2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
ben bu ürünü kullanmadım daha önce ama markaya kefilim, başka ürünlerini kullanmıştım, memnun kalmıştım.

bazı göbekler durup durup son hafta çatlıyormuş, ilginç.

demek ki senin esnek bi cildin varmış

1 gecede oluyormuş o çatlak olayı... çok şanslıydım eminim benim bacaklarım popom harita gibi çünkü

Lierac jeli ve temiz içerikli olan Badger'ın balmını aldım ben de, henüz kullanmadım ama..
Bir de merak ettiğim, memeler de büyüdüğü için onlara da sürmek gerekir mi? Normalde ben deodorantı bile direkt koltuk altıma temas ettirmiyorum memedeki kitle oluşumuna vs. kötü etkisi olduğu için, o konuda kafam karışık

ben memelere de sürüyorum. çünkü daha önce çatlamış memeler görmüştüm.

kullandığım body balm in içeriğine güvendiğim için kullanıyorum, bitkisel yağlar da sürülebilir bence.

Kızlar bende önceden akıntı falan olmuyordu 4-5 gündür beyaz akıntı geliyor. Regl dönemimde yakın ondan olabilir mi acaba

dlk-f ben ilk hamileliğimde frei ol kullanmıştım sürekli sürüyordum ama 4 şişe bitirdim 39+5 te doğum yaptım ve hiç çatlamadı göbeğim 20 kilo almış olmama rağmen.

Selam kızlar bende dün 2li testi yaptırdım11+6 haftalık olmuş bebiş. Ense kalınlığına bakabildi sadece burnunu göstermedi maalesef inşallah güzel sonuçlar alırız Ben 37 lira verdim ikili için gittiğim özel hastanede %50 indirim alıyorum tahlil ve muayenede ama almasamda çok pahalı değilmiş. Cinsiyet tahmini de yaptı kız gibi dedi ama pek emin konuşmadı. Resimlerini verdi DuDulalala sen anlıyordun sanki bi bakabilirmisin gerçi nubu pek belli değil gibi geldi bana ama yinede bakarsan sevinirim
Son eklediğim 3 boyutlu olan oğlumun ilk resmi onda baya belli erkek olduğu

Eklentiler

• image.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 81
  • image.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 68
  • image.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 80
Kuzular folik asitim bitmişti dr uma danıştım zaten 12. haftadan sorna kullanılmıyor diye innate pronatal başla dedi kullanan var mı?

Kesinlikle en dogrusunu yapiyorsun ben deodorant hic kullanmadim ama koltuk alti kurulugu icin roll on lardan kullaniyordum. Sonra koltuk altimda kocaman sivilcemsi gibi bir beze olustu antibiyotik tedavisiyle gecmisti ama kistlerim cogalmis ve buyumustu gogsumdeki. Bir gun cocuk sahibi olursan gogsunun uc kismini emzirdikten sonra sicak press yap demisti havluyla doktor o zaman. Bayadir da gitmedim ne alemdeler hic bilmiyorum

Bu seneki bebekler nub da göstermiyor

E effok cummm göğüslerin büyükse kesinlikle sürmelisin en azından ön ve orta kısma... benim küçük olduğu için abartı büyümezler.

Beklicem artik napalim. Eger gerekirse tekrar vericem. Bundan evvel trizomi21 hikayr
Beklicem artik napalim. Gerekirse yine bi 10 gunluk surec ve yeniden kan alimi olur nasip artik
Cnm benim bundan evvel trizomi21 hikayem vardi doktorum zaten direk amniyo dedi ama ben 17. Haftaya kadar beklemek istemedigimden nifty yaptrmak istedim. Riskli gruptayim cnku. Tekrarlarsa diye cok korkuyorm. Stresim korkularim had safhada. BAKALIM beklicez artik

hepinize merhaba, acaba hamileliğini duygusal olarak yoğun geçiren var mı içinizde? ben 9 haftalık hamileyim ve sanırım şimdiden doğmamış bebeğimi kıskanmaya başladım. özellikle eşimin ailesi ile aram iyi değil ve onlar da özellikle üzerime geliyorlar gibi hissediyorum. Mesela bebeği kız istedikleri için görümcemin adı ile anıyorlar bebeği ve bu durum beni aşırı rahatsız ediyor. bazen abarttığımı düşünüyorum ama kıskançlık damarlarım ağır basıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…