- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.901
Ben geçen gün eşimle kardeşi yüzünden tartıştık ertesi gün de kahverengi lekelenmem oldu bir daha ablan yada kardeşlerin yüzünden tartışırsak beni göremezsin dedim.evet maalesef görümcelerin genelinde bi hadsizlik var.
bana da çocuk çocuk diyip duruyorlardı, artık bi gün dayanamadım "abla doğurabiliyorsan, doğur da sevelim" dedim, o zamandan sonra kesmişti sesini ama hep yeni bişeyler çıkıyor.
şimdi de küçük olan "çocuğumuzu birlikte büyüteceğiz" falan diyip duruyor, biraz daha damarıma basarsa "hayırdır hemşerim, sen mi doğuruyorsun da sen büyütüyorsun" diye bi soracağım.
eşim uyardı ve benim rahatsız olduğumu söyledi ve bu yüzden de kaprisli gelin ilan edildim.. gerçekten dediğiniz gibi herkes kendi bebeği ile ilgilense ve kendi hayatını yaşasa hayat çok daha güzel olurdu...Ya benim görümcem de güya şakasına dedemin ismini koy demişti. Benim de dedem vardı. Dedeni çok seviyorsan çok istiyorsan kendin bir erkek yapar koyarsın canım demiştim. Sizinkiler biraz ileri gitmiş rahatsız olmakta çok haklısınız.
Bazı tipler sessizlikten anlamaz cevabı hemen vermek gerekir. Benim görümcem kayınvalidem eltim 3ü de aynı. Eskiden üzülürdüm eşime anlatırdım. Şimdi öğrendim susmayacak cevap vereceksin. Sessizliğini edepten değil aptallıktan sanıyorlar.Ağzına sağlıkkkkkkkk
Sınır 2.7 dedi burun kemiği var dedi ama yinede 2 nin üzerinde olması doktorun hoşuna gitmedi bende huzursuzumBen de 2.5 mm’den düşük olması beklenir diye biliyordum ama her doktorun sınırı farklı demek ki.. korkulacak bir durum olsaydı doktor söylerdi bence, burun kemiği gözüktü mü?
şaka yapıyorlar akıllarınca işte.. ama bana hiç komik gelmemekle birlikte aşırı sinir oluyorumYemin ederim hadsiz insanlara hiç tahammülüm yok bebeğimin ismine görümcem mi karar verecek ?
Süper haberlerle gelmişsinKizlar ciktim simdi doktordan her sey yolundaymisikili test icin 2 hafta sonraya randevu verdi ama bebek 48 mm olmus ama anatomik olarak adet tarihini aldigimizda 10+4 bugun dedi. Hala bir hafta ileriden gidiyormus 11+4 cikti ultrasondaki boyutu. Cinsiyeti tahmin etti yuzde 85 ama bana soylemedi iki hafta sonra soylicem dedii. Kalp atisi 170 cikti bu sefer de ben kiz olabilir mi internette boyle bir bilgi var dedim, 90 alti bizi endiseye dusurur kalbinin cok atmasi iyi bir sey cinsiyetle alakasi yok dedi. Bir de ikili test 1291, detayli ultrason 1057 tl mis benim annelik rutin kontrol provizyonum 2700 du hepsini karsiliyor. Sadece %20 katilim paylarini odiycez
özellikle hassas bir dönemdeyken neden böyle tavırlar sergilediklerini anlamak zor gerçekten... keşke biraz sert olabilsem ben de ama söylemek istediklerim hep içimde kalıyor sonra üzülüyorumevet maalesef görümcelerin genelinde bi hadsizlik var.
bana da çocuk çocuk diyip duruyorlardı, artık bi gün dayanamadım "abla doğurabiliyorsan, doğur da sevelim" dedim, o zamandan sonra kesmişti sesini ama hep yeni bişeyler çıkıyor.
