2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben gidiyorum hatta doğum paketi de aldım canım
Öyle mi, hangi doktora gidiyosun, ben Başak hanıma gitmeyi düşünüyodum ama fazla yoğun gibi gelince Bora hocaya gitmeye başladım.Benim doğum teminatlı sigortam vardı onu kullanıyorum. Gidenler doğumdan hastaneden memnun, inş. biz de hastaneden taburcu olana kadar herşeyden memnun kalırız doğum paketi fiyatı neydi bu arada?

Kızlar vitamin hapı çok büyük iki gündür yutamıyorum hep kusacak gibi oluyorum napacağımı bilemedim

Sen bebeğinle kendini düşün şimdi, başkalarının sizi üzmesine izin verme, önemli olan eşinin seni anlayıp yanında olması herşey düzelir zamanla inş. Biraz davranışlarla konuşmalarla onlara mesafe koyman iyi olabilir. Yüz bulamazlar mesafe koyarsan.

Benim yaşadığım yerde penti yok Sümeyye kadın iç giyim filan
Sitesinden sipariş verebilirsiniz zaten mağazalarında da bütün ürünleri bulunmuyor genelde ama biraz geç gönderiyorlar 20 gün sonra gelen ürünlerim oldu pentiden ölçüm tablosuna dikkat edip sipariş verirsenizde tam oluyor bedenleri

Ben de bütün vücudumu kremliyorum korkudan.

Kızlar size de söyleyeyim pentide sütyen kampanyası vardı dün emzirme sütyeni aldım ordan.
Ya bugün ben de uğradım, kız dedi ki “şu anda daha çok incesiniz, almayın emzirme sütyeni, ne kadar büyüyeceğiniz belli değil, biraz daha ilerlesin hamileliğiniz” dedi. Alamadım sonuç olarak.

Ya bugün ben de uğradım, kız dedi ki “şu anda daha çok incesiniz, almayın emzirme sütyeni, ne kadar büyüyeceğiniz belli değil, biraz daha ilerlesin hamileliğiniz” dedi. Alamadım sonuç olarak.
Benimkiler çok büyük değil tahmini 85 olurlar ilkinde öyle olmuştu ona uygun aldım.

Kesinlikle mesafe candir. Bak bu sozumu asla gozardi etmeyin. Eger cok ustunuze gelirse de ehhh soyadi sizden musade edin de adi bizden olsun diyip konuyu kapatin.

Benim de acıbadem sigortam var doğum teminatı paketi yaptırmıştık. Onda da limit var mı acaba ya sizin konuşmalarınızı okurken aklıma geldi hiç limit kısmını düşünmemiştim ben
Merhaba,
Bu saatte daha yeni geldim foruma :) benim yatan hasta teminatı olduğu için doğum teminatıyla ilgili detaylı bilgim yok açıkçası. Umarım karşılıyordur testleri

Bazen iyi niyet de maraz dogurabiliyor bunu ozellikle kayip yasadiktan sonra cok iyi anladim. Gorumcelerime de kv kp e de mesafe koydum. Simdi kafam cok rahat. Basta kimseleere anlatamadim utandim yaptiklarindan ama sonra dusundukce onlar yapmaya utanmiyorlar da ben niye anlatmaya utanayim ki dedim. Daha kirkim cikmamis lohusayken 35 yas iki cocuk sahibi gorumcem ve kocasi grup acmislar bizi de ekleyip ucuncu bebek haberini vermek icin ve yeterli ilgi bulamadiklari icin serzeniste bulundular. Hic bir sey demedik diyemedik esimle. Birkac gun sonrasinda ailesi bize geldiginde bebegimin yasini tutarken bir baskasinin ucuncu bebek haber sevincine nasil ortak olmami bekleyebilirlwr ben boyle hadsizlik gormedim gozume gozukmesinler dedim diye esimle bizi sucladilar biz buyukmusuz insanlar hata yapabilirlermis ama bizim buyuk olarak onlari alttan almamiz hosgormemiz gerekirmis o gun bugundur de kv kisisi habire pot ustune pot kiriyor asla yuz vermiyorum. Korona da isime geldi pandemi de cok guzel gecerli bir sebebim oldu gorusmuyoruz

Ya aslinda ne guzel benmde hayalim global herseyden uzak bi kasabada yasamak suan sana ozendim desem gulermisin:))
Aslında 4 aydır buradayız baya da alıştım desem yeridir Burger King penti hm filan yok ama koton var ne yalan söyleyeyim gerçekten önyargılı gelmiştim ama sanırım benim de aradığım hayat buymuş yüksek huzurlu bi yer beklerim herkes gelmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…