2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İkili test için olasılık hesabı dedi doktor ve yüzde 70 cıvarı dedi doğruluk
Nfty ise %99 doğruluk oranı %1 Allah’ın hıkmeti artık oda dedi o yüzden kararsızım

Evet haklisiniz, benim doktorum ikili de sorun cikarsa yaptirirsin bosuna para verme gibi bir sey soyledi. Bakalim bugun bebek yeterli uzunluga gelmisse yapicak insallah gelmistir

Kızlar dün gece kanamam oldu az bişey sabah doktora gittim az bı kanama alanı var dedi iğne verdi dinlenmen lazım dedi varmı aranızda bunu yasayan

adet günün müydü bugün bende genelde adet günümün olduğu gün gelince az miktar kanama oluyo

ben nane çayına temkinli bakıyorum düşük yaptırabilir

İkili test için olasılık hesabı dedi doktor ve yüzde 70 cıvarı dedi doğruluk
Nfty ise %99 doğruluk oranı %1 Allah’ın hıkmeti artık oda dedi o yüzden kararsızım
Eger ki ense kalinligi istenen olculerde ve burun kemigi yeterli ise ikili testin dogruluk orani %90 mis, %70 degil. Bu bilgiyi bana iki ayri perinatolog verdi. Halbuki krizlerimden birinde rastgele gittigim kadin dogumcu ikili testin dogruluk payinin %70 oldugunu soylemisti.

Çok sağol canım. Arayıp bilgi alıcam mutlaka

Ya harika bilgiler vermişsin. Çok teşekkür ederim. Yusuf Olgacı bende düşünüyorum. Şimdi biraz riskliydi benim, normal hamile kaldım ama tüp bebek doktorumla devam ediyorum hala, sürpriz oldu bize de 3 ayı tamamladıktan sonra bir doktor değişikliğine niyetliyim ben de. Ataşehirde dediğin de Alle mi yoksa, eski doktorum oradaydı benim ama sonra yollarımızı ayırdık, orada da Emre Bey çok iyi derler, hem de perinatolog.
Valla önerin çok mantıklı, sadece şunu anlamadım; eğer sigorta olmadan dışarıdan doktorlu gidersek demişsin ya 12-13 bin civara denk geliyor diye, buna bebek bakımı, fotoğraf falan hastanenin böyla bir paketi mi oluyor, yani bunları dahil edip bir rakam vermeleri çok güzelmiş. Benim tek tedirginliğim allah korusun bebeğin yoğun bakıma ihtiyacı olsa ya da bir komplikasyon falan olsa, hani sigorta olunca daha mı garanti olur diyorum ama o da en kötü senaryo tabi..

Merhaba kızlar, e nabıza düşmüş 2 li tarama test sonuçları anlayan varmı aranızda?

Bu bulantılar beni mahvetti dışarı çıkamıyorum dün yürüyüş yapayım dedim sanki her yer kokuyordu ilk haftalardan daha şiddetli oldu bulantılarım bugün doktoruma soracam uygun görürse progestanı kesmesini isticem

En çok yeşil biberde c vitamini var ondan da ye. Günde bir bardak taze zencefilden biraz doğra içine Limon da sık sıcak su koy üstüne, azcık soğuyunca bal ekle iç. Bu da iyi gelir, hem de mide bulantısı varsa onu da rahatlatıyor. Akşamları bu çaydan bir fincan yapıyorum ben bulantılar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…