2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben normalde tatlısın yaşayamadığım için doktorum bakacaktır eminim istemezsem hergün şekerimi ölçmemi isteyecektir

ayy öğrenir öğrenmez yaz valla bende meraklanıyorum ama bizim öğrenmemize çok var sanırım doktor geçen gittiğimde 2 kasıma randevu verdi o zman 11+ oluyorum ne yapacak bilmiyorum :)

Ben ikinci dozu yaptirmamistim korktum cunku baya kotu etkilemisti beni yanagimin sistigini anlamadim ben tam is cikisiydi sizin yuzunuzun bir kismi sismis dediler bende bir baktim baya sis duruyordu. Hemen acile goturmustu babam, doktor da guclu bir asi yan etki yapmis olabilir iste gecmezse gelirsiniz filan demisti ama gecti ertesi gun

Ben tetanozları evlenmeden önce 5 doz yaptırdım gebelikte aşı derdim yok. Ama şeker çok önemli ya gebelikte yaptırmadıysa da bi şekilde şekeri takip ediliyordur. Gebelik şekeri belirtisiz oluyor çünkü kuzenimde çıkmıştı diyetini değiştirmişti doktoru

Ben de yaklaşık 5 yıl önce düşmüştüm, elim parçalanmıştı, sağlık ocağında yapmışlardı, kolum çok şişmişti ve baya ağrımıştı.

Aslında şimdi şartları düşünecek olursak hastaneler mükemmel ekipmanlar temiz doktorlar bilinçli doğum anında olacağımıza ihtimal vermiyorum ama bebek dogduktan sonra atıyorum emeklerken bir kaza olsa bir demire eli batsa o çok tehlikeli işte . Ağır aşı olduğu icinde anneden geçsin diye sanırım böyle yapılıyor. Ben gerekli buluyorum. Özellikle yerinde durmayan bir bebek olursa bir de :))

Sağlık ocağında test yaptığımda şekere bakmislardi o yeterli olmuyo mu acaba değer normal çıkmıştı

Evet evet haklisiniz bana doktor ne uygun gorurse gidip yaptiririm herhalde

Evet sanırım ilk 6 ay annenin sahip olduğu antikorlar bebekte de oluyor.

Sağlık ocağında test yaptığımda şekere bakmislardi o yeterli olmuyo mu acaba değer normal çıkmıştı

Benim de temmuz ayinda aclik ve tokluga baktilar aclik 82 cikmisti normal deger. Ama ailemde cok fazla seker hastasi oldugu icin ben seker yuklemesi yaptirmayi dusunuyorum acikcasi doktor da yapalim derse. Ama yaptirmak istemeyenler sanirim bir hafta gibi bir sure her sabah sekerine baktiriyormus esimin kardesi oyle yaptirmisti

Genetik de olabilir ama ben yumurtlama ile alakalı olduğunu düşünüyorum yine de yeme 3 ayda pek etkilemiyor sanırım çünkü çoğu insanın mide bulantısı ile geçiyor
senin cinsiyet belli olmuş muydu canım
Belli olmadı henüz

Senin bebiş kız olacak diye hissettim nedense

Evet bana bak demedi ama ben emin olmak için şeker ime her gün baktım bı sure :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…