2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu konuda hiç şüpheniz bile olmasın.
İlk 3-4 ay beslenemeyen annelerin bebeklerinin doğum kilosu daha yüksekmiş ki ben 6 ayda 6 kilo verdim bebeğim 3 kilo 600gram doğdu.
Ben sizin kadarda yiyemiyordum ben 6 ayda toplam 2 tabak yemek yememişimdir.
Son 3 ayımda 10kilo alarak doğum yaptım.
Bebeğimin hiçbir fiziksel yada zihinsel problemi yok çok şükür.sakın vicdan yapmayın yani yemenizle ilgisi yok bebeğiniz zaten sizin depolarınızdaki vitamin ve mineralleri sömürüyor.

Bende size şöyle bişey söliyim , bebeğinizi sağlıkla koynunuza koyduklarında , vucudunuz aklına bile gelmeyecek.sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim

Boğa burcu yemek yemeyi sever ya ben en öok buna sevindim çünkü kızımda çok sorluk çektim ve hala da çekiyorum. Yemek yemiyor hala ,emmedi, 9 ay sağmak zorunda kaldım. O yüzden içinde kaldı emzirmeyi becerebilirim bu sefet inşallah

Benim kayinvalidem de ayni boyleymis tum hamilelik suresince ne yediyse ne ictiyse kusmus. Diyor ki hani oruclu olursun miden bos olur ve o suyu hissedersin ya hep oyleydim suyu icer cikarirdim. Ama cok sukur cocuklari saglikla dogmus

Son düzenleme:
Bebintolar ben doktora gittim lekelenme için :) yavrucugumun kolları bacakları oluşmaya başlamış bir hafta öne geçmiş :) kese düzgün bebek sağlıklı dedi günde 3 defa progestan fitil verdi. Önümüzdeki ay ikili için bekliyorum dedi :) rüyamda ikiz gördüm öyle bişey yok dimi dedim iyice bakıyorum saklanacak bı yeri yok artık büyümüş tek bebek dedi derin bir ohh cektim

İçim rahatladı çoook teşekkürler

Bu zor süreci atlatıcaz inşallah en kısa zamanda atlatalım

Benim ilk cocugumda boga burcu hiçde öyle olmuyor valla buda boga olcak inş bu bebegim yer eşim boga o bogazına düşkün ama baya

Hepimizin yaşadığı kaygılar bunlar hiç üzülmeyin gayet normal..benim 2. Gebeliğim isteyerek de oldu ama ilk başta şoka girdim ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim..bebek büyütmek çok zor gerçekten :) sorumluluk çok fazla özellikle ilk zamanlar ilk 3-4 ay..kolik ve huysuz bi bebek büyüttüm aylarca beraber ağladık..bide o zamanlar asla ikinci çocuk istemem dedim jfjfkkfkd şimdi nasip olursa arada 3.5 yaş olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…