şimdi de küçük olan "çocuğumuzu birlikte büyüteceğiz" falan diyip duruyor, biraz daha damarıma basarsa "hayırdır hemşerim, sen mi doğuruyorsun da sen büyütüyorsun" diye bi soracağım.
haklısınız... bebeğim sevgi içinde büyüsün, aile olmanın önemini kavrasın diye uğraşırken alttan alırken beni çok zorluyorlar... en sonunda komple sileceğim hepsini hayatımdan... keşke böyle bir seçeneğimiz olsaO şekilde hitap ettiklerinde o kim yaa öyle biri yok falan deyip şaka yapar gibi cevabını verirsin onlara. . Insanlar bu gereksiz tavırları nerden bulur anlamıyorum. En hassas dönemimizde daha dikkat etmeleri gerekirken. Çok haklısın insaniz sonuçta bir anda amaan boşver havasına giremiyoruz. Ama her şey yavrularımız için❤
eşim de onlara katılıyordu gülüp eğleniyorlardı kendilerince ama şimdi durumun ciddiyetini anladı ve hemen yanımda yer almaya başladı. geç oldu ama olsun artık kalan zamanlarım sakin ve huzurlu geçer en azından... tabii başka birşey çıkarmazlar iseBazı tipler sessizlikten anlamaz cevabı hemen vermek gerekir. Benim görümcem kayınvalidem eltim 3ü de aynı. Eskiden üzülürdüm eşime anlatırdım. Şimdi öğrendim susmayacak cevap vereceksin. Sessizliğini edepten değil aptallıktan sanıyorlar.
Grip aşısını dün aile hekime sordum risk gruba girmiyorsunuz vs dedi sen naptın çıktın mı hastanedenBugun vitamini soralimben grip asisini da sorucam bugun unutmazsam. Bende suan ihlamur iciyorum sabah kahvaltida da icmistim
Benim de kaşınıyor o çatlak belirtisi mikızlar benim karın bölgelerim kaşınıyor sizde de oluyor mu bide tecrübeli arkdaşlar çatlak olmaması için ne kullanmalı fikri olan var mı
Başka bir doktora da gidip baktırsan mı acaba. Benim ultrason kağıtlarına baktım şimdi iki farklı ense ölçümü var ikisinde de farklı sonuç çıkmış mesela duruşla da değişebiliyor mu pek fikrim yok ama içinin rahat etmesi açısından belki tekrar baktırman seni rahatlatabilir.Sınır 2.7 dedi burun kemiği var dedi ama yinede 2 nin üzerinde olması doktorun hoşuna gitmedi bende huzursuzum
Senin kaç çıktı acabaBaşka bir doktora da gidip baktırsan mı acaba. Benim ultrason kağıtlarına baktım şimdi iki farklı ense ölçümü var ikisinde de farklı sonuç çıkmış mesela duruşla da değişebiliyor mu pek fikrim yok ama içinin rahat etmesi açısından belki tekrar baktırman seni rahatlatabilir.
Birinde 1.20 çıkmış değerinde 1 mm çıkmış. Ama senin ölçüm de yüksek değil bence.Senin kaç çıktı acaba
Değiştirme seçeneği falanhaklısınız... bebeğim sevgi içinde büyüsün, aile olmanın önemini kavrasın diye uğraşırken alttan alırken beni çok zorluyorlar... en sonunda komple sileceğim hepsini hayatımdan... keşke böyle bir seçeneğimiz olsa
Ne zaman yaptırdın ben bugünBirinde 1.20 çıkmış değerinde 1 mm çıkmış. Ama senin ölçüm de yüksek değil bence.
Kizlar ciktim simdi doktordan her sey yolundaymisikili test icin 2 hafta sonraya randevu verdi ama bebek 48 mm olmus ama anatomik olarak adet tarihini aldigimizda 10+4 bugun dedi. Hala bir hafta ileriden gidiyormus 11+4 cikti ultrasondaki boyutu. Cinsiyeti tahmin etti yuzde 85 ama bana soylemedi iki hafta sonra soylicem dedii. Kalp atisi 170 cikti bu sefer de ben kiz olabilir mi internette boyle bir bilgi var dedim, 90 alti bizi endiseye dusurur kalbinin cok atmasi iyi bir sey cinsiyetle alakasi yok dedi. Bir de ikili test 1291, detayli ultrason 1057 tl mis benim annelik rutin kontrol provizyonum 2700 du hepsini karsiliyor. Sadece %20 katilim paylarini odiycez
Grip aşısını dün aile hekime sordum risk gruba girmiyorsunuz vs dedi sen naptın çıktın mı hastaneden
Kayninin adı mi. Niye çok mu seviyorBenim de eşim şimdiden erkek olcak erkek olursa kaynimin adını koycakmis şaka gibi bı kaç defa saçmalama fln dedim de cidden bı insanin eşi yanında olcak ve mantıklı olck o şekilde aile susturulabilir belki yoksa agzi olan konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?