2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de yarın gidicem kontrole. hem ikili test için çağırmıştı heyecan dorukta yine. Bizim günlerimiz aynı ama benim de senin de ultrasonda farklı çıkıyordu sanırım
Günaydın canım güzel haberler alırsın bugün inşallah senin 11+ kaç?

Günaydın arkadaşlar, 3 hafta sonra gitceğim için doktora meraktan çatlıyorum cinsiyeti öğreneyim de birşeyler alayım yaaaaa kendimi hm ve ebebek ‘e vurayım istiyorum kpss de açıklanmıyo zaten ona da streslendimmm. Biz bebeğimle kpssye girdik. Çocuk ana karnında kpssye de girdiğine göre dahi falan olur artık diye düşünüyorum

Günaydın canım kaçında gidicen kontrole ben 16 sında adeta yıllar var gitmeme biz de beraber sınava girdik ilk sınavını verdi yavrum diyorum

Günaydın, güzel bir gün olsun hepimize

dün sabahtan başlayarak gece yatana kadar kesintisiz ağladım nerdeyse, neyse ki bugün daha iyiyim, bi daha bu psikolojik buhranları yaşamak istemiyorum. "nasılsın" diye sorana ağladım, müdürümün karşısında bile ağladım
resmen ağlama rekoru kırdığım bir gün oldu.

işte bana bu gerçekler lazım, bebeğini kucağına alınca hepsi geçecek falan bunlar beni kesmiyor, birilerinin "evet çocuk bakmak çok zor, evet uykusuz kalacaksın, evet hayatının ortasına mıçacak" falan demesi lazım, acı gerçekleri birinin yüzüme çarpması lazım.

Günaydın canım kaçında gidicen kontrole ben 16 sında adeta yıllar var gitmeme biz de beraber sınava girdik ilk sınavını verdi yavrum diyorum
Hahaha yazık bebelerimize yaaaa kaç bekliyosun iyi geçti mi? Gerçi kadro açmaları önemli ben 10 kasım da gidicem ama banane ya bi dört beş gün öncesine giderim çatlarım ya ben

Erkenci kuslar gunaydin. Bende yaklasik bir saat sonra kontrole gidecegim. Kanima bakilacak. Ben yurt disindayim oyle hemen cinsiyet felan demez bunlar. Cok meraksizlardir anliyacaginiz. Bakalim benim minik kusum ne durumda uyuyamadim ya. Ucuncu cocugum olacak insallah ama hepsinde bitmeyen ayni heyecan. Iki kizim var benimde bunu merak ediyorum. Hamileligim ayni digerleri gibi geciyo. Bulantilar yorgunluklar felan... hayirlisi insallah kizlar

Günaydın arkadaşlar. Yine kötü rüyalar gördüm doğum yapmış oluyorum hastaneden hemen çıkıyorum bebeğime bakmayı unutuyorum hiçkimse ilgilenmiyor yanımda kalmak istemiyor falan çok tuhaf oldum. Bu arada ilk kez rüyamda bebeğim kız oluyordu Önceden hep erkek görüyordum

malesef bende tam öyleyim uykudan uyanır uyanmaz bile geğiriyorum aç tok hiç farketmeden bende iş yerinde artık arkadaşlarımdan utanır oldum ama napim elimizde değil ki mecbur yapcaz canım oda bizim boğazımıza takılıyor gibi oluyor onu yapmasak hiç rahat edemiyoruz ki bazen kusmak rahatlamak istiyorum onu bile beceremiyorum

Günaydıııınn kuzular, bu sabah benim için biraz buruktu. Bir meyve aşerdim mevsimi değil tabii internetten bi siteden sipariş verdim vermez olaydım buzlu geldi çözülünce berbat bir şey oldu gecede rüyamda yiyodum ağacını falan gördüm böyle içim cız etti

yaaa kıyamam hangi meyve o?

Ben de bu gıdalardan bi sucuğu seviyorum, soracağım şu, mesela güvendiğimiz sucuğu iki haftada bir mi yiyebiliriz, ne sıklıkta yani?
Çünkü ben hamilelik boyunca 4-5 sefer yemişimdir, bir skntı olmaz dimi?
benimde canım çok çekti iki kere bolca kızartarak yani iyi pişirerek yedim ne yapalım

Ay kızlar ben gebelik başından beri progestan kullanıyorum. bugün ilk defa böyle kafam bi acaip uçuyormuşum gibi :) başına gelen varmı on haftadır yoktu bugün olunca garipsedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…