2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İstanbul Avrupa yakası olanlar varsa özel Nisa hastanesi asiye hanimi şiddetle tavsiye ederim üç evladimda onunlaydim ilgisi bilgisi dogumdaki fedakarligi yaklaşımı verdiği desteği hiç birşeye degismem nereye gitse peşindeyim cnm dr um bnm oyuzden Dr önemli bayanlar buldunzmu bırakmayın

Ay soktayim ya ben cok sevmstm ama uzuluyodum cnk zeynep kamilde doguma girmiyolar yada denk gelmiyo vesaire kasim 5 te randevum var sorcam acibademle olayiniz ne diye eger anlasmasi fln varsa kesnlkle onu disineblrm bi kere vegan oldugu ocin kalbimde taht kurdu İlter bey benm dilimden anladi bakalm bi soriyim neler olcak yazarim burdanda:)

Evet canim cok haklisin. Hayirlisi artik denemekde fayda var. AMinn insallah

Benimki tamamlayıcı değil. Eşimden dolayı sigortalıyım amam daha cüzi bir ücretle satın alıyoruz. Değişik bişey

İstanbulun milleti kazıklamasından çok sıkılmıştım, iyiki taşındım bir istanbullu olarak istanbulda adımını atma yani bir yere cebinden kaç lira gidiyo boş yere belli değil. Doğum aynı doğum, bebek aynı bebek yani çok aksi durumlar olmadığı sürece. Bilmiyorum bişeyi 100 liraya yaptırabiliyosak neden 1000tl gbi saçma rakamlar alırlar? Hiç doğru değil ya. Ben küçük ama çok güzel bi yerde yaşıyorum şuan, herşey de uygun doktorum çok şirin. İstanbula da yakınım zaten aslında orayı da tercşh edebilirdim ama ne gerek var bişeyin aynısını daha ucuza yapıyolarsa israfa. Çok zengin olsam yapardım belki de malesef öyle bi durumum da yok, belki de yapmazdım Allahım sen ilk beni bi zengin et de bakalım haha

Ben de gece 2-3 gibi uyanıyorum 4-5e kadar uyuyamıyorum. Tam da kızımın en derin uyuduğu hiç uyanmadığı saatler oluyor
Sabah 7de de kızım uyanıyor ve ben zombi gibi güne başlıyorum
Kızlar bende de tam tersi deli gibi uyuyorum resmen bayılıyorum gözümü açıyorum hep uymak istiyorum el yüz şişti uyumaktan artık gün içinde de baya uyuyorum veee günaydııııınnn veeee kontrole gidecek annişler güzel haberlerle dönün bireylulmasali biliyorum bugün gidicekti

Günaydın canımmmm evet bugün randevum var saat üçte çok heyecanlıyım

Bu arada gecenin bir saatine şak diye uyanıyomusunuz kızlar ben bu aralar öyleyim. Normalde hayata uyanmam ama oluyo bebek mi uyanıyor napıyor anlamadım ki
ben erken uyuyorum ama çok erken uyanıyorum ve gözümü açtığım anda asla uyuyamıyorum ilk trimesterde genelde uyku olur diyor doktor hani nerede (bu arada video çok anlamlı kızlar bu yüzden paylaştım :) )

Benim de acıbadem sigortam var doğum teminatı paketi yaptırmıştık. Onda da limit var mı acaba ya sizin konuşmalarınızı okurken aklıma geldi hiç limit kısmını düşünmemiştim ben

günaydın kızlar,
ben az önce kendi sigorta şirketimi aradım, ikili test gibi doğum ile ilgili kan testleri ayakta tedavi teminatınızdan karşılanır dediler bana. olur da gebelik ile ilgili bir komplikasyonunuz olur da başka bir birime yönlendirilirseniz, orada gördüğünüz müdahale / işlemler o doğum limitinizden düşer dediler. doğum için poliçede gördüğüm tutar, doğum + yenidoğana ilk müdahaleleri kapsıyormuş.

bu arada benimki doğum için yaptırılmış bi sigorta değil, normal şirketin yaptırdığı sağlık sigortası, ondan bir arayıp sorun mutlaka, ben bu yenidoğan - bebek vs. onları çok bilmiyordum.

Bende vardı 24 saat uyuyacaktım nerdeyse ama 1 haftadır yok gece uyku yok gündüz uyuyorum vampir gibi dolanıyorum

Acibadem normalde saglik ocaginda ucretsiz olan betahcg testini 300 kusur liraya yapiyor acilden girerseniz. Anlasma vs. var diye 275’e gelmisti, sokumu unutamam
Sgk anlaşmalı özel hastanelere dahi gitseniz acilden yapılan b-hcg özel ücretiyle ödersiniz normalde acilde çalışılmayan tahlildir çünkü ondan yüksek fiyat alınmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…