- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.921
Benim eşimin ailesiyle aram hiç bir zaman iyi olmadı. Ama eşimin de onlarla bir aile ilişkisi, düşkünlüğü yok. Yıllardır ortak şirketleri var onun yönetiminde hepsi birbirini artık iş arkadaşı olarak görmeye başlamış. Başlarda çook tuhaf gelmişti ama zaman geçtikçe iyi ki böyle diyorum. İç içe değiliz, ne onlar bana doğru düzgün gelmiştir ne de ben onlara. Zaman geçtikçe daha da koptuk zaten. Eşimin tarafında tek şansım görümcem. Dünya tatlısı çok iyi biri. Çok seviyorum onuhaklısınız... bebeğim sevgi içinde büyüsün, aile olmanın önemini kavrasın diye uğraşırken alttan alırken beni çok zorluyorlar... en sonunda komple sileceğim hepsini hayatımdan... keşke böyle bir seçeneğimiz olsa
Ben gidiyorum hatta doğum paketi de aldım canımAnkarada liv hastanesine giden var mı kızlar gebelik takibi için?
Çarşamba günü yaptırmıştım.Ne zaman yaptırdın ben bugün
Gözün aydın canım güzel haberler almışsınKizlar ciktim simdi doktordan her sey yolundaymisikili test icin 2 hafta sonraya randevu verdi ama bebek 48 mm olmus ama anatomik olarak adet tarihini aldigimizda 10+4 bugun dedi. Hala bir hafta ileriden gidiyormus 11+4 cikti ultrasondaki boyutu. Cinsiyeti tahmin etti yuzde 85 ama bana soylemedi iki hafta sonra soylicem dedii. Kalp atisi 170 cikti bu sefer de ben kiz olabilir mi internette boyle bir bilgi var dedim, 90 alti bizi endiseye dusurur kalbinin cok atmasi iyi bir sey cinsiyetle alakasi yok dedi. Bir de ikili test 1291, detayli ultrason 1057 tl mis benim annelik rutin kontrol provizyonum 2700 du hepsini karsiliyor. Sadece %20 katilim paylarini odiycez
Aynen ya illa kötü bişey olcak anca o zmn yola gelicekler. Yani sene olmuş 2020 ugrastigimiz şeye bakın en güzel günler burnumzdan geliyorKayninin adı mi. Niye çok mu seviyorkayninin adı ahmetse mesela atıyorum, bir eve bir ahmet yeter ikinciye gerek yok de sende ay yaa çok üzülüyorum ne kadar heyecnali dönemler ama niye stres içinde geçiriyoruz. Benim arkadasimla eşi isimden dolayı çok ciddi kavga ettiler. Kız ağlama krizine girdi resmen. Kiza soz hakko tanımadı illa babamın adı olacak dedi. Sonra eşi rahatsızlandı o kadar kasilmaya. Kıymete bindi o zaman aman canım sen ne istersen o olsun yeter ki sen iyi ol bilmem ne. Illa kötü bişey mi olması gerekiyor anlamıyorum. O babası sende annesisin ortak bir karar ne kadar hoş olur.
Ahaha çok doğru valla insanlık isinlanmayi bulacak biz hala kaynana görümce bilmem neAynen ya illa kötü bişey olcak anca o zmn yola gelicekler. Yani sene olmuş 2020 ugrastigimiz şeye bakın en güzel günler burnumzdan geliyor
Gözün aydın canım güzel haberler almışsınşimdi 2 hafta daha bekleyeceksin peki yine de detaylı baktı mı ultrasonda yoksa onu da ikili test zamanı mı yapıcak ?
