2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hiç söylemiyim canım şimdi başkasının da çeker bulması zor işkence çekmeyelim topluca
Ay iyiki soylemedin cnm gecen bi arkadas burda polo seker dedi canm cekti baska guzel bi yemek daha yazmis baska biri resmen aserdim yaptirdim kocama :) ben ne duyeam gorsek canim cekiyo ya:)

Bende de aynı sıkıntı var reklamlara bile ağlıyorum, şu bebek bezi reklamı var “altımda bezim sanki yok gibi gibi“ diye şarkı söylüyo bebişler, ona bile duygulanıp ağlıyorum, midem bulanıyo ağlıyorum, iştahsızım ağlıyorum Allahtan evden çalışıyoruz da eşim dışında kimse şahşt olmadı ama olsa ne olur keyfimizden değil! Yalnız değilsin yani Bu süreçte psikoloğa da gidiyorum ayda 2 fln. Ne yapayım ne kitaplar okuyayım diye sordum, şimdilik kendini dinle kendini dinlersen bebeğin ihtiyacını da karşılayabilirsin dedi, mantıklı geldi. Bu süreçte psikoloji de bozulur moral de bozulur, sadece bunun normal olduğunu bilmemiz bizi daha iyi hissettirir.

İnanırım bizim apartman da çiğ köfte gibi kokuyor valla canım çekiyor sürekli

Randevuya son 15 gün günler saymakla nasıl geçecek bilmiyorum

Benimde iki gunum kaldi cuma aksam ustu gidicez ruyamda doktorum artik beni kabul etmiyordu, baska bir doktora yonlendirmisti. Hani detayli bakicaktik ikili test yapicaktik son bir kez daha bakin bir daha gelmem tamam diyordum

11+3 şu an ama ultrasonda bir kaç gün ileride gözüküyor. Doktor geride ya da ileride olması bir sorun değil dedi biz yine bu tarihi baz alıyoruz yani

ya kızlar birşey sormmak istiyorum aslında ben normalde çikolata yaş pasta falan o tarz şeylere bayılırdım hamileliğimde hiç canım çekmiyor yemek istemiyorum ayrıca oturup kilo kilo limon yiyebilirim hatta turşu mesela olmamış ekşi mandalina falan yani ekşi istiyorum tatlı yemek içimden gelmiyor böyle olun arkadaşlar var mı aramızda hatta varsa cinsiyeti öğrenenler falan yorum bekliyorum :)

Benimde iki gunum kaldi cuma aksam ustu gidicez ruyamda doktorum artik beni kabul etmiyordu, baska bir doktora yonlendirmisti. Hani detayli bakicaktik ikili test yapicaktik son bir kez daha bakin bir daha gelmem tamam diyordum
Ay ne güzel az kalmışş cuma günü kaçıncı haftan oluyor hahah bu rüyalar bizi mahvedecek ya doktor fobisi oldu bende de rüyalar yüzünden

Kızlar ya, sizde hamilelik lekesi var mı? Benim çenemde bu sabah bi uyandım, lekeler var, ama dün yoktu, bi anda oldu, bir de bi güzel kustum, fena bir güne başladım, bana şu leke ile ilgili bi fikir verir misiniz?

ilk zamanlar ben de tatlı istemiyordum, hep böyle tuzlu tuzlu şeyler istiyordum, hala yine çoğunlukla öyle, tatlıyı arsızlığımdan yiyorum doktorumun iki hafta önceki cinsiyet tahmini erkekti, yarın sabah yine kontrol var bakalım bu kez ne diyecek.

Ay ne güzel az kalmışş cuma günü kaçıncı haftan oluyor hahah bu rüyalar bizi mahvedecek ya doktor fobisi oldu bende de rüyalar yüzünden

Normalde 10+4 olacak cuma gunu ama bir hafta ileriden gidiyordu 11+4 de olabilir eger hala ileriden gidiyorsa ikiliyi yapabilir belki benimde bu ikinci doktorla ilgili ruyalarim

Benim de canım hiiç tatlı istemiyor günlerce yemesem aklıma gelmez ama ekşi acı daha çok canım çekiyor

Günaydın ara ara benim de aşırı duygusallaştığım zamanlar oluyor ama bunların hepsi sürecin bir parçası, biraz da yaşadığımız korkular böyle hassaslaştırıyor sanırım. Hepsinin geçip yerini başka, güzel şeylere bırakacağını düşünerek rahatlatıyorum kendimi.

Normalde 10+4 olacak cuma gunu ama bir hafta ileriden gidiyordu 11+4 de olabilir eger hala ileriden gidiyorsa ikiliyi yapabilir belki benimde bu ikinci doktorla ilgili ruyalarim
İnşallah öyledir ikiliyi yapar bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…