Kızlar çatlak işi biraz genetik benim cildim çok kurudur normalde de her duştan sonra organik şampuan doğal içerikli duş jeli kullanmama rağmen vücut losyonu sürmem gerekiyor yoksa kasinirim pul pul olur cildim ilk gebeligimde doktorun tavsiye ettiği bı krem kullanmistim adını hiç hatırlamıyorum onun yanında kakao yağını tavsiye etmişti doktorum sabah birini akşam birini sürmüştüm 14 kilo almıştım göbeğimde baya büyüktü hiç çatlağım olmadı gobegimde ama bacaklarımın üst kısmıni hiç kremlemek aklıma gelmemişti 35. Haftadan sonra bacaklarımın üst kısmında çatlak farketmistim o saatten sonra kremlesemde çok fayda etmedi ama doğumdan 6 ay sonra 17 kilo birden vermiş olunca çatlaklar hiç farkedilmeyecek kadar solmustu bacaklarınızın üst kısmınida kremlemeniz iyi olur, göğüslerim küçük 75a cup gebelikte emzirme döneminde anca 80a cup oldular o küçük memelerle 28 ay emzirdim kızımı onlar fazla buyuyemedigi için hiç catlamadilar sanırım
birde koltuk altı rolonu olarak sivenoyu tavsiye ederim temiz içerikli ,temiz içerikli ürünleri öğrenmek isterseniz de instada @mühendisinoglu sayfası var kalem kalem ürünlerin içeriklerini inceliyor kızımda da kendimde de çok yararlanıyorum o hesaptan