- 19 Ekim 2020
- 863
- 1.828
- 43
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.881
Sinirlerinin bozulması normal çünkü gerçekten sinir bozucu davranışlar. Eşinle isim düşünün şimdiden ve o isimle anın cinsiyet belli olunca ki alışsın eşinin ailesi bu duruma. Ama onlar da heyecanlıdır her hareketleri de batmasın sana onların da bir parçası öyle düşün yoksa daha çok yıpranırsın.hepinize merhaba, acaba hamileliğini duygusal olarak yoğun geçiren var mı içinizde? ben 9 haftalık hamileyim ve sanırım şimdiden doğmamış bebeğimi kıskanmaya başladım. özellikle eşimin ailesi ile aram iyi değil ve onlar da özellikle üzerime geliyorlar gibi hissediyorum. Mesela bebeği kız istedikleri için görümcemin adı ile anıyorlar bebeği ve bu durum beni aşırı rahatsız ediyor. bazen abarttığımı düşünüyorum ama kıskançlık damarlarım ağır basıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum
benim doktorum da onu verdi.Kuzular folik asitim bitmişti dr uma danıştım zaten 12. haftadan sorna kullanılmıyor diye innate pronatal başla dedi kullanan var mı?
yok artık, ne demek görümcenin ismiyle anmak???hepinize merhaba, acaba hamileliğini duygusal olarak yoğun geçiren var mı içinizde? ben 9 haftalık hamileyim ve sanırım şimdiden doğmamış bebeğimi kıskanmaya başladım. özellikle eşimin ailesi ile aram iyi değil ve onlar da özellikle üzerime geliyorlar gibi hissediyorum. Mesela bebeği kız istedikleri için görümcemin adı ile anıyorlar bebeği ve bu durum beni aşırı rahatsız ediyor. bazen abarttığımı düşünüyorum ama kıskançlık damarlarım ağır basıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum
öyle yaptık ama buna da bozuldular ve neden ismini değiştirdiniz diye sitem bile etti annesiSinirlerinin bozulması normal çünkü gerçekten sinir bozucu davranışlar. Eşinle isim düşünün şimdiden ve o isimle anın cinsiyet belli olunca ki alışsın eşinin ailesi bu duruma. Ama onlar da heyecanlıdır her hareketleri de batmasın sana onların da bir parçası öyle düşün yoksa daha çok yıpranırsın.
sanırım lierac değil de ben de temiz içerikli olan balm'ı süreceğim, gerçekten meme işinden korkuyorum çünkü.ben memelere de sürüyorum. çünkü daha önce çatlamış memeler görmüştüm.
kullandığım body balm in içeriğine güvendiğim için kullanıyorum, bitkisel yağlar da sürülebilir bence.
evet çok dikkat etmek lazımKesinlikle en dogrusunu yapiyorsun ben deodorant hic kullanmadim ama koltuk alti kurulugu icin roll on lardan kullaniyordum. Sonra koltuk altimda kocaman sivilcemsi gibi bir beze olustu antibiyotik tedavisiyle gecmisti ama kistlerim cogalmis ve buyumustu gogsumdeki. Bir gun cocuk sahibi olursan gogsunun uc kismini emzirdikten sonra sicak press yap demisti havluyla doktor o zaman. Bayadir da gitmedim ne alemdeler hic bilmiyorum
gerçekten anormal bir durum değil mi bu yani ben rahatsız olmakta haksız sayılmam herhaldeyok artık, ne demek görümcenin ismiyle anmak???
seninki kıskançlık değil arkadaşım, onlarınki terbiyesizlik.
En doğrusu aslında ben de deodorant kullanmıyorum, roll on da kimyasal içerikli olmayan bir ürün kullanıyordum ama hamilelikte onu da kullanmıyorum. Göğüste de çatlama olabiliyormuş ama ben sürmüyorum oraya hiç birşey. Bir de lieracın içeriği temiz değil, özellikle onu göğüste kullanmamaya dikkat etmek gerekir bence.Lierac jeli ve temiz içerikli olan Badger'ın balmını aldım ben de, henüz kullanmadım ama..
