- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.321
Şeker yüklemesinde çok kötü oluyor ya saatlerce açsın ve saat başı şekerli su içiyorsun
Benim arkdsm da şuan 6 aylık hamile şeker yüklemesi yaptırmamış bende yaptırmayı düşünmüyorum tetenoz aşısı yaptırdı ama aşı karşıtı çok insan var bu arada benim de ağzımın içi zehir gibi sabah kalktığımdaŞeker yüklemesinde çok kötü oluyor ya saatlerce açsın ve saat başı şekerli su içiyorsun
Canım benim bulantı yok çok şükür ama bende de ekşi isteği çok fazla deli gibi tatlı yerdim şimdi canım pek istemiyo kız mı acabavalla normalde şekerle aram çok iyidir ama şu an bi bardak şekerli su içmeyi bile düşünemiyorum
bulantılarım azaldığı an sanırım kafamı tatlıya bastıracağım, bir yandan kokusunu alırsam ya da tadarsam çok kötü geliyor tadı, bir yandan da canım saçma saçma tatlılar çekiyor. dün mesela sütlü nuriye diye uyandım resmen, sonra aklıma onun ne kadar yumuşak ve sulu sulu olduğu geldi kendi kendime yemeden kusacaktım
Bence asermeye göre belirti aranacaksa bile ilk 3 aydan sonra aranmalı :) vücut ve istekler inanılmaz değişiyor çünkü böyle sabit kalmıyor.Canım benim bulantı yok çok şükür ama bende de ekşi isteği çok fazla deli gibi tatlı yerdim şimdi canım pek istemiyo kız mı acaba
Ay hadi bakalımm belli olur cuma günüBeni 12+1 de çağırdı doktor. Benim de reglime göre 6 gün geriden gidiyor genelde 32-33 günde bir regl oluyordum onunla alakalı da olabilir bilemiyorum. Belki haftasını yakalar ilerleyen zamanlarda
Haklısın canım arkdsm deli gibi limon yiyo ama bebisi erkekBence asermeye göre belirti aranacaksa bile ilk 3 aydan sonra aranmalı :) vücut ve istekler inanılmaz değişiyor çünkü böyle sabit kalmıyor.
Tetanoz aşısı ben yaptırdım iki doz .Daha çok doğum anında kullanılacak ekipmandan tetanoz olma riskine karsi yapılıyor ama bebeğin doğduktan sonra onda da etkisi devam ediyor diye söylemişti hemşire. Yani kendin için değilse bile bebeğin doğduktan sonra yasanabilecek kazalardan korumak amacıyla yaptirmani öneririm.Benim arkdsm da şuan 6 aylık hamile şeker yüklemesi yaptırmamış bende yaptırmayı düşünmüyorum tetenoz aşısı yaptırdı ama aşı karşıtı çok insan var bu arada benim de ağzımın içi zehir gibi sabah kalktığımda
Canım benim bulantı yok çok şükür ama bende de ekşi isteği çok fazla deli gibi tatlı yerdim şimdi canım pek istemiyo kız mı acaba
Ne kadr yaptırmak istemesem de bebegm için yaptıracağım canım Allah korusun doğum anı ve sonrası bebek için önemliymiş dediğiniz gibiTetanoz aşısı ben yaptırdım iki doz .Daha çok doğum anında kullanılacak ekipmandan tetanoz olma riskine karsi yapılıyor ama bebeğin doğduktan sonra onda da etkisi devam ediyor diye söylemişti hemşire. Yani kendin için değilse bile bebeğin doğduktan sonra yasanabilecek kazalardan korumak amacıyla yaptirmani öneririm.
Tetanoz aşısı ben yaptırdım iki doz .Daha çok doğum anında kullanılacak ekipmandan tetanoz olma riskine karsi yapılıyor ama bebeğin doğduktan sonra onda da etkisi devam ediyor diye söylemişti hemşire. Yani kendin için değilse bile bebeğin doğduktan sonra yasanabilecek kazalardan korumak amacıyla yaptirmani öneririm.