Hangi medipol canim ?Kızlar medipol da duygu ışıl gencer hanım herkese tavsiye ederim çok iyi bir doktor.
empati boyutunu aşalı çok oldu çünkü kalplerinin kötü olduğundan eminim artık.. neyse ki eşim yanımda ve ne hissettiğimi tam olarak anlamasa da beni mutlu etmek için uğraşıyor, bu da yeter bana :)Değiştirme seçeneği falantovbe tovbe neler geliyo aklımıza. Ben sınır olduğum zaman şöyle düşünüyorum artık. Benim ailemde boule olabilirdi o zaman eşim ne tepki verirdi? Empati gibi yani. Ama sırf saygı empati diyerek de kendimden ödün veremem. Herkes durması gerektiği yeri bilse hayat gayet yaşanır bir ortam olacak.
çok şanslısınız gerçekten. ben de görümcemle iyi olmak isterdim ama en iyi görümce uzaktaki görümce diyorum artıkBenim eşimin ailesiyle aram hiç bir zaman iyi olmadı. Ama eşimin de onlarla bir aile ilişkisi, düşkünlüğü yok. Yıllardır ortak şirketleri var onun yönetiminde hepsi birbirini artık iş arkadaşı olarak görmeye başlamış. Başlarda çook tuhaf gelmişti ama zaman geçtikçe iyi ki böyle diyorum. İç içe değiliz, ne onlar bana doğru düzgün gelmiştir ne de ben onlara. Zaman geçtikçe daha da koptuk zaten. Eşimin tarafında tek şansım görümcem. Dünya tatlısı çok iyi biri. Çok seviyorum onu
Hayırlısı olsun bakalım öğrendiniz mi cinsiyeti?Kızlar yüzük testi yaptım kız çıktı bakalım hayırlısı.
Yarın sabah 6da kalkıcam, 85 km yol gidicez hastaneye, önce ürolojide muayenemi olup ilaçlar hakkında görüşcem, sonra 12.45te özelde kadın doğum randevum var ikili test yapılacak, umarım cinsiyeti öğreniriz
Her şey iyi güzel de, il merkezine gitmişken tabi eşim annesine de uğramak istiyor, şimdiden strese girdimen son kurban bayramında gitmiştik. Bakalım ne bombalarla döncez
Bugün eşim hamile olduğumu söylemiş, tabi yeni söyledik diye o da yeni zannediyor, eltim de hamile, onlar yaptı diye mi yaptınız demiş
Halbuki çok iyi biliyor eltimle kardeş gibiyiz öyle yarışlara kıskançlıklara girmeyiz, ayrıca eltim bana hamile olduğunu söylediğinde ben de hamileydim
Kizlar ya bişey sorcam dün temizlikçi geldi evi temizledi ben pek yorulmadim ama oturmadim da akşam aşırı bel ağrım oldu gece eşimin ishal kusmasi oldu bugün de benim midem agzimda iştahım yok kusmadim ama midem bı tuhaf acaba eşimden dolayı pskolojk mi yoksa dün yoruldum diye bebeğime bisy mi oldu
Canım benim 9 haftalık ama ogrendigimden beri oturunca ayakta durunca aşırı bel ağrım oluyo uzaninca rahat ediyorum ama midem hiç böyle olmamıştı yoruldum dün ondan bisy oldu sandım ilk gebelik olunca Allah korusun kalbi fln durur mu diye valla kafayı yedim iyiceYok canim bu haftalarda bence bel agrisi oluyor bende de var biraz yurusem belim agrimaya basladi sanki. Bu aksam da yuruduk yine hafif belim agriyor cantami bile tasiycak enerjim yoktubelki de yediginiz bir sey dokunmustur
hepinize merhaba, acaba hamileliğini duygusal olarak yoğun geçiren var mı içinizde? ben 9 haftalık hamileyim ve sanırım şimdiden doğmamış bebeğimi kıskanmaya başladım. özellikle eşimin ailesi ile aram iyi değil ve onlar da özellikle üzerime geliyorlar gibi hissediyorum. Mesela bebeği kız istedikleri için görümcemin adı ile anıyorlar bebeği ve bu durum beni aşırı rahatsız ediyor. bazen abarttığımı düşünüyorum ama kıskançlık damarlarım ağır basıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?