2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    286

Benim kaynanam kesin kaçar
Bu aralar bize gelmek istiyordu, eşimle mutfakta konuşmalarını duydum, ben de içerde yatmıştım o sırada, eşim “anne bak görüyorsun kız hamile hiçbir iş yapamıyor çocuk zaten yoruyor, geldiğinde yemekleri işleri sen yaparsın” dedi, kaynanam da ooo iş mi yapıcam bir de dedi.
Adım gibi eminim asla yapmaz.
Bebeğim 50 günlükken ameliyat oldum, sonra ağır enfeksiyondan hastanede yattım sekiz gün, çıkınca da üç gün kaynanamda kaldık güya dinleneyim diye, ilaç saatim gelirdi de bir tas çorba yapıp vermezdi.
Bir kez eşim hatırlattı ilaç saati geçiyor anne yemek yok dedi, kaynanam suratını astı sadece bir çorba yaptı, kapıdan çorba hazır diye seslendi gitti yattı. Çok mu zordu bir kase çorba koyup getirmek.

Sonraki günde sarma sarıyordu, bana yardım et birlikte saralım dedi, ben de anne çok yorgun hissediyorum çocuk uyusa ben de yatıcam hemen dedim, çocuğa bile bakmıyordu. Eşim eve gelince sarmaları eşime sardırdı, sonra da sofra bile kurmadan gitti erkenden yattı.
Ben ağlaya ağlaya kalktım yemek hazırladım, sonra da evimize döndük.
O günleri asla unutmicam
 
Benimkide kendi kızına hep gider koşar üç çocuğuna teker teker baktı haftalarca o cocuklar kaldı onda. Birde kızı diyorki ben yalnızım kimse bana yardım etmiyor. Düşün kendi annesinin yanında söylüyor bunu ve annesi ağzını açıp tek kelime etmiyor. Bense o kadar midem bulandı etti bel ağrısı çektim toplasan 3 kez beni yemeğe çağırdı bir gram yemek yapmadı.
 
Hiiiç söyleme daha boşver moralini bozmalarına izin verme benim kaynanam da hamile kaldım değişti zaten gıcıktı daha gıcık oldu bi kere olsun arayıp nasılsın demedi ha aramasın benim için önemli değil zaten ama eşim sen ara filan dedi ben de aramadım inat ettim eni sonu kendi aradı soğuk soğuk konuştum tadım yok dedim en iyisi mesafe uzak olduğumuz için mutlu sayılırım bu yüzden.
 
Çok ilginç bir insanmış gerçekten hiçbir şey yazmayıp çim fotoğrafı atmak nedir, ne ima etmek istemiş acaba
 
Hahahahha biraz komik bir kaıdn sanırım o zaman rahat olun, yufka gördüm diğer yorumda, şu yufkalardan koy da eve götüreyim diyim. Anladığı dil o :))
 
Çok ilginç bir insanmış gerçekten hiçbir şey yazmayıp çim fotoğrafı atmak nedir, ne ima etmek istemiş acaba
Sehire cok yakin bir bahceleri var orda mustakil ev yaptirdilar meyve agaclari sebzeler yemyesil alan. Aklinca bakin bahce cok guzel cikin cikin gelin demek istiyor. Sutten agzim yandi daha da yaklasmam uzak olsunlar iyi. Gece gece basinizi sisirdim iyi cekistirdim:))
 
Yani insanların üzüntüleri üstüne mutluluk haberlerini nekadar rahat verebiliyorlar. İnsan biraz empati yapar çok sinir oluyorum böylelerine benimde cağnım eltim yaptı aynısı 2. Bebeğimizi de kaybetmiştik bikaç ay olmuştu bize misafirliğe gelmişlerdi 16 çıkan bhcg ile müjdeli haberi vermişlerdi çok üzülmüştüm tabi he birde kv de de kahvaltı ediyorduk bunların da çocuğu doğmuştu bebek görmeye gitmiştik(farklı şehirlerde yaşıyoruz Allahtan) bende hamileydim ama söylememiştik kimseye kahvaltıda hiç unutmuyorum kv ye yıllardır beklediğiniz torunu verdik işte daha ne istiyosunuz bol bol sevin demişti biz de 8 yıllık evliydik o zaman o da çok canımı acıtmıştı hala unutmuyorum..
Neyse en iyisi uzak olmak canım Allah büyük etme bulma dünyası onlarda aynısı değil belki ama bize yaşattıkları kötü hisleri hissedecekler birgün
 
Kızlarrrr günaydınnn ya ben iki gündür Demir hapımı içmeyi unutuyorum bi sorun olur mu ki
Bebeğim hamilelik ayrıca unutkanlık yaptı bizde sorun olacağını sanmıyorum ama ilacını görebileceğin yere koy ben öyle yapıyorum yoksa ben de unutuyorum
 
Kızlar dün konusu geçmişti bu arada isim düşünmeye başladınız mı?Benim kızım olursa ismi hazır ama erkeği düşünmedim henüz Ayrıca eşim dışında kimseye isim konusunda söz hakkı tanımıcam dün eşimle de konuştum 9 ay boyunca karnında taşıyan ben kahrımı çeken eşim sağ olsun o yüzden ikimizin belirleyeceği isim olacak inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…