2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben geçen gün eşimle kardeşi yüzünden tartıştık ertesi gün de kahverengi lekelenmem oldu bir daha ablan yada kardeşlerin yüzünden tartışırsak beni göremezsin dedim.

eşim uyardı ve benim rahatsız olduğumu söyledi ve bu yüzden de kaprisli gelin ilan edildim.. gerçekten dediğiniz gibi herkes kendi bebeği ile ilgilense ve kendi hayatını yaşasa hayat çok daha güzel olurdu...

Kizlar ciktim simdi doktordan her sey yolundaymis ikili test icin 2 hafta sonraya randevu verdi ama bebek 48 mm olmus ama anatomik olarak adet tarihini aldigimizda 10+4 bugun dedi. Hala bir hafta ileriden gidiyormus 11+4 cikti ultrasondaki boyutu. Cinsiyeti tahmin etti yuzde 85 ama bana soylemedi iki hafta sonra soylicem dedii. Kalp atisi 170 cikti bu sefer de ben kiz olabilir mi internette boyle bir bilgi var dedim, 90 alti bizi endiseye dusurur kalbinin cok atmasi iyi bir sey cinsiyetle alakasi yok dedi. Bir de ikili test 1291, detayli ultrason 1057 tl mis benim annelik rutin kontrol provizyonum 2700 du hepsini karsiliyor. Sadece %20 katilim paylarini odiycez

Ağzına sağlıkkkkkkkk
Bazı tipler sessizlikten anlamaz cevabı hemen vermek gerekir. Benim görümcem kayınvalidem eltim 3ü de aynı. Eskiden üzülürdüm eşime anlatırdım. Şimdi öğrendim susmayacak cevap vereceksin. Sessizliğini edepten değil aptallıktan sanıyorlar.

Ben de 2.5 mm’den düşük olması beklenir diye biliyordum ama her doktorun sınırı farklı demek ki.. korkulacak bir durum olsaydı doktor söylerdi bence, burun kemiği gözüktü mü?
Sınır 2.7 dedi burun kemiği var dedi ama yinede 2 nin üzerinde olması doktorun hoşuna gitmedi bende huzursuzum

Süper haberlerle gelmişsin çok sevindim her şeyin yolunda olmasına

özellikle hassas bir dönemdeyken neden böyle tavırlar sergilediklerini anlamak zor gerçekten... keşke biraz sert olabilsem ben de ama söylemek istediklerim hep içimde kalıyor sonra üzülüyorum

haklısınız... bebeğim sevgi içinde büyüsün, aile olmanın önemini kavrasın diye uğraşırken alttan alırken beni çok zorluyorlar... en sonunda komple sileceğim hepsini hayatımdan... keşke böyle bir seçeneğimiz olsa

eşim de onlara katılıyordu gülüp eğleniyorlardı kendilerince ama şimdi durumun ciddiyetini anladı ve hemen yanımda yer almaya başladı. geç oldu ama olsun artık kalan zamanlarım sakin ve huzurlu geçer en azından... tabii başka birşey çıkarmazlar ise

Sınır 2.7 dedi burun kemiği var dedi ama yinede 2 nin üzerinde olması doktorun hoşuna gitmedi bende huzursuzum
Başka bir doktora da gidip baktırsan mı acaba. Benim ultrason kağıtlarına baktım şimdi iki farklı ense ölçümü var ikisinde de farklı sonuç çıkmış mesela duruşla da değişebiliyor mu pek fikrim yok ama içinin rahat etmesi açısından belki tekrar baktırman seni rahatlatabilir.

Senin kaç çıktı acaba

Değiştirme seçeneği falan tovbe tovbe neler geliyo aklımıza. Ben sınır olduğum zaman şöyle düşünüyorum artık. Benim ailemde boule olabilirdi o zaman eşim ne tepki verirdi? Empati gibi yani. Ama sırf saygı empati diyerek de kendimden ödün veremem. Herkes durması gerektiği yeri bilse hayat gayet yaşanır bir ortam olacak.

gözün aydııııın

Grip aşısını dün aile hekime sordum risk gruba girmiyorsunuz vs dedi sen naptın çıktın mı hastaneden

Ayy ben bunu sormayi unuttum ya vitaminleri de sormadim ben baya sikisik tuvaletle gitmistim bebek gorunsun diye o kadar sikismisim ki bebek gorunmedi doktor o ilk zamanlardi simdi sikismana gerek yok bebek gorunur git simdi tuvaletini yap dedi. Onlari bekletince biraz mahcup oldugumdan hemen hizlica bitsin bari dedim

Kayninin adı mi. Niye çok mu seviyor kayninin adı ahmetse mesela atıyorum, bir eve bir ahmet yeter ikinciye gerek yok de sende ay yaa çok üzülüyorum ne kadar heyecnali dönemler ama niye stres içinde geçiriyoruz. Benim arkadasimla eşi isimden dolayı çok ciddi kavga ettiler. Kız ağlama krizine girdi resmen. Kiza soz hakko tanımadı illa babamın adı olacak dedi. Sonra eşi rahatsızlandı o kadar kasilmaya. Kıymete bindi o zaman aman canım sen ne istersen o olsun yeter ki sen iyi ol bilmem ne. Illa kötü bişey mi olması gerekiyor anlamıyorum. O babası sende annesisin ortak bir karar ne kadar hoş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…