2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim eşimin ailesiyle aram hiç bir zaman iyi olmadı. Ama eşimin de onlarla bir aile ilişkisi, düşkünlüğü yok. Yıllardır ortak şirketleri var onun yönetiminde hepsi birbirini artık iş arkadaşı olarak görmeye başlamış. Başlarda çook tuhaf gelmişti ama zaman geçtikçe iyi ki böyle diyorum. İç içe değiliz, ne onlar bana doğru düzgün gelmiştir ne de ben onlara. Zaman geçtikçe daha da koptuk zaten. Eşimin tarafında tek şansım görümcem. Dünya tatlısı çok iyi biri. Çok seviyorum onu

Kızlar Allah aşkına benim de erkek kardeşim var evlilik yolunda ilk günden beri ona söylediğim şey kız arkadaşını üzme bazen sorunlarını anlatır benimle paylaşma aranızda çözün ilişkinize ablan dahi olsa üçüncü kişiyi karıştırma diyorum ama benim görümcelerim çok hadsiz çoğu görümcelere de öyle neden öyle oluyor yaaa?

Gözün aydın canım güzel haberler almışsın şimdi 2 hafta daha bekleyeceksin peki yine de detaylı baktı mı ultrasonda yoksa onu da ikili test zamanı mı yapıcak ?

Aynen ya illa kötü bişey olcak anca o zmn yola gelicekler. Yani sene olmuş 2020 ugrastigimiz şeye bakın en güzel günler burnumzdan geliyor

Gözün aydın canım güzel haberler almışsın şimdi 2 hafta daha bekleyeceksin peki yine de detaylı baktı mı ultrasonda yoksa onu da ikili test zamanı mı yapıcak ?

Onu da detayli zamani bakicakmis canim 45 dakika surucekmis. Ben zaten ikili test randevusu almak istiyorum demem lazimmis aslinda bugun biraz bosa gitmis oldum ikili testte 45 dakika ultrason sonra kan testi dedi bir de evet tok gelmem gerekiyormus

empati boyutunu aşalı çok oldu çünkü kalplerinin kötü olduğundan eminim artık.. neyse ki eşim yanımda ve ne hissettiğimi tam olarak anlamasa da beni mutlu etmek için uğraşıyor, bu da yeter bana :)

çok şanslısınız gerçekten. ben de görümcemle iyi olmak isterdim ama en iyi görümce uzaktaki görümce diyorum artık

Hayırlısı olsun bakalım öğrendiniz mi cinsiyeti?

Kizlar ya bişey sorcam dün temizlikçi geldi evi temizledi ben pek yorulmadim ama oturmadim da akşam aşırı bel ağrım oldu gece eşimin ishal kusmasi oldu bugün de benim midem agzimda iştahım yok kusmadim ama midem bı tuhaf acaba eşimden dolayı pskolojk mi yoksa dün yoruldum diye bebeğime bisy mi oldu

Bu arada ben bir kilo vermisimm hemde ustumde kocaman hirkayla hirkayi cikariyim bari dedim farketmez dediler ama bence farkeder 61.5 ciktii kiyafetlerimle ilk defa doktor istahin mi yok dedi

Yok canim bu haftalarda bence bel agrisi oluyor bende de var biraz yurusem belim agrimaya basladi sanki. Bu aksam da yuruduk yine hafif belim agriyor cantami bile tasiycak enerjim yoktu belki de yediginiz bir sey dokunmustur

Yok canim bu haftalarda bence bel agrisi oluyor bende de var biraz yurusem belim agrimaya basladi sanki. Bu aksam da yuruduk yine hafif belim agriyor cantami bile tasiycak enerjim yoktu belki de yediginiz bir sey dokunmustur
Canım benim 9 haftalık ama ogrendigimden beri oturunca ayakta durunca aşırı bel ağrım oluyo uzaninca rahat ediyorum ama midem hiç böyle olmamıştı yoruldum dün ondan bisy oldu sandım ilk gebelik olunca Allah korusun kalbi fln durur mu diye valla kafayı yedim iyice

Ben acikcasi kimseyi karistirmiyorum kiz olursa Bade ya da Duru diye iki secenek sundum esime esimin annesi de erkek olursa da babasi karar versin dedi ben hic sesimi cikarmadim. Ama begenmedigim bir ismi asla koydurtmam. Hatta bende sakayla karisik 9 ay ben tasicam ben ne dersem o olur filan dedim gulerek sen cok haklisin ama bu kiskanclik degil, cok sinir bi durum

Kızlar çatlak işi biraz genetik benim cildim çok kurudur normalde de her duştan sonra organik şampuan doğal içerikli duş jeli kullanmama rağmen vücut losyonu sürmem gerekiyor yoksa kasinirim pul pul olur cildim ilk gebeligimde doktorun tavsiye ettiği bı krem kullanmistim adını hiç hatırlamıyorum onun yanında kakao yağını tavsiye etmişti doktorum sabah birini akşam birini sürmüştüm 14 kilo almıştım göbeğimde baya büyüktü hiç çatlağım olmadı gobegimde ama bacaklarımın üst kısmıni hiç kremlemek aklıma gelmemişti 35. Haftadan sonra bacaklarımın üst kısmında çatlak farketmistim o saatten sonra kremlesemde çok fayda etmedi ama doğumdan 6 ay sonra 17 kilo birden vermiş olunca çatlaklar hiç farkedilmeyecek kadar solmustu bacaklarınızın üst kısmınida kremlemeniz iyi olur, göğüslerim küçük 75a cup gebelikte emzirme döneminde anca 80a cup oldular o küçük memelerle 28 ay emzirdim kızımı onlar fazla buyuyemedigi için hiç catlamadilar sanırım birde koltuk altı rolonu olarak sivenoyu tavsiye ederim temiz içerikli ,temiz içerikli ürünleri öğrenmek isterseniz de instada @mühendisinoglu sayfası var kalem kalem ürünlerin içeriklerini inceliyor kızımda da kendimde de çok yararlanıyorum o hesaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…