- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.381
Ben de şimdi çıktım arkadaşlar. Her şey normalmiş çok şükürense kalınlığı, burun kemiği, damarları hepsini inceledi bir de kan verdim bir hafta sonra sonuç çıkacak. İnanılmaz hareketliydi elleri kolları hiç durmadı hatta bir süre ara verdik sonra tekrar devam etti doktor. Bu durumda nifty test asla önermem çünkü gereksiz diyor yine aklım karıştı. Şunu da söyledi biz firmalarla anlaşmalıyız siz yaptırdığınız test için ben komisyon alacağım ama ahlaki gelmiyor bana tabi yine karar sizin ama hiç bir risk görmedim en ufak bir şey görsem yaptırın içiniz rahat etsin derdim dedi. Bir hafta sonra sonucu aldığımda karar vereceğim sanırım. Bu arada eşim cinsiyetini gördüğünü iddia ediyor erkekmiş doktorsa o cinsiyet değil bacağı diyor ama ısrarla savunuyor gördüğünü size de göstereyim fotoğrafını
Evet ayakta gibi sanki, doktor da gezinmeye alanı olsa gezinecek diyorSanki ayakta yürüyormuş gibi görünüyor
maşallah annesi
ben de nifty testini ikilinin sonucuna göre yaptırmaya karar verdim.
Çok teşekkür ederim inşallah hep güzel sonuçlar alırız.Cook sukur canim cok sevindim her seyin yolunda olmasinabencede sonuclar cikinca yaptirirsin doktor zaten cok durust davranmis valla bana da erkek gibi geldi bacak gibi gelmedi
Çok teşekkür ederim inşallah hep güzel sonuçlar alırız.sana da mı erkek gibi geldii
anneme gösteriyorum o da yok artık o kadar büyük olmaz deyip gülüyor
İkili test sonucunda da bir sıkıntı olmazsa 4 hafta sonra görüşürüz dedi. Şimdi düşünüyorum 2 hafta geçmezken koskoca 4 hafta nasıl geçecek ?Insallahevet bende gorsem bunu kesin erkek derdim ama annenizin soyledigi de mantikli geldi haha bir daha ne zamana cagirdii cinsiyet icin o zaman kesinlesir artik
İkili test sonucunda da bir sıkıntı olmazsa 4 hafta sonra görüşürüz dedi. Şimdi düşünüyorum 2 hafta geçmezken koskoca 4 hafta nasıl geçecek ?senin ne zamandır kontrolün ?
Biraz hareketlerini hissetmeye başla, pıt pıt etsin tekmekeler yumruklar başlasın biraz daha değişir duyguların. Şuan olmayan, varlığını hissedemedeğin, görmediğin bişeyi sevmek de zor. Ben de aynı durumdayım. Çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum. Dediği gibi o muhteşem anne-bebek sevgisi bebek doğupta onunla vakit geçirdikçe oluşuyor.şu yazdıklarının hepsinin altına imzamı atarım.
hiçbir zaman baklavalı göbeğim olmadı ama kendi çapımda hep spor yaptım, reformer pilates olsun başka başka şeyler olsun, yediklerime hep dikkat ettim, kendimi hep kontrol altında tuttum ama şu an işten çıkıp koşa koşa iskender yemeye gidiyorumbu beni inanılmaz rahatsız ediyor, daha doğrusu sonradan aynaya bakınca pişman oluyorum..
anaçlık konusu da seninkiyle aynı, bebeğimi tabii ki çok seviyorum ama henüz bi bağ kuramadık maalesef, karnını seven bi ana değilim, hayaller falan kurmuyorum, acaba kime benzeyecek diye düşünmüyorum.
göbeğim belki belirgin bi şekilde çıksa bu düşüncelerden kurtulurum.
Biraz fazla mı dürüstsün?Açıkçası bazı şeyleri kendime bile itiraf edemiyorum benşu yazdıklarının hepsinin altına imzamı atarım.
hiçbir zaman baklavalı göbeğim olmadı ama kendi çapımda hep spor yaptım, reformer pilates olsun başka başka şeyler olsun, yediklerime hep dikkat ettim, kendimi hep kontrol altında tuttum ama şu an işten çıkıp koşa koşa iskender yemeye gidiyorumbu beni inanılmaz rahatsız ediyor, daha doğrusu sonradan aynaya bakınca pişman oluyorum..
anaçlık konusu da seninkiyle aynı, bebeğimi tabii ki çok seviyorum ama henüz bi bağ kuramadık maalesef, karnını seven bi ana değilim, hayaller falan kurmuyorum, acaba kime benzeyecek diye düşünmüyorum.
göbeğim belki belirgin bi şekilde çıksa bu düşüncelerden kurtulurum.
ayyyyy maşallahlar onaaaa
Minnoşş ayaklara bak, böyle keyifle uzattığına göre erkek bence
yaa çok güzel poz vermiş yaaa maşallah
Ayy maşallah minik kuzuyaher şeyin yolunda olmasına sevindim canım...
