2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Teşekkürler cnm,bi bakayım ona. Ben el sabunu olarak ‘thelifeco’ markasının baby organic liquuid soap’ Sıvı sabununu, ‘seventh genaration’ markasının kokusuz çamaşır deterjanını ve neutrogena nın kokusuz vücut losyonunu aldım, hepsinden memnunum. Sadece kokusuz şampuanı unutmuşum almayı ona bakıyorum şimdi. Sebamede bi bakayım kozmetikçilerden gerçekten kokusuzsa alayım.

Ben bu hamileligimde ikili test yaptirmamaya karar verdim. İlkinde doğru duzgun arastirmadan dr deyince yaptirmistim. Hem sonuclar kesin degil sadece olasılık hem de tedavisi olan bur sey degil. Sonlandirmayi istemem yuksek ciksa da. Bir de bunun aylarca stresi var. Risk cikip saglikli dogan cok bebek oluyormus.

Merhaba
Bende carsamba verdim fetal dna yi
Tam kac haftaliksiniz? Ben 10+2 de verdim. Kadin dogumcum muayene etti verebilirsin dedi olcumlerini yapti. Erken mi dedim ama hayir dedi ozellikle. Sormak istedim
Ben 10+1 de vermiştim nipt testi kan almaya gelenler bazen erken haftalarda anne kanında bebeğin dna sı az olabiliyor bulunamazsa tekrar kan alıcaz demişti.Ama benimkinde bulundu 10+1 de normalde %4,5-5 çıkıyomuş 10.haftalarda anne kanında bebeğin dna sı bende %6,7 çıkmıştı.Kişiden kişiye de değişiyodur.

Hadi bakalim insallah. 2. Bi 10 gunluk surec cok yipratici olur . Umarim bende de yeterli dna bulunur. Kalbimin atisndan vucudum sallaniyo

Hadi bakalim insallah. 2. Bi 10 gunluk surec cok yipratici olur . Umarim bende de yeterli dna bulunur. Kalbimin atisndan vucudum sallaniyo
Bende bir sıkıntı çıkmadı hastalık riskleri de düşüktü korkma birşey olmaz.Test sonucu geldikten 2 gün sonra da doktoruna cinsiyeti söylüyorlar, ben cinsiyet için daha çok heyecanlanmıştım:)

Ben de çamaşır deterjanını kokusuz aldım. Sıvı sabunu da thelifeco deneyeceğim teşekkür ederim. Losyon konusunda artık kokusuz bile olsa kullanamıyorum çünkü psikolojik olarak o krem dokusu bile midemi bulandırıyor. Normalde the body shop hawaian kukui nemlendiricisini kullanırım yıllardır cildime tek iyi gelen krem o ama şu an kutusunu internette bile görsem midem bulanıyor. Bu arada sebamed hem vücut hem saç için kullanılan kokusuzmuş arkadaşım yıllardır kullandığını söyledi ama bana en kokusuz ürün bile koktuğu için denemeden almadım. Benim merak ettiğim bu durum geçtiğinde yine bu kokulara karşı tiksinme durumu kalıcı olacak mı acaba?

kızlar benim karın bölgelerim kaşınıyor sizde de oluyor mu bide tecrübeli arkdaşlar çatlak olmaması için ne kullanmalı fikri olan var mı
benim de kaşınıyor bazen, bol su için ve güzel nemlendirin.
lierac çatlak jeli falan kullanıyorlar, badem yağı, bebe yağı, hindistan cevizi yağı vs.
ben aloeveralı bi body balm kullanıyorum ve bir de yves rocher in vücut sütünü kullanıyorum.
şimdi içeriği şu şekil olan bi bakım yağı siparişi verdim; hindistan cevizi yağı, macadamia yağı, pirinç kepeği yağı, avakado yağı, susam yağı, badem yağı, skualen ve e vitamini.

Kızlar merhaba bugün ikili test yaptırdım ense ölçümü 2.2 mm ölçüldü doktor endişelenme dedi ama 2 nin altı olmasını önemsiyoruz dedi korkmalımıyım

ismi ne nerden sipariş verdin aceba paylaşabilir misin arkadaşım lierac kullandı hiç faydası olmadı bende hindistan cevizi yağı duymuştum ama emin olamıyorum o yüzden sizlere soruyum dedim

kızlar benim karın bölgelerim kaşınıyor sizde de oluyor mu bide tecrübeli arkdaşlar çatlak olmaması için ne kullanmalı fikri olan var mı
Ben ilk hamileligimde mustelanin yağını ve kremini kullanmıştım. Memnun kaldim. Usenip surmedigim yerler catladi. Duzenli surdugum yerler catlamadi. Henuz baslamadim kullanmaya 3 haftaya kadar başlarım

İş yerinden bi arkadaşım bi kaç deterjandan hala tiksindiğini söyledi ama tabiki hamileykenki kadar etkilemiyor dedi. Bazısında da geçiyomuş. İnş. Bizimki geçer, yeni yıkanmış çamaşır giyemiyodum kokusuz deterjan alana kadar. Neyse bunları çıkaranlardan Allah razı olsun baya rahatladım.

Yengem lieracın çatlak önleyici jelini kullanmış onu tavsiye etmişti bana, önümüzdeki haftalarda alıcam bakalım. Ama bi yandan da kantaron yağı da sürcem onu da öneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…