2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de hissediyorum. Bsğırsak hareketi mi diye düşündüm değil. Eminim. Pıt pıt atıyor ve seğirme var.
Evet segirme gibi ama ayni hizda degil bazen ard arda bazen daha yavaş. Ozellikle uzanirken ya da bir sey yediysem artiyo benim boyuma göre kilom az ondan mi hissediyorum acaba dedim. Dr hissedemezsin deyince de bagirsaklar heralde diye düşündum

Kanama alanı oluşunca ağrınız oluyor muydu. Benim hala ağrılarım geçmedi. Korkuyorum
Doktorum kahverengi akıntı ya da kanama agridan daha onemli demisti. Agri normalde de olur dedi. Şu anda problem yok ama kasiklarimda agri oluyo buyumeden dolayi sanirim

Bilemiyorum gerçekten. Ben de çok zayıfımdır. Belki ondandır. Sizin hissettiklerinizin aynısı hissediyorum.

O zaman sunu soyleyeyım çok yakınımız da örnek var bu bilgileri doktora söyledikten sonra doğru bulguyu verdiler
Ikılı uçlu tarama ve detaylı ultrason ıle herseyı normal çıkan hıc bir sorunu olmayan down sendromlu bır melek var

Yoksa ıkılı ve üçlü yapardım ıcın rahat olurdu canlı örnek olunca nifty düşünüyorum kara kara ama işte oda çok pahalı çok kararsızım

Zayif olanlar daha erken hissediyor ama hu haftalarda yine insan tamm emin olamiyor barsak hareketleriyle karisiyor

O zaman bebek hareketi olabilir hissettigimiz

Rahminiz kasılıyor, büyüyor - aynı şekilde bağırsak hareketleriniz de değişiyor - onu hissediyorsunuz. Bebek hem 4-5 santim, hem de arada amniyon sıvısı, plesanta, rahim, sizin deriniz, dokular vs. çoook fazla katman var o kadar minik bir şeyi hissetmeniz için

tarif ettiğiniz hareketler bende de var, anlıyorum tam olarak neyi hissettiğinizi :)

+1

Yoksa ıkılı ve üçlü yapardım ıcın rahat olurdu canlı örnek olunca nifty düşünüyorum kara kara ama işte oda çok pahalı çok kararsızım
Ben de böyle düşünüyordum ikilide ense kalınlığı çok düşük ve burun kemiği de net belli olunca doktor çok gereksiz olduğunu söyledi ama hala aklımın bir köşesinde. 10000 de 1 de olsa yaptıracak mısınız yani çok evhamlısınız diyor. Aslında düşününce öyle gereksiz yerlere harcanıyor ki para onların yanında hiç bir şey ama bilemiyorum 1 hafta sonra sonuç geldiğinde karar vereceğim.

Evet bende hissettiğimi düşünüyorum ama o pıt pıtlar bazen kafamı karıştırıyor barsak hareketi olabilir bencede. Özellikle bazen baskı şeklinde hissediyorum o zaman emin oluyorum o olduğundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…