Yaaaaa Yerim o minnoş ayaklarınııı ne kadar da büyümüş dimiiiiii maşallah maşallahhhh aman bi sorun bi sıkıntı olmasın hepimiz böyle güzel dönemler geçirelmmmmm çok sevindimmm canımmm
Maşallah ölçüde kaç çıktı canım, cinsiyet tahmini oluyor aslında bu haftalarda tüh sorsaydın
Oyhhh canim masallah olsun guzel bebisine o ayaklari yerim yaaaa cok tatlis gozukuyorsaglikli olmaniza cok sevindim sen ikili tarama yaptirmismydin hatirlayamadim onu. Kalsiyum olatak hangi ilaci yazdi cnm ? Bundan snraki randevun ne zmaan olcak:) bebis cok net cikmis masallah ya bizede nasip etsin boyle gormeyi
Maşallah yaaa
İtiraf edince rahatlıyor insan...Biraz fazla mı dürüstsün?Açıkçası bazı şeyleri kendime bile itiraf edemiyorum ben
Sana calcimax ı neden verdi onda mı yazıyor böbrek taşıyla ilgili? Ya bende böbrek taşı ameliyatı oldum 2 sene evvel, korkulu rüyam o stent filan. Benim de önceki gebelikte tansiyon sorunum olduğu için doktor calcimax verdi böbrek taşı yapar mı diye sorunca gün aşırı iç o zaman ama muhakak iç tansiyon da riskli bir durum çünkü dedi. Afedersin iki ucu b.klu değnekHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.
İkili test için merkezdeki özel
muayenehaneyi aradım 180 lira muayene ücreti 100 lira da test ücreti, sonuçlar bir hafta içinde çıkıyor dedi.
Ben oraya gitmeyi düşünmüştüm ama bugün doktorun verdiği ilaçların içeriğine baktım, böbrek taşı rahatsızlığı olanlar kullanmamalı/dikkatli kullanmalı yazıyor.
Bu konu kafamı karıştırdı çünkü ben ilk gebeliğimde ve doğum sonrasında böbrek taşından çok çektim, hastanede yattım ameliyat oldum böbreklerime stent takıldı falan baya karışık bir hikayem var.
O yüzden kızıma hamileyken gittiğim doktorumdan özel randevu almaya karar verdim, üniversite hastanesinde hoca. Ayrıca aynı hastanede gebelik boyunca üroloji takibim ve doğum sonrası ameliyatım daha sonra hastanede yatma sürecim hepsini ordaki doktorlar takip etmişti.
Bu nedenle ilaçlara başlamadan mümkünse en geç Cuma günü olacak şekilde randevu ayarlamaya çalışcam, orda çalışan arkadaşımızdan haber bekliyor şu an.
Verilen reçete de bunlar
Aynen canım valla bende minnoş filan diyorumayy aynen valla ya hayır olsun inşallah sağlıcakla gelsinler yeter ki ama işte insan merak ediyor ya bazen karnımı seveyim diyorum kızım mı oğlum mu desem arada kalıyorum :))
Valla ben az önce ekmek arası turşu yedim ayıptır söylemesiZararli dedi valla canim ama simdi internetten baktim asiriya kacilmadikca sorun yok diyor
Aynen canım sanırım en geç ben öğrencem en geç kontrol bendeBen de kız istiyorum tabi öncelik sağlık
aynen aynen çocuğa bile nasıl hitap etmem gerektiğini düşünüyorum resmen ya :))Aynen canım valla bende minnoş filan diyorum
Ben de şimdi çıktım arkadaşlar. Her şey normalmiş çok şükürense kalınlığı, burun kemiği, damarları hepsini inceledi bir de kan verdim bir hafta sonra sonuç çıkacak. İnanılmaz hareketliydi elleri kolları hiç durmadı hatta bir süre ara verdik sonra tekrar devam etti doktor. Bu durumda nifty test asla önermem çünkü gereksiz diyor yine aklım karıştı. Şunu da söyledi biz firmalarla anlaşmalıyız siz yaptırdığınız test için ben komisyon alacağım ama ahlaki gelmiyor bana tabi yine karar sizin ama hiç bir risk görmedim en ufak bir şey görsem yaptırın içiniz rahat etsin derdim dedi. Bir hafta sonra sonucu aldığımda karar vereceğim sanırım. Bu arada eşim cinsiyetini gördüğünü iddia ediyor erkekmiş doktorsa o cinsiyet değil bacağı diyor ama ısrarla savunuyor gördüğünü size de göstereyim fotoğrafını
Coledanı neden vermiş anlamadım calcimax-D de zaten var vitamin dHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar
İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.
İkili test için merkezdeki özel
muayenehaneyi aradım 180 lira muayene ücreti 100 lira da test ücreti, sonuçlar bir hafta içinde çıkıyor dedi.
Ben oraya gitmeyi düşünmüştüm ama bugün doktorun verdiği ilaçların içeriğine baktım, böbrek taşı rahatsızlığı olanlar kullanmamalı/dikkatli kullanmalı yazıyor.
Bu konu kafamı karıştırdı çünkü ben ilk gebeliğimde ve doğum sonrasında böbrek taşından çok çektim, hastanede yattım ameliyat oldum böbreklerime stent takıldı falan baya karışık bir hikayem var.
O yüzden kızıma hamileyken gittiğim doktorumdan özel randevu almaya karar verdim, üniversite hastanesinde hoca. Ayrıca aynı hastanede gebelik boyunca üroloji takibim ve doğum sonrası ameliyatım daha sonra hastanede yatma sürecim hepsini ordaki doktorlar takip etmişti.
Bu nedenle ilaçlara başlamadan mümkünse en geç Cuma günü olacak şekilde randevu ayarlamaya çalışcam, orda çalışan arkadaşımızdan haber bekliyor şu an.
Verilen reçete de bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?