- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.981
Ayyy yufka ekmek biz çok yaparız canım yani getirmese bile ıslayıp sofraya sarıp sana verebilirdi hamilesin sonuçta sen nerde yaşıyorsun kız ben göndereyim sana sarıptaYani varya benim de kaynanam öğrenmiş bir bulgur sarma başka bişe bilmez biz yapınca da homili yutar gıcık oldum suan
Benim keşke kayınvalidem tek gelse ama kızını da getirecek İstanbul’da da evli iki kızı var kayınpederim de gelecek artık nasıl geçer bilmiyorumCidden korona benim de işime geldi benm kaynana oğluna aşık desem yeridir dizine filan yatırır sever uyurken gider öper o derece eşimde 32 yaşında bu arada koca adam yanibana çok tuhaf geliyor ben gülüyorum bunları görünce artık dalgaya vuruyorum amaaaaa Doğumdan sonra gelip uzunnncaaa bi süre kalcam dedi bu beni derinden üzdü napcam bilmiyorum
Ayyy yufka ekmek biz çok yaparız canım yani getirmese bile ıslayıp sofraya sarıp sana verebilirdi hamilesin sonuçta sen nerde yaşıyorsun kız ben göndereyim sana sarıptaYani varya benim de kaynanam öğrenmiş bir bulgur sarma başka bişe bilmez biz yapınca da homili yutar gıcık oldum suan
Evet canım a vitamini bebeğe zarar verir Allah korusun hani bi tane meşhur sivilce ilacı var onun içinde a vitamini olduğu için doktorlar kesinlikle önermiyorlar gebe kalma ihtimali olan hastalar içinKızlar bu arada bugün gittiğim özeldeki doktor gebelikte neden omega takviyesi kullanmamalıyız onu açıkladı, içinde A vitamini olanları özellikle hiç önermiyorlarmış, A vitamini bebekte sorun oluyormuş, takviye vermek zorunda kalsak bile A vitamini azaltılmış veriyoruz dedi.
Gerçekten çok ilginç herkesten önce sofraya oturup en çok kendi tabağını doldurması falan hiç görmediğimiz kafamızdaki anne profiline hiç uymayan hareketler. Bazı insanlar ciddi anlamda hiçbir şeyi haketmiyor.Ben de eşime dedim ıslayıp sarıp bize verebilirdi.
Aynı benim kaynanam tek bildiği sarma, arabaşı çorbası, bulgur pilavı.
Ama bize gelince de ne bulsa götürür, sonra da benim şekerim var çok yememem gerek der
Öyle bir kadın öyle bir anne ki en çok kendi tabağını doldurur herkesten önce sofraya oturur tabağını bitirir daha da yetmez çocuklarının tabağına uzanıp yemeye devam eder...
Peki omega önermemesinin sebebi sadece a vitamini mi? Çünkü başka hiç bir vitamin içermeyen omega3 takviyeleri var, ben şu an kullanıyorum efa1200 çok memnunum.Kızlar bu arada bugün gittiğim özeldeki doktor gebelikte neden omega takviyesi kullanmamalıyız onu açıkladı, içinde A vitamini olanları özellikle hiç önermiyorlarmış, A vitamini bebekte sorun oluyormuş, takviye vermek zorunda kalsak bile A vitamini azaltılmış veriyoruz dedi.
Ilginc olan ne biliyor musunuz biz bu olayi yaayana kadar cevremdeki herkes kv ve esimin ailesi ile olan iliskime imrenirlerdi guzel bir ornek teskil ederdim ben hamile kalinca bi bir garip oldular. Riskli bir gebeligim vardi surekli evde istirahat halindeydim 22 lerden itibaren duzenli kasilmalarim vardi kv beni arar amaaan endiselenme ben de yattim bir sey olmaz derdi. Insan karsisindaki kisi konusurken etmekle gecistirmek arasindaki o ince farki cok guzel anlayabiliyor. Kv ye yeri geldi kizlarindan daha cok evlat kizlarina da birbirlerinden daha cok kardes olmustum. Anlattikca psikologum ve psikiyatristim bile hayretler icinde dinlediler. Zaten onlarin da tavsiyesi ile bu mesafeyi koyduk. Cidden mesafe canmis. Bu arada gorumxemde de gebelik filan yokmus muhtemelen kimyasal filan gecirdi nasil bir suursuzluksa anlam veremiyorum. Bizim de bebek haberimizi henuz bilmiyorlar. Diyorum ki el gibi ogrencekler yabancilae ne zaman duyarsa onlar da o zaman duyacaklar hatta baskalarindan mi duysalar acabaAllah akıl fikir vicdan versin karşısındaki el kızı olunca konuşmak kolay oluyor farketmiyorlar kendilerinin de kızları olduğunu benim de kaynana sorunlu Allah affetsin yüz yıl görmesem bu kadın napıyor demem
Ver çocuğu kucağına gündüz 4 saat uyu kuzu insanın çok ihtiyacı oluyor, yemek yaptır, ev temizlet zaten senin ilk zamanlar bunlara hiç zamanın kalmayacak neredeyse oh mis gibi duşuna girCidden korona benim de işime geldi benm kaynana oğluna aşık desem yeridir dizine filan yatırır sever uyurken gider öper o derece eşimde 32 yaşında bu arada koca adam yanibana çok tuhaf geliyor ben gülüyorum bunları görünce artık dalgaya vuruyorum amaaaaa Doğumdan sonra gelip uzunnncaaa bi süre kalcam dedi bu beni derinden üzdü napcam bilmiyorum
Benim de rutinimde efa one var. Balik yemedigimiz gunler mutlaka aliyoruzPeki omega önermemesinin sebebi sadece a vitamini mi? Çünkü başka hiç bir vitamin içermeyen omega3 takviyeleri var, ben şu an kullanıyorum efa1200 çok memnunum.
