2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben ben :) günde 2 tane waffle yiyebilirdim önceden şimdi aklıma gelince midem bulanıyor hep ekşi , tuzlu şeyler istiyor canım ama bunun sebebi mide bulantılarıymış

kızlar, ikili testin kan alma kısmı için aç karnına mı olmak lazım?

AA ben de onu soracaktım ona göre randevu alayım

Bana aç ya da tok farketmez demişlerdi. 1 saat sonra randevum var şu an kahvaltı yapıyorum

bana geldiğinde tatlı bir şeyler ye, su iç ve kana karışması için zaman geçsin dediler de onu ultrason için dediler, aklıma kan işini sormak da gelmedi

teşekkürler kızlar.

Şu an tatlıdan bende nefret ediyorum. Ama ilk üç ay genelde böyle oluyor. İlk 3 aydan sonra tabak tabak tatlı yediğimi biliyorum önceki gebelikte. Yani bu bulantılar yüzünden eksi tuzlu daha iyi geliyor gibi mideye:)

Ben ben ben normalde tatlıya bayılırıııımmm şimdi arada canım istiyo ama felaket turşu yiyorum kısır kısır kısır diye deliyorum adeta ekşili ekşili ama henüz cinsiyet öğrenmedim canım 16 Kasım’da gidicem böyle olup cinsiyet öğrenen yazarsa sevinirim bende

Bende aynıyım önceki gebelikte ilk üç ay hep ekşi yerdim sonra tatlıya geçtim şu an durum yine aynı tatlı neredeyse hiç yok hayatımda

Aynısı ben varım ve minnoşum kız

Kızdır o kız

Bana tursu da yeme dedi valla benim canim hic bir sey istemiyor bir hafta sonu sosisli istedi o kadar esim de sen nasil hamilesin neden miden bulanmiyor canin bir sey istemiyor acaba bebege bir sey mi oldu diye evin icinde dolanip duruyor

Insallah bakalim 6+4 ken 7+1 di 8+4 ken 9+4 du farki giderek aciyor bakalim bu sefer nasil olacak
Ay hadi bakalımm belli olur cuma günü Beni 12+1 de çağırdı doktor. Benim de reglime göre 6 gün geriden gidiyor genelde 32-33 günde bir regl oluyordum onunla alakalı da olabilir bilemiyorum. Belki haftasını yakalar ilerleyen zamanlarda

Şeker yüklemesinde çok kötü oluyor ya saatlerce açsın ve saat başı şekerli su içiyorsun
Ben 3 aylık genel sekerime baktirmistim oncekinde. Bunda da öyle yapıcam yine asla dayanamam ben kusmadan. Doktorum geçen gittiğimde açlık kan sekerime baktı kahvaltı edip gittiğim halde 80 çıktı. Çok iyi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…