2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yeni doktordan cıktım bebeğim büyümüş 3cm olmus kalbide 177 atıyormus i9+1 olmamız gerekirken 9+6da olmusuz bende tıoid var endokrine göndermişti ilac düzenleymiştim ama genel tahlilleerde cmv diye bir virüs yüksek cıkmıs daha önce gecirmişin diyor ama önemli nir enfeksiyonmus bebeklde sorun olabilirmiş 1 hafta sonra tekrar kan vercem bakalım doktorum perinatoloji profu olmadı 21 haftafa detaylıda bakarız dedi 3 düşük sonrası yasıyacakmı stresimden sonra bide yasarsa sorunlu bir bebk olcakmı stresim başladı allahım saglıkla sınamasın bizleri

Bana tursu da yeme dedi valla benim canim hic bir sey istemiyor bir hafta sonu sosisli istedi o kadar esim de sen nasil hamilesin neden miden bulanmiyor canin bir sey istemiyor acaba bebege bir sey mi oldu diye evin icinde dolanip duruyor
Kız neden yeme dedi ya Benim de hiç istemiyordu artık istiyo hem de herşey

Canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebislerimizi sen kötü düşünme herşey yolunda merak etme

Linç edecek bir şey yokki tüm hissettiklerin gayet normal sadece Biraz erken başlamış bu tip duygusal dalgalanmalar malesef hormonlar sebep oluyor. 14 aylık bebeği olan bir anne olarak yazayım, evet hayatın çok değişecek artık tamamen eskisi gibi olmayacak hayatın tamamen bebeğine odaklı olacak ama bu duruma zamanla alışıyorsun, bebek de zamanla sizin yaşantınıza alışıyor orta yolu zamanla buluyorsunuz. Eğer çevrende sana destek olacak birileri veya bir yardımcı tutacak maddi durumun varsa hele çok daha da kolaylaşıyor işler. Bebeğin kendini sana öyle bir sevdirecek ki gece sık uyandı diye kızacaksın içinden ama sabah güneş doğup yüzünü görünce için eriyecek tüm kızgınlığım gececek. Çok sık uyanırken bigün birden bire deliksiz saatlerce uyuyacak bu sefer sen telaş edip uyuyamayacaksın acaba bişeyi mi var hasta mı oldu niye uyanmıyor diye Allah öyle bir sevgi veriyor ki zor olsa da her türlü fedakarlığı yaparak bakıyorsun. Ha şunu da söyleyeyim o sevgi de zamanla oluştu bende. Bebek doğdu kucağıma verdiler dünya durdu sanki hemen aşık oldum filan değil. Deli gibi sezeryan ağrılarım vardı bebeğe odaklanamadım bile ben iyileştikçe, bebeğimle beraber zaman geçirdikçe sevgim çoğaldı. Zaten oksitosin hormonu bebeği sevememizi sağlayan hormon bebekle birlikte vakit geçirdikçe artıyormuş.

Fiziksel değişikliğe gelince. Son aylar kendimden iğrenir olmuştum. 75 beden göğüsler gitti 90 beden südyen takar oldum ama yarısı siyaha yakın kahverengi oldu devasa bir göbek ve ortasında komik kahverengi bir çizgi. Göbek deliğim çorba kasesi gibi. Her yerim ödemden deli gibi şiş. Son hafta bi de çatladım tuzu biberi oldum. Doğum sonrası daha faica o göbek birden boşaldı ve resmen lömbür lömbür sallanan bir et parçasına döndü yürümek de zorlandım ilk günler. Bu kadar kötü şeyi yazdım amaaaa geldik iyi kısma. Zamanla göbeğim toparladı çok şükür, mucize gibi gün gün küçüldü o sallanan et parçası gitti. Ben korse takamadım veya spor yapamadım bunları yapsam belki hiç göbek de kalmazdı. Hamilelikte 9 kilo almıştım doğumdan 2 hafta sonra hooop onlar da gitti. O göğüsler deki koyu kahverengi renk de zamanla azaldı, kahvere rengi çizgi kayboldu, göbek deliğim yine küçüldü. Tabi aylar aldı bunlar. Ben süt yapsın diye acaip yedim sonradan tektat 6 kilo aldım eğer dikkat etseydim şuan bedenim eminim hamilelik öncesi gibi olacaktı. Sadece göğüsler artık eskisi gibi olmuyor malesef o da emzirmeden kaynaklı, baktın çok kötü görünüyor çocuk defterini kapatınca ona da bi estetik yaptırıveririsin yav şahsen benim artık eskisi gibi genç kız kıvamında değil göğüslerim ama şuan estetiğe ihtiyaç duyacak kadar da kötü değil, bakalım 2.bebekten sonra ne olacak.

Son bişey zaman çok hızlı geçiyor ya. Bebeğimin ilk 4 ayı çok zordu o zamanlar hiç bitmeyecek gibi geliyordu, çok ağlardım, ama bi gün bi baktım artık daha uysal, uykuları daha düzene girmiş, çocuk olma yönüne dönmüş ve herşey kolaylaşmaya başlamış. Zamanın bu kadar hızlı geçeceğini bilsem o zamanlar hep kendimi öyle teselli ederdim "az daha sabır gececek, bu zorluk kısa bir dönem sadece, az daha sabır" derdim kendime.

Sen bunaldıkça birileri ile paylaş, buraya yaz, içine atma. İçine attıkça kafanda büyür. Bu arada bol bol foto çekil, hamilelikten kalma çok az fotom var diye üzülme sonra

Çok güzel anlatmışsın, çok teşekkürler
içimi ferahlattı yazdıkların

Ben de şimdi çıktım arkadaşlar. Her şey normalmiş çok şükür ense kalınlığı, burun kemiği, damarları hepsini inceledi bir de kan verdim bir hafta sonra sonuç çıkacak. İnanılmaz hareketliydi elleri kolları hiç durmadı hatta bir süre ara verdik sonra tekrar devam etti doktor. Bu durumda nifty test asla önermem çünkü gereksiz diyor yine aklım karıştı. Şunu da söyledi biz firmalarla anlaşmalıyız siz yaptırdığınız test için ben komisyon alacağım ama ahlaki gelmiyor bana tabi yine karar sizin ama hiç bir risk görmedim en ufak bir şey görsem yaptırın içiniz rahat etsin derdim dedi. Bir hafta sonra sonucu aldığımda karar vereceğim sanırım. Bu arada eşim cinsiyetini gördüğünü iddia ediyor erkekmiş doktorsa o cinsiyet değil bacağı diyor ama ısrarla savunuyor gördüğünü size de göstereyim fotoğrafını

Eklentiler

• 737A5A33-5E37-43C5-89C4-C77217C1B9CE.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 84
görünmüyo ama benimki sadece his sanki seninki erkekmiş gibi geldi

Sanki ayakta yürüyormuş gibi görünüyor
maşallah annesi

ben de nifty testini ikilinin sonucuna göre yaptırmaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…