İnşallah geçer canım yaa valla en zoru bulantı kusma olsa gerekvalla ben hiç kestiremiyorum, çünkü canım aslında her şeyi çekiyor ama hiçbirini yemek istemiyorum önüme gelince çünkü midem bulanıyor gibi bi sarmala girdim.
doktor bu saatten sonra daha kötüleşmez, ya sabit kalır ya da gittikçe azalır bulantıların dedi, ona güveniyorum
senin cinsiyet belli olmuş muydu canımBenim de canım hiiç tatlı istemiyor günlerce yemesem aklıma gelmez ama ekşi acı daha çok canım çekiyor
yaa cinsiyet öğrenemedin mi yoksa sendeBen ben :) günde 2 tane waffle yiyebilirdim önceden şimdi aklıma gelince midem bulanıyor hep ekşi , tuzlu şeyler istiyor canım ama bunun sebebi mide bulantılarıymış
Bende yoktu ki o tat kimdeydi acaba bende hatırlıyorum öyle bir şeyAğzının içindeki zehir tat gitti mi hala oluyor mu yoksa ?
ayy bilemiyorum ya çevremdekilere diyorum onlar hah tamam kız geliyor o zman bu hep ekşi yiyor falan diyorlar ondan merek ettimŞu an tatlıdan bende nefret ediyorum. Ama ilk üç ay genelde böyle oluyor. İlk 3 aydan sonra tabak tabak tatlı yediğimi biliyorum önceki gebelikte. Yani bu bulantılar yüzünden eksi tuzlu daha iyi geliyor gibi mideye:)
öğrenir öğrenmez hemen haber ver valla bende çok meraklanıyorum ama hiç bu kadar ekşi istememiştim bu yaşıma kadar :)Ben ben ben normalde tatlıya bayılırıııımmm şimdi arada canım istiyo ama felaket turşu yiyorum kısır kısır kısır diye deliyorum adeta ekşili ekşiliama henüz cinsiyet öğrenmedim canım 16 Kasım’da gidicem böyle olup cinsiyet öğrenen yazarsa sevinirim bende
Ay hata ettim şimdi senin miden bulanmıştır. Hiç düşünmemek en iyisi. Son bulantılardan bunlar inşallah haftalar ilerledi artık senin pik seviyede olmalı düşüşe geçecek sanırımvalla normalde şekerle aram çok iyidir ama şu an bi bardak şekerli su içmeyi bile düşünemiyorum
bulantılarım azaldığı an sanırım kafamı tatlıya bastıracağım, bir yandan kokusunu alırsam ya da tadarsam çok kötü geliyor tadı, bir yandan da canım saçma saçma tatlılar çekiyor. dün mesela sütlü nuriye diye uyandım resmen, sonra aklıma onun ne kadar yumuşak ve sulu sulu olduğu geldi kendi kendime yemeden kusacaktım
ayy çevremdekiler de bana kız gelecek o zman diyorlar hepAynısı ben varım ve minnoşum kız
Evet 3 doz benimde 3. Doz için gün verdi ASM cuzdanimda tarihi :) evet evet bariz kol ağrısı bende de yapmıştı bi kaç gün. İkinci dozda öyle bişey olmamisti. Yanaginiz neden şişti ki acaba ona şaşırdım.Ben iki yil once sanirim tetanoz asisi oldum 3 doz yapilmali demisti doktor hamile filan degildim kan testine gore yapilmistihatta hamileler yaptiriyordu o zamanda saglik ocaginda. Tam emin degilim o mu ama asi karti vermislerdi 3 ay sonra bir daha yapcaz demislerdi. Asiyi oldum ve ertesi gun aksam acile gittim yanagim sismisti bir tarafi cok agir bir asiymis. Kolumu kaldiramiyordum boyle, kazagimi anneme cikarttiriyordum kolum da sismisti sizde de boyle bir sey olmus muydu
Bende hala bazı günler oluyor da unutmuşum hangi haftada geçtiğini. Sana sorayım dedim :)Bende yoktu ki o tat kimdeydi acaba bende hatırlıyorum öyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?