2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kızlar benim karın bölgelerim kaşınıyor sizde de oluyor mu bide tecrübeli arkdaşlar çatlak olmaması için ne kullanmalı fikri olan var mı
Daha once kullandiklarim ve simdi de kullanmaya basladigim urunler sunlar:
1. Lierac phytolastil jel
2. Loccitane fabulous oil
3. Hindistan cevizi yagi
4. Frei ol masaj yagi
Lierac i dermoeczanem diye bir siteden coklu siparis vermistim bol surdum. Loccitane i indirimli donemde puanlarla aldim. Hindistan cevizi yagi zaten her yerde var. frei ol de rossmann dan almistim.

kızlar benim karın bölgelerim kaşınıyor sizde de oluyor mu bide tecrübeli arkdaşlar çatlak olmaması için ne kullanmalı fikri olan var mı
Ben clarins huile tonic yağ aldım ne kaşıntı oluyor ne kuruluk. Naneli bi kokusu var diğer losyonlar gibi midemi fazla bulandırmadı ama çok etkili bi yağ olduğunu biliyorum daha önce de kullanmıştım, fiyatı biraz yüksek ama uzuuun süre gidiyor.

çok teşekkür ederim peki çevrende bunu kullanıp memnun olan var mı bunu alsak ekstra başka bişe almasak olur sanırım hepsi varmış içinde
hayır yok çevremde kullanan ama ben yeterli olacağını düşünüyorum, çünkü baya zengin bi içerik.
ben bu markanın başka ürünlerini de kullandım, gayet memnunum, bundan da memnun kalacağımı düşünüyorum.

şişeye, ambalaja ya da markaya para vermiyorsunuz, gerçekten ürüne para veriyorsunuz.

bu arada zaten çatlayacaksak çatlayacağız, genetik bir şey bu, sadece önlem bizimki.

Yengem lieracın çatlak önleyici jelini kullanmış onu tavsiye etmişti bana, önümüzdeki haftalarda alıcam bakalım. Ama bi yandan da kantaron yağı da sürcem onu da öneriyorlar.
kafam karma karışık oldı lierac kullanan bir arkadaşım vardı karnını şimdi bi görseniz haritadan beter aşırı çatlak olmuştu o yüzden bilemedim ya

kafam karma karışık oldı lierac kullanan bir arkadaşım vardı karnını şimdi bi görseniz haritadan beter aşırı çatlak olmuştu o yüzden bilemedim ya
Benim arkadaşımın kullanmadığı krem kalmadı. yetmedi eşi yurtdışından kremler, yağlar getirdi ama göbeği baya çatladı. Çok da büyük bi göbeği yoktu, sanırım biraz da genetik.

anladım canım çok teşekkür ederim benim de aklıma yattı bu

Bende bir sıkıntı çıkmadı hastalık riskleri de düşüktü korkma birşey olmaz.Test sonucu geldikten 2 gün sonra da doktoruna cinsiyeti söylüyorlar, ben cinsiyet için daha çok heyecanlanmıştım:)
Ahh insallah canim. Saglik haberlerini alsamcinsiyet kismina gecsem stresim bitse yeter

çok teşekkür ederim..

doğru tabi sende haklısın yşine de birşey kullandım ama olmadı diyim diye alıyorum çatlayacaksa bile kesşke kullansaydım demem herhlde

doğru tabi sende haklısın yşine de birşey kullandım ama olmadı diyim diye alıyorum çatlayacaksa bile kesşke kullansaydım demem herhlde
evet ben de tamamen böyle düşünüyorum, o yüzden sabah akşam kremleniyorum, su içimime dikkat ediyorum, yeri geliyor iş yerinde bile kremleniyorum. buna rağmen çatlarsam "her şeyi yaptım" derim.

evet ben de tamamen böyle düşünüyorum, o yüzden sabah akşam kremleniyorum, su içimime dikkat ediyorum, yeri geliyor iş yerinde bile kremleniyorum. buna rağmen çatlarsam "her şeyi yaptım" derim.
kesinlikle tabi suyu zorla içmeye çalışıyorum ama sabah akşam bende kremliyebilirim iş yerimde yapabilir miyim ondan pek emin değilim

Benim arkadaşımın kullanmadığı krem kalmadı. yetmedi eşi yurtdışından kremler, yağlar getirdi ama göbeği baya çatladı. Çok da büyük bi göbeği yoktu, sanırım biraz da genetik.
Ben dee ne yazık ki çok çatladım. Bir sürü yağ karıştırıp sürmüştüm. Bir de bi jrem almıştım adını unuttum lierac tarzı bişey. Yine de fena çatladım. Göbeğim sarktı bir de

Oyle mii
Zaten stresliyim uzerine daha bi eklendi su anda..
Bekleyip gorelim bakalim gerekirse 2. Ye veririz napalim. Nereye yaptirmistiniz acaba ?
Stres yapma çıkar büyük ihtimalle benim geç döllenme gibi konular vardı belki 10+3 diye verdiğim tarihte daha 10+0 ımdır. Tahmini bir adet tarihi oluşturmuştuk. Zaten bir soruna istinaden yaptırmadınız değil mi? İkili test yerine yaptırdınız. Benim riskim yüksek çıktığı için yaptırmıştım çok stresliydim. ( gerçi doktorum ultrasonda bir şey görmedim sonuçlar temiz gelecek demişti)

Ben daha baslamadim kremlemeye, bebek yagim vardi onu kullaniyorum bazen dustan cikinca ama sanirim haftaya filan artik baslamak gerekebilir. Bir de benim gogus ucum cok tuhaf olmus parcalanmis gibi olmus sizde oyle bir sey var mi?

Ben daha baslamadim kremlemeye, bebek yagim vardi onu kullaniyorum bazen dustan cikinca ama sanirim haftaya filan artik baslamak gerekebilir. Bir de benim gogus ucum cok tuhaf olmus parcalanmis gibi olmus sizde oyle bir sey var mi?
meme ucumda bişey yok, şimdi kontrol ettim sadece biraz büyümüş eskisine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…