gibi sevabı var kilolar uykusuz kaldığın gecelerde gitmeye başlar dert etme bebek annenin vucudundaki coğu hastalığı yok ediyo organları yeniliyo bir sürü güzelliği var hiç bişey kolay değil ama biz zaten bu dünyaya sadece herşeyimiz 4+4 olsun diye gelmedikki öteki tarafada yatırım yapmanın en güzel yolu bunlardan biri hayırlı imanlı olsunlar inş.Günaydın güzel anneler
Nasıl anlatayım bilemiyorum ama belki bana bi destek verirsiniz ya da rahatlatırsınız.
Aslında böyle düşünerek hem anne olmak isteyen kadınlara hem de bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama düşüncelerime de engel olamıyorum.
şimdi birincisi fiziksel olarak değişimime bi türlü alışamıyorum, aynaya baktığımda mutsuz oluyorum, kalınlaşmış bir bel, ne olduğu belli olmayan bir göbek, popom sanki boşaldı da içindekiler yukarı doğru kaydı gibi bir görüntü, birazı da aşağı gitti gibi, popom resmen sarkık görünüyor. ve ben bunların hamilelikten değil de çok yediğim için iştahımı tutamadığım için olduğunu düşünüyorum, kendimi suçluyorum, 3 ayda aşağı yukarı 1.5 kg aldım, bu aldığım kilonun sebebi de muhtemelen hamilelikten önce çok az yiyor olmam ve şu an normal insan gibi yiyor olmam, kolay kilo alan bi yapım var zaten, biraz abartsam hemen tartıya yansır. diyetisyenle çalıştığım halde bu durumdayım.
ikincisi ise şu; aklımdan bir türlü doğum sonrasını çıkaramıyorum, evet biliyorum her gebelik her bebek her lohusalık kendine özel ama daha şimdiden uykusuz geceleri, huzursuzlukları, evde sürekli ağlayan bi bebeği düşünüyorum, gece tuvalete kalkıyorum mesela aklımdan şu geçiyor "bebek doğunca kim bilir bir gecede böyle kaç sefer uyanacaksın, hiç uyuyamayacaksın, hiç rahat nefes alamayacaksın", sonra bunları düşündüğüm için kendimden utanıyorum.
ben bu bebeğe çok isteyerek hamile kaldım, sonuçlarını bile bile tabii ki ama bu düşüncelerden kendimi kurtaramıyorum, sonra da utanıyorum, bebeğime ve anne olmak isteyen diğer kadınlara haksızlık yaptığımı düşünüyorum.
evet şimdi isteyen linçleyebilir beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?