2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba bende Acıbadem de doğum yapacağım inşallah. Acıbadem sigorta Sencard var. Hamile olduktan sonra yapılabilen sigortası var bildiğim kadarıyla belirli bir indirim oluyor. Arayıp detayları öğrenebilirsiniz. Benimde poliçemde doğum teminatı yok. Bu şekilde yapmayı düşünüyorum.

çok sağol canım moleküler analiz raporu diye yazıyor test sonucu başlığında canım ben özele gidiyorum ordaki doktordan rica ettim dna yapısına bakılsın pıhtılaşmam var mı yok mu görmek istiyorum içim rahatlasın en azından dedim çünkü devlet hastanesi yapmıyor 3 düşükten sonra yapıyor o yüzden riske atmayım yaptırıyım dedim hatta o kadar yüksek bir tutar da değildi 250 tl ye yaptılar 10 gün sonra sonucum çıktı sonra sonucu alıp devlette ki prof. doktora da gidiyordum ona da aldım sonucumu götürdüm oda direk iğne yazdı işte canım iyiki yaptırmışım diyorum allahım evlat kaybı yaşatmasın kimseye çok zor oluyor

Günaydın kızlar
Grip başlangıcım var gibi c vitamini içiyorum bol bol özellikle portakal suyu sıkıyorum ama grip olursam eğer nasıl olacak bilmiyorum
kayınbabamda hastaneye yatırılmış corono nedeniyle ama onlardan uzağız biz onlar köydeydi bende korkmaya başladım

Kızlar dün gece kanamam oldu az bişey sabah doktora gittim az bı kanama alanı var dedi iğne verdi dinlenmen lazım dedi varmı aranızda bunu yasayan

Kızlar dün gece kanamam oldu az bişey sabah doktora gittim az bı kanama alanı var dedi iğne verdi dinlenmen lazım dedi varmı aranızda bunu yasayan
Var tabii, benim foşur foşur kanadı hem de, iğneni yaptır, dinlen, korkma olur mu?çok kişide oluyor, pozitif bak

Nasıl semptomların var?

Bende limonata yapiyorum evde kendime artik iyice cogaldi canim maalesef bende dun anaokuluna gittim bir ogrencinin annesinde cikmis, bie ogretmenin babasinda hic maskemi cikarmadan elimde fis fis kolonya ile dolasiyorum. Insallah bu sureci de atlaticaz sen elinden geldigince sicak seyler icmeye calis

Bol bol dinlen canım iğnelerini aksatma yorma kendını bi süre temızlıge ara ver mümkünse WC dışında kalkma

İkili için randevu alacağım aramaya korkuyorum fiyat yüzünden Nifty yaptırmak istiyorum o yüzden kararsızım

cesaret edemiyorum sanırım biri gösterse bi o zman belki yapabilirim

Var tabii, benim foşur foşur kanadı hem de, iğneni yaptır, dinlen, korkma olur mu?çok kişide oluyor, pozitif bak
Ay teşekkür ederim canım benim dün akşam peceteye sürüldü bidaha gelmedi zaten iğneyi de az önce vuruldum umarım sağlıkla devam eder. Senin nasıl duzeldimi simdi

İkili için randevu alacağım aramaya korkuyorum fiyat yüzünden Nifty yaptırmak istiyorum o yüzden kararsızım

Bana nifty den once ikiliyi onermisti ama her yerde ayni degil fiyatlar. Mesela dun eren hastanesini aramistim ya orada 240 tl dediler. Esim ugrasmayalim pandemi de hastane hastane limitin var dedi bugun o yuzden acibadem de yaptiricam ama sigorta olmasa asla bende yaptirmazdim daha oncede acibadem benden tiroid ultrasonu istemisti baska yerde yaptirip doktora mail olarak sonucumu atmisti. Bence sende boyle daha uygun fiyata bu testi yapan bir yerde yaptir sonra istersen sonucu kendi doktoruna gittiginde ya da maille whatsapp ile de paylasabilirsin

Bende öyleyim sesim çatallaştı burun akıntım başladı portakala yüklenmeyi düşünüyorum

İkili test için olasılık hesabı dedi doktor ve yüzde 70 cıvarı dedi doğruluk
Nfty ise %99 doğruluk oranı %1 Allah’ın hıkmeti artık oda dedi o yüzden kararsızım

Kızlar size sihirli tarifimi söylüym bende ilk hamileliğimde öğrenmiştim o zamandan beri çok şükür bi kere bile hastalanmadım 4 senedir. Hasta olacağınızı hissettiğiniz zaman gece yatmadan önce yapın bunu. Biraz nane bir limonu 4 e bölün bir yemek kaşığı kadar çörek otu yarım çay bardağı pekmez tadını nasıl severseniz pekmezi ona göre ayarlayabilirsiniz bikaç damla sirke çaydanlığa koyun üzerine ketılda kaynamış su dökün 2 bardak içmeye çıkacak şekilde 5 dk kaynatıp altını kapatın 10 15 dk demlendikten sonra için ve yatın terletiyor ve sabaha hiç birşey kalmıyor. Bir de her üşüdüğünüzde banyo yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…