Allah korusun canım ben hiç bilmiyordum bunu, hatta doktora gösterdim ben ilk gebeliğimde de bu takviyeyi kullandım dedim, doktor şansa bir şey olmamış ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor kullanma dedi.Evet canım a vitamini bebeğe zarar verir Allah korusun hani bi tane meşhur sivilce ilacı var onun içinde a vitamini olduğu için doktorlar kesinlikle önermiyorlar gebe kalma ihtimali olan hastalar için
Senin gözün kalmış bak o yufka ekmeklerin başına bir iş gelir,Ayyy yufka ekmek biz çok yaparız canım yani getirmese bile ıslayıp sofraya sarıp sana verebilirdi hamilesin sonuçta sen nerde yaşıyorsun kız ben göndereyim sana sarıptaYani varya benim de kaynanam öğrenmiş bir bulgur sarma başka bişe bilmez biz yapınca da homili yutar gıcık oldum suan
BEN de evden calisiyorum imza isi olursa evden halledemeyecegim seylerde gidiyorum. Evden calismak cidden cok guzel oldu bu donemde. Goruntulu toplantilara da altimda pijaama ustumde gomlekle katiliyorum:))Bugün sabahtan beri hiç uzanamadım oturarak çalışıyorum zaten ablamlar da geldiler uzaktan. Onlarla ilgilen yemek ye derken bu saat oldu daha yeni eve geldim uzanabiliyorum. Ve cidden dinlenmek sadece oturmak değilmiş. Oturmak daha fazla yoruyor belim çok ağrıdı. Bundan sonra da evden çalışmayı düşünüyorum
Gerçekten çok ilginç herkesten önce sofraya oturup en çok kendi tabağını doldurması falan hiç görmediğimiz kafamızdaki anne profiline hiç uymayan hareketler. Bazı insanlar ciddi anlamda hiçbir şeyi haketmiyor.
Icinde a ve e vitamini olan her seye dikkatli yaklasin. El kremlerinde vucut kremlerinde de e vitamini cok olur.Allah korusun canım ben hiç bilmiyordum bunu, hatta doktora gösterdim ben ilk gebeliğimde de bu takviyeyi kullandım dedim, doktor şansa bir şey olmamış ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor kullanma dedi.
Peki omega önermemesinin sebebi sadece a vitamini mi? Çünkü başka hiç bir vitamin içermeyen omega3 takviyeleri var, ben şu an kullanıyorum efa1200 çok memnunum.
Kilit cumle iste kendi kizina merhameti olmayan birinin sana mi olacak... bizim hic sorunumuz yoktu hep iyiydik ufak tefek seyleri olurdu ama ben alttan alirdim. Sanirim fazlasiyla almisim ki ustume yapismis baksaniza. Psikologum zaten dedi ki cok bencil bir insanmis rabbena hep bana demis simdiye kadar. Bu yasanana kadar iyi olmamizin sebebi de hep ben iyi oldugum alttan aldigim icinmis. Bi aile grubu var cikamadik acmiyoeuzNe kadar acımasızca. İnsanlar sevmeyebilir birbirini ama başka birinin acısına saygı duymamak bence her şeyden daha büyük bi kötülük. Ben de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğim gün haberleri olmasına rağmen eşimi arayıp bi geçmiş olsun bile demeden ödemeler var acil para gönder gibi şeyler söylemişlerdi. Onlar tamamen insanlıklarını yitirmişler. Kendi kızı sezaryen ile doğum yaptı kızının yanında ziyaretçi gibi 2 saat durup evine gitmişti çok üzülmüştüm, o zaman evli değildim kızına bunu yapan sana neler yapmaz dedim kendime. o günden beri hiç bir beklentim yok uzak olsunlar, faydaları olmadıgı gibi zararları da olmasın yeter
Evet bu dönemde evden yapılabilecek iş olduktan sonra bence en güzeli evinde rahat rahat çalışmakBEN de evden calisiyorum imza isi olursa evden halledemeyecegim seylerde gidiyorum. Evden calismak cidden cok guzel oldu bu donemde. Goruntulu toplantilara da altimda pijaama ustumde gomlekle katiliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?