Bir de merak ettiğim, memeler de büyüdüğü için onlara da sürmek gerekir mi? Normalde ben deodorantı bile direkt koltuk altıma temas ettirmiyorum memedeki kitle oluşumuna vs. kötü etkisi olduğu için, o konuda kafam karışık
hayır asla haksız değilsin.gerçekten anormal bir durum değil mi bu yani ben rahatsız olmakta haksız sayılmam herhalde
O kadar iyi anlıyorum ki sizin stresiniziBeklicem artik napalim. Eger gerekirse tekrar vericem. Bundan evvel trizomi21 hikayr
Beklicem artik napalim. Gerekirse yine bi 10 gunluk surec ve yeniden kan alimi olur nasip artik
Cnm benim bundan evvel trizomi21 hikayem vardidoktorum zaten direk amniyo dedi ama ben 17. Haftaya kadar beklemek istemedigimden nifty yaptrmak istedim. Riskli gruptayim cnku. Tekrarlarsa diye cok korkuyorm. Stresim korkularim had safhada. BAKALIM beklicez artik
Ben de 2.5 mm’den düşük olması beklenir diye biliyordum ama her doktorun sınırı farklı demek ki.. korkulacak bir durum olsaydı doktor söylerdi bence, burun kemiği gözüktü mü?Kızlar merhaba bugün ikili test yaptırdım ense ölçümü 2.2 mm ölçüldü doktor endişelenme dedi ama 2 nin altı olmasını önemsiyoruz dedi korkmalımıyım
Ah arkadaşım yok mu şu insanlar. Keşke biraz akıllarını kullanıp düşünmeye çalışsalar. Başkalarından dolayi sen günlerini mahvetme. Eğer çok ciddi devam ettiriyirlarsa davranışlarını bebeğin annesi sensin bunu hissettir onlara. Benimki de erkek olmasın kız olsun diye sipariş verdi. Sanki insanın elinde olan bir şey. Cahillik çok zor. Daha doğrusu cahille uğraşmak çok zor. Bu süreçte seni strese sokmuşlar hiç hakları yokken. Annesi sensin sen taşıyorsun sen besliyorsun yavrunu, bebeğin de hissedip üzülmesin bu saçmalıklardan dolayı.öyle yaptık ama buna da bozuldular ve neden ismini değiştirdiniz diye sitem bile etti annesiaçıkçası iyi niyetli olmadıklarından eminim o yüzden rahatsız ediyor her sözleri ve davranışları.. çünkü öncesinde bir düşük yapmıştım ve o zaman çok kötülüklerini gördüm. şimdi o yüzden hiç iyi niyetli bulmuyorum ne annesini ne görümcemi.. sanırım alışmak zor olacak
benim anladığım görümcelerin neredeyse %90 ı böyle... eşim de başta gülüp eğleniyordu bu takma isim olayına, çok eğlenceli gelmişti ona (ki bence zerre komik değil) ama baktı sonra ciddi ciddi bozulmaya başladım hemen uyardı ailesini ama geçmiş ola... görümce hanımefendi gitsin kendisi doğursun madem o kadar hevesli kendi ismini lakap yapıp eğlenmeye, kendi çocuğuyla eğlensin benden uzak olsunlar ...hayır asla haksız değilsin.
net tavrını koymalısın.
biz görümcelerime bebeği açıkladığımızda görümcem hemen "kız olursa şu ismi koyun" dedi.
eşim de güzelce "abla çocuk bizim istediğimiz ismi kendimiz veririz" dedi ve susturdu onları.
daha bi dur ya bebek 4 haftalık, ne oluyorsun yani, sana noluyor, o çocuğu karnıma düşürene kadar aylarca biz çile çektik, hastanelere ben düştüm, sana mı soracağım ne isim koyacağımı.
hadsiz bunların çoğu.
evet bana da sipariş veriyorlar kız olsun diye sanki bir halt yapacaklar... cidden cahil ile uğraşmak, laf anlatmaya çalışmak öyle zor ki.. ben stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil.. bebeğe koydukları lakap dillerinden düşmüyor ve bebeği sorarken bile o ismi kullanıyorlar deli oluyorumAh arkadaşım yok mu şu insanlar. Keşke biraz akıllarını kullanıp düşünmeye çalışsalar. Başkalarından dolayi sen günlerini mahvetme. Eğer çok ciddi devam ettiriyirlarsa davranışlarını bebeğin annesi sensin bunu hissettir onlara. Benimki de erkek olmasın kız olsun diye sipariş verdi. Sanki insanın elinde olan bir şey. Cahillik çok zor. Daha doğrusu cahille uğraşmak çok zor. Bu süreçte seni strese sokmuşlar hiç hakları yokken. Annesi sensin sen taşıyorsun sen besliyorsun yavrunu, bebeğin de hissedip üzülmesin bu saçmalıklardan dolayı.
