2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Şu an en büyük sorun çocuktan önce pandemi ve artan kur fiyatları. Çocuklar 2 yaşına gelse de bir yere gidememek var Allah korusun
Ben de bunu diyecektim eskiden fink fink gezerdik şimdi yeşil pasaportlarımız var vize sıkıntısı da yok ama artan kurlardan dolayı çekiniyoruz

Demir yapar kuzu çok yapar bendede yapıyordu, o yüzden sıvı tüpte olanlardan istedim ama onunda içinde folik var diyor oof of, şimdi folik alcam mı almicam mı
Canım onu bi doktoruna sor bakalım ne dicekkk ben gece uyumadan içiyorum bulantım olmadı gece içtiğimden beri Demir hapınııı

Şu an en büyük sorun çocuktan önce pandemi ve artan kur fiyatları. Çocuklar 2 yaşına gelse de bir yere gidememek var Allah korusun
Aynen öyle ne yazık ki. Hayırlısı diyelim be yapalım. Hiç gezip görmedik değil en azından, buna şükür.

Bebisle daha keyifli yolculuklar yaparsiniz insallah ☺ Pandemi olmasa suan bile seyahat istiyorum aslinda singapur endonezya falan ama virus yuzunden kapandik evlere

Insallah hepimiz Gercekten oyle, onumuzu gorebilsek indirimli ucak bileti bakardim para biriktirmek icin bir motivasyon olurdu ama simdi onlar da gitti Bu kis daha da zor gececek gibi iyice artti vakalar, insallah 2021 cok guzel gelir bebegimizle

Ben de bunu diyecektim eskiden fink fink gezerdik şimdi yeşil pasaportlarımız var vize sıkıntısı da yok ama artan kurlardan dolayı çekiniyoruz
Gerçekten ya bu yıl yeşil pasaportu hak ettim ilk elime aldığımda çok mutluydum. Ne hayallerim vardı. Korona ve artan kurdan dolayı maalesef evde oturmaya devam etcez

İlk gebeliğimde 5.haftada başlayıp 20.haftada günde 10kere falan kusarak geçti.serumla yaşadım.biraz daha sabır hepsi geçecek.
Cevap için teşekkürler, inşallah geçer bir an evvel. Sizin epey sürmüş ve çok zor olmuş süreciniz yine de şükür diyorum. Et balık vs. yiyemiyorum bu ara. Mercimekten de bıktım. Patates yumurta ve yoğurta besleniyorum genelde, biraz da vicdan yapıyorum böyle olunca ama çıkarmamak için sadece bunları yiyorum. Umarım bebek besinini alıyodur.

Günler sonra bulantisiz bir gun. Canımın cektigi ne varsa söyledim çok afedersiniz bir güzel de yedim hâlâ bulantı da yok. İnsan yalnızca yemek yiyebildigi için bile ne kadar sukretse az geçtim gezmesinden falan eşim mesaj attı az önce de şu ara ara gelen kahverengi leke için bugün doktora randevu aldım gidelim diye. Ben gerek yok diye düşünüyorum ama bilemedim. Önemsiz birşey bence.

Yurtdışına ilk çıktığımda euro 2 dolar 1,5 TL idi. O zamanlar gittiğim yerin nesi meşhur hepsini denemeliyim, görülecek her yeri görmeliyim, alışveriş yapmalıyım, herkese hediye hatıra almalıyım modundaydım. Daha sonrakilerde, herkese hediye almasam da olur magnet yeter, her meşhur şeyi yemem gerekmiyor aslında oldum. Daha da sonra oha magnet fiyatlarına bak 1 tane kendime hatıra alırım yeter, bu meşhur tatlı şu cafede daha ucuzdu sanki, o kadar lüks otelde kalmasak da olur.. en son gidişimde euro 7 lira olmuştu canım benim. Konaklama ve ulaşım giderlerini karşılayıp karnımızı en ucuz nerede doyururuz seviyesindeydim artık. Şu an 9.32, sınırdan ayağımı uzatıp çeksem ne kadar yazarı hesaplıyorum

Ben ben ben :)) gelen yok giden yok aksiyon yok herkes geziyor ben evde kapalı kaldım psikolojisi yok o kadar kolay büyüdü ki bu da öyle olucak enniyi ihtimalle 2023 diye ongoruyorlar bitişini.
Aşı çıktı çıkacak diyorlar ama, umarım o kadar sürmez yaa.

Aşı çıktı çıkacak diyorlar ama, umarım o kadar sürmez yaa.
Bilemedim ki aşı çıkarsa bedava mi olucak muhtemelen paralı olucak insanların alım gücü olacak mı herkes ciddiye alıp yaptiracak mi bir de tüm dünyada aynı anda bitecek mi bana biraz zor görünüyor. Dso başkanı denen de geçenlerde bundan sonra pandemilere hazır yaşanmalı gibi bir laf etti. Bana öyle geliyor ki biri bitmeden biri cikacak dünya nüfusunu 500.000 e indirmek için ellerinden geleni yapacaklar. Dan Brown un (yahudi bir simgebilimci) kitaplarında da bu tarz planları yıllar evvelden okumuştum :)

Bir distopyaya doğru gidiyoruz diyorsun yani. Çocuklara dağa, ağaca tırmanmayı, vahşide hayatta kalmayı, ormanda yiyecek bulmayı falan öğreteceğiz galiba. Ya biliyor musun, elinde telefon tiktok videosu çekmesinden iyidir diye düşündüm bir an. Tövbe tövbe.

Evet iştahla bişeyler yemek gerçekten paha biçilemezmiş, eskiden keşke iştahım daha az olsa hep kilomu kolay korusam diyodum ama tövbe. İştah bildiğin sağlık göstergesi. Afiyet olsun, gönlünce ye yiyebiliyorsun madem ne güzel. Darısı da başıma aminn

Benim Allah nasip ederse bebeklerime öğreteceğim ilk şey tarım olacak. Böyle sezinliyorum geleceğe dair. Bir ufak bahçe alabilirsek şayet birşeyler yetiştirmeyi aile boyu ogrenmemiz gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…