- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.861
ben bu ürünü kullanmadım daha önce ama markaya kefilim, başka ürünlerini kullanmıştım, memnun kalmıştım.Bende arifoğlunun böyle bir ürününü gördüm. Sen daha önce kullandıysan bu markayı alayım. Bir öncekinde bir şey kullanmadım çatlamadım da. Karnımı görseydiniz füze gibiydive çatlağa çok meyilli cilt yapım. Hala nasıl çatlamadım ben diye düşünüyorum...
1 gecede oluyormuş o çatlak olayı... çok şanslıydım eminim benim bacaklarım popom harita gibi çünküben bu ürünü kullanmadım daha önce ama markaya kefilim, başka ürünlerini kullanmıştım, memnun kalmıştım.
bazı göbekler durup durup son hafta çatlıyormuş, ilginç.
demek ki senin esnek bi cildin varmış
meme ucumda bişey yok, şimdi kontrol ettimsadece biraz büyümüş eskisine göre.
Ben inanmiyorum.ilk hamileligimde de kestirmistim.simdi yine sikinti yaratirsa ya da ruhum sikilirsa yine kestiririmHamileyken saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz, az önce annemden baya bi fırça yedim de
ben memelere de sürüyorum. çünkü daha önce çatlamış memeler görmüştüm.Lierac jeli ve temiz içerikli olan Badger'ın balmını aldım ben de, henüz kullanmadım ama..
Bir de merak ettiğim, memeler de büyüdüğü için onlara da sürmek gerekir mi? Normalde ben deodorantı bile direkt koltuk altıma temas ettirmiyorum memedeki kitle oluşumuna vs. kötü etkisi olduğu için, o konuda kafam karışık
ben de inanmadım ve kestirdimBen inanmiyorum.ilk hamileligimde de kestirmistim.simdi yine sikinti yaratirsa ya da ruhum sikilirsa yine kestiririm
Daha once kullandiklarim ve simdi de kullanmaya basladigim urunler sunlar:
1. Lierac phytolastil jel
2. Loccitane fabulous oil
3. Hindistan cevizi yagi
4. Frei ol masaj yagi
Lierac i dermoeczanem diye bir siteden coklu siparis vermistim bol surdum. Loccitane i indirimli donemde puanlarla aldim. Hindistan cevizi yagi zaten her yerde var. frei ol de rossmann dan almistim.
Aaa çok iyi çok teşekkürler umarım benimde öyle olurdlk-f ben ilk hamileliğimde frei ol kullanmıştım sürekli sürüyordum ama 4 şişe bitirdim 39+5 te doğum yaptım ve hiç çatlamadı göbeğim 20 kilo almış olmama rağmen.
Ben kendim kestimHamileyken saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz, az önce annemden baya bi fırça yedim de
Lierac jeli ve temiz içerikli olan Badger'ın balmını aldım ben de, henüz kullanmadım ama..
Bir de merak ettiğim, memeler de büyüdüğü için onlara da sürmek gerekir mi? Normalde ben deodorantı bile direkt koltuk altıma temas ettirmiyorum memedeki kitle oluşumuna vs. kötü etkisi olduğu için, o konuda kafam karışık
Ben kesinlikle mustela urunlerine co kguveniyorum su an goguslerim icin yagina basladim gelecek ay kreminide alicamkızlar benim karın bölgelerim kaşınıyor sizde de oluyor mu bide tecrübeli arkdaşlar çatlak olmaması için ne kullanmalı fikri olan var mı
Bu seneki bebekler nub da göstermiyorSelam kızlar bende dün 2li testi yaptırdım11+6 haftalık olmuş bebiş. Ense kalınlığına bakabildi sadece burnunu göstermedi maalesef inşallah güzel sonuçlar alırızBen 37 lira verdim ikili için gittiğim özel hastanede %50 indirim alıyorum tahlil ve muayenede ama almasamda çok pahalı değilmiş. Cinsiyet tahmini de yaptı kız gibi dedi ama pek emin konuşmadı. Resimlerini verdi DuDulalala sen anlıyordun sanki bi bakabilirmisin gerçi nubu pek belli değil gibi geldi bana ama yinede bakarsan sevinirim
Son eklediğim 3 boyutlu olan oğlumun ilk resmi onda baya belli erkek olduğu
Beklicem artik napalim. Eger gerekirse tekrar vericem. Bundan evvel trizomi21 hikayrStres yapma çıkar büyük ihtimalle benim geç döllenme gibi konular vardı belki 10+3 diye verdiğim tarihte daha 10+0 ımdır. Tahmini bir adet tarihi oluşturmuştuk. Zaten bir soruna istinaden yaptırmadınız değil mi? İkili test yerine yaptırdınız. Benim riskim yüksek çıktığı için yaptırmıştım çok stresliydim. ( gerçi doktorum ultrasonda bir şey görmedim sonuçlar temiz gelecek demişti)
Beklicem artik napalim. Gerekirse yine bi 10 gunluk surec ve yeniden kan alimi olur nasip artikStres yapma çıkar büyük ihtimalle benim geç döllenme gibi konular vardı belki 10+3 diye verdiğim tarihte daha 10+0 ımdır. Tahmini bir adet tarihi oluşturmuştuk. Zaten bir soruna istinaden yaptırmadınız değil mi? İkili test yerine yaptırdınız. Benim riskim yüksek çıktığı için yaptırmıştım çok stresliydim. ( gerçi doktorum ultrasonda bir şey görmedim sonuçlar temiz gelecek demişti
Herkeste işe yaramıyo demekkafam karma karışık oldı lierac kullanan bir arkadaşım vardı karnını şimdi bi görseniz haritadan beter aşırı çatlak olmuştu o yüzden bilemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?