2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ahh ne zor değil mi bende öyle bu gebelikte daha az kilo alayım dedim allahin gücüne gitti heralde bırak almayı hızla veriyorum. Şimdi kilo falan umurumda değil keşke yiyebilsem de vermesi kalsa. Darısı senin başına çok amin inşallah

Bugün bulantıdan yemek bile yapamadım. Sürekli bir tiksinme hali...sadece yemekten de değil galiba genel bir bulantı durumu. Dünyadan tiksindim bugün. Benim de modum düşük anlayacağınız.

Maşallah yaaa

Valla canım şükret biz balayına bile gidemedik düğünümüz pandemiye denk gelmişti yine de şükür

Balayına gidemeyen mağdurlardan biride benim düğünü yaptık 1 hafta sonra virüs yayıldı zaten 3 ay adanaya gidemedik
Yaa kader arkadaşım biz eşimle çok farklı planlar yapıyorduk şöyle gezeriz buraya gideriz diye eşim iki sene senelik iznini kullanmadı sevgiliyken nişanlıyken tatil yapmadı evlenince gezeriz diye nasipten ötesi yok ama bebeğim için şükrediyorum

Bizde otellere falan bakmıştık hatta düğünde takılan paradır çeyrektir onlardan kullanırız demiştik ama kısmet gidemedik artık nasip olurda gidersek 3 kişi gideriz gezmeye

Bizde otellere falan bakmıştık hatta düğünde takılan paradır çeyrektir onlardan kullanırız demiştik ama kısmet gidemedik artık nasip olurda gidersek 3 kişi gideriz gezmeye
İnşallah canım biz de eşimle aynı şekilde konuştuk Allah nasip ederse bebeğimizle gezeriz dedik Adana’da mı yaşıyordun canım eşim Adanalı düğünümde orada oldu zaten bir hafta sonra virüs yayıldı biz hemen eve dönmüştük tabi

Benim Allah nasip ederse bebeklerime öğreteceğim ilk şey tarım olacak. Böyle sezinliyorum geleceğe dair. Bir ufak bahçe alabilirsek şayet birşeyler yetiştirmeyi aile boyu ogrenmemiz gerek :)
Ben de bu sene açık öğretimden tarıma kaydoldum. Bir şeyler öğreneyim diye. Niyeyse benim de içimde lazım olacak hissi var.

A
Adanalıyım canım ama eşim İskenderun da çalışıyor oyüzden bizde burda kalıyoruz eşimin de Adanalı mart da mı evlendin

A

Adanalıyım canım ama eşim İskenderun da çalışıyor oyüzden bizde burda kalıyoruz eşimin de Adanalı mart da mı evlendin
Evet canım ilk vaka açıklanmadan bir hafta önce evlendik biz tabi çok korktuğumuz için bir yere gitmeye de cesaret edemedik

Olur öyle şeyler
Bende mide bulantısı ile başetmeye çalışıyorum yiyebildiğim tek şey hamur türü şeyler poğaça vs
Benim 9.haftada pik yaptı şu an daha iyiyim canım en azından yemek yiyebiliyorum inşallah senin de geçer bir an önce

Benim 9.haftada pik yaptı şu an daha iyiyim canım en azından yemek yiyebiliyorum inşallah senin de geçer bir an önce
İnşallah kuzum kasım 16 sında randevum var en son gittiğimde 7 haftalıktı şuan çok merak ediyorum ozaman cinsiyetinde öğrenirmiyiz acabaaa kafamda deli sorular Ama en çok miniğimi merak ediyorum

İnşallah kuzum kasım 16 sında randevum var en son gittiğimde 7 haftalıktı şuan çok merak ediyorum ozaman cinsiyetinde öğrenirmiyiz acabaaa kafamda deli sorular Ama en çok miniğimi merak ediyorum
Ben de Cuma günü gidicem 11+5 olacam senin daha varmış

Benim Allah nasip ederse bebeklerime öğreteceğim ilk şey tarım olacak. Böyle sezinliyorum geleceğe dair. Bir ufak bahçe alabilirsek şayet birşeyler yetiştirmeyi aile boyu ogrenmemiz gerek :)
Aynen buna kesinlikle katılıyorum. Ziraat mühendisiyim çocuğuma verebildiğim her şeyi vermek istiyorum. Topraktan daha değerli bir şey olmadığını bilsin umarım sever

Ayyyy benim de randevum Kasım 16 dayanabilirsem tabi daha öğrenemedim cinsiyetini insallah o zamana öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…