Ya benim görümcem de güya şakasına dedemin ismini koy demişti. Benim de dedem vardı. Dedeni çok seviyorsan çok istiyorsan kendin bir erkek yapar koyarsın canım demiştim. Sizinkiler biraz ileri gitmiş rahatsız olmakta çok haklısınız.hepinize merhaba, acaba hamileliğini duygusal olarak yoğun geçiren var mı içinizde? ben 9 haftalık hamileyim ve sanırım şimdiden doğmamış bebeğimi kıskanmaya başladım. özellikle eşimin ailesi ile aram iyi değil ve onlar da özellikle üzerime geliyorlar gibi hissediyorum. Mesela bebeği kız istedikleri için görümcemin adı ile anıyorlar bebeği ve bu durum beni aşırı rahatsız ediyor. bazen abarttığımı düşünüyorum ama kıskançlık damarlarım ağır basıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum
Yemin ederim hadsiz insanlara hiç tahammülüm yok bebeğimin ismine görümcem mi karar verecek ?hepinize merhaba, acaba hamileliğini duygusal olarak yoğun geçiren var mı içinizde? ben 9 haftalık hamileyim ve sanırım şimdiden doğmamış bebeğimi kıskanmaya başladım. özellikle eşimin ailesi ile aram iyi değil ve onlar da özellikle üzerime geliyorlar gibi hissediyorum. Mesela bebeği kız istedikleri için görümcemin adı ile anıyorlar bebeği ve bu durum beni aşırı rahatsız ediyor. bazen abarttığımı düşünüyorum ama kıskançlık damarlarım ağır basıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum
evet maalesef görümcelerin genelinde bi hadsizlik var.benim anladığım görümcelerin neredeyse %90 ı böyle... eşim de başta gülüp eğleniyordu bu takma isim olayına, çok eğlenceli gelmişti ona (ki bence zerre komik değil) ama baktı sonra ciddi ciddi bozulmaya başladım hemen uyardı ailesini ama geçmiş ola... görümce hanımefendi gitsin kendisi doğursun madem o kadar hevesli kendi ismini lakap yapıp eğlenmeye, kendi çocuğuyla eğlensin benden uzak olsunlar ...
Ağzına sağlıkkkkkkkkYa benim görümcem de güya şakasına dedemin ismini koy demişti. Benim de dedem vardı. Dedeni çok seviyorsan çok istiyorsan kendin bir erkek yapar koyarsın canım demiştim. Sizinkiler biraz ileri gitmiş rahatsız olmakta çok haklısınız.
O şekilde hitap ettiklerinde o kim yaa öyle biri yok falan deyip şaka yapar gibi cevabını verirsin onlara. . Insanlar bu gereksiz tavırları nerden bulur anlamıyorum. En hassas dönemimizde daha dikkat etmeleri gerekirken. Çok haklısın insaniz sonuçta bir anda amaan boşver havasına giremiyoruz. Ama her şey yavrularımız için❤evet bana da sipariş veriyorlar kız olsun diye sanki bir halt yapacaklar... cidden cahil ile uğraşmak, laf anlatmaya çalışmak öyle zor ki.. ben stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil.. bebeğe koydukları lakap dillerinden düşmüyor ve bebeği sorarken bile o ismi kullanıyorlar deli oluyorum
Benim de eşim şimdiden erkek olcak erkek olursa kaynimin adını koycakmis şaka gibi bı kaç defa saçmalama fln dedim de cidden bı insanin eşi yanında olcak ve mantıklı olck o şekilde aile susturulabilir belki yoksa agzi olan konuşuyorbenim anladığım görümcelerin neredeyse %90 ı böyle... eşim de başta gülüp eğleniyordu bu takma isim olayına, çok eğlenceli gelmişti ona (ki bence zerre komik değil) ama baktı sonra ciddi ciddi bozulmaya başladım hemen uyardı ailesini ama geçmiş ola... görümce hanımefendi gitsin kendisi doğursun madem o kadar hevesli kendi ismini lakap yapıp eğlenmeye, kendi çocuğuyla eğlensin benden uzak olsunlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?