2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Karnınız büyüdü mü kızlar benim bazen çok büyük görünüyo bazen hiç yokmuş gibi bugün dümdüz karnım moralim bozuldu bişey mi var diye
Canım benim sabahları uyanınca dümdüz kahvaltı yapıyorum biraz belli oluyor akşam yemek yendiğimde daha fazla belli oluyor Yok canım nolcak neden moralini bozuyorsun ki bi kaç haftaya daha belli olur

Gebelik şekeri çok önemli. Bende çıktı ve doktorum günde 5 kere ölçüm yaptırmıştı. Ha bir dilim baklava yemişsin ya da bir bardak koşa içmişsin aynı miktar şeker. Ama bebeğin sağlığı için çok çok önemli

Oyyyy maşallah sanki yürüyüşte gibi bi duruşu olmuş doktor bacağı demese ben de erkek olduğunu düşünürdüm

Gebelik şekerine o kadar dikkat eden doktorum tetanoz aşısını çok önemsememişti ilk gebeliğimde. Bende bir doz yaptırmıştım. Basıl olsa hastanede olacak doğumun çok da gerekli değil demişti

Hadi yaaa herkes faklı bişey söylüyor bakalm nolcak

Benim de bugun migrenim tuttu sanirim yine adet donemimde olmam gereken bir zaman bi tane parol icip gecmesini bekledim ama imkansiz parolla. Az once de ilk kez kustum, normalde nefret ederim kusmaktan ve tutmaya calisip camdan filan disari bakarim ama bu sefer cok farkliydi ya migren tetikledi ya usuttum ya da hamilelik bulantilari bende yeni basliyor

Karnınız büyüdü mü kızlar benim bazen çok büyük görünüyo bazen hiç yokmuş gibi bugün dümdüz karnım moralim bozuldu bişey mi var diye
valla benim karnım mı büyüdü yoksa gazla mı doluyum bilemiyorum dar giyinsem çok net 4 5 aylık gibi duruyor bende bol giyiniyorum da allahtan pek belli olmuyor hatta göğsümün altından şiştiğini falan hissediyorum yani

bende sanki küçük bir pipiş görmüş gibiyim hadi hayırlısı maşallah kocaman olmuş

sağlıkla kucağınıza alın maşallahhh.

Gebelik şekerine o kadar dikkat eden doktorum tetanoz aşısını çok önemsememişti ilk gebeliğimde. Bende bir doz yaptırmıştım. Basıl olsa hastanede olacak doğumun çok da gerekli değil demişti
Aşıyı sağlık ocağındaki doktorlar daha çok önemsiyor gerçekten. Sanırım görev dağılımı var.

Kızlar baş ağrısına ne yapmalıyız? Bana bi yol gösterin
1. Açık temiz havada yürüyüş
2. Çin yağı ya da china oil diye geçer aktarlarda satılır onunla şakaklara masaj. Çok güzel uçuşa geçirir. Tabi doktor onay verirse bu yağa.
3. Sade şakaklara masaj.
4. Nuh nebi zamanından usul: patates dilimleri ile kafayı sıkı bir şekilde tülbentle sıkma.
5. Ilık bir duş ve sonrası karanlıkta uyumaya çalışma.
6. Parol.
Benim aklıma gelenler bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…