- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.001
Ver çocuğu kucağına gündüz 4 saat uyu kuzu insanın çok ihtiyacı oluyor, yemek yaptır, ev temizlet zaten senin ilk zamanlar bunlara hiç zamanın kalmayacak neredeyse oh mis gibi duşuna girzoru görünce kaçar belkii
Benimkide kendi kızına hep gider koşar üç çocuğuna teker teker baktı haftalarca o cocuklar kaldı onda. Birde kızı diyorki ben yalnızım kimse bana yardım etmiyor. Düşün kendi annesinin yanında söylüyor bunu ve annesi ağzını açıp tek kelime etmiyor. Bense o kadar midem bulandı etti bel ağrısı çektim toplasan 3 kez beni yemeğe çağırdı bir gram yemek yapmadı.Ilginc olan ne biliyor musunuz biz bu olayi yaayana kadar cevremdeki herkes kv ve esimin ailesi ile olan iliskime imrenirlerdi guzel bir ornek teskil ederdim ben hamile kalinca bi bir garip oldular. Riskli bir gebeligim vardi surekli evde istirahat halindeydim 22 lerden itibaren duzenli kasilmalarim vardi kv beni arar amaaan endiselenme ben de yattim bir sey olmaz derdi. Insan karsisindaki kisi konusurken etmekle gecistirmek arasindaki o ince farki cok guzel anlayabiliyor. Kv ye yeri geldi kizlarindan daha cok evlat kizlarina da birbirlerinden daha cok kardes olmustum. Anlattikca psikologum ve psikiyatristim bile hayretler icinde dinlediler. Zaten onlarin da tavsiyesi ile bu mesafeyi koyduk. Cidden mesafe canmis. Bu arada gorumxemde de gebelik filan yokmus muhtemelen kimyasal filan gecirdi nasil bir suursuzluksa anlam veremiyorum. Bizim de bebek haberimizi henuz bilmiyorlar. Diyorum ki el gibi ogrencekler yabancilae ne zaman duyarsa onlar da o zaman duyacaklar hatta baskalarindan mi duysalar acabahele o hadsiz kiz, bebegimi gormeyecek asla.
Kayınpeder gelsin de gerisi gelmese de olur şahsenBenim keşke kayınvalidem tek gelse ama kızını da getirecek İstanbul’da da evli iki kızı var kayınpederim de gelecek artık nasıl geçer bilmiyorum
Hiiiç söyleme daha boşver moralini bozmalarına izin verme benim kaynanam da hamile kaldım değişti zaten gıcıktı daha gıcık oldu bi kere olsun arayıp nasılsın demedi ha aramasın benim için önemli değil zaten ama eşim sen ara filan dedi ben de aramadım inat ettim eni sonu kendi aradı soğuk soğuk konuştum tadım yok dedim en iyisi mesafe uzak olduğumuz için mutlu sayılırım bu yüzden.Ilginc olan ne biliyor musunuz biz bu olayi yaayana kadar cevremdeki herkes kv ve esimin ailesi ile olan iliskime imrenirlerdi guzel bir ornek teskil ederdim ben hamile kalinca bi bir garip oldular. Riskli bir gebeligim vardi surekli evde istirahat halindeydim 22 lerden itibaren duzenli kasilmalarim vardi kv beni arar amaaan endiselenme ben de yattim bir sey olmaz derdi. Insan karsisindaki kisi konusurken etmekle gecistirmek arasindaki o ince farki cok guzel anlayabiliyor. Kv ye yeri geldi kizlarindan daha cok evlat kizlarina da birbirlerinden daha cok kardes olmustum. Anlattikca psikologum ve psikiyatristim bile hayretler icinde dinlediler. Zaten onlarin da tavsiyesi ile bu mesafeyi koyduk. Cidden mesafe canmis. Bu arada gorumxemde de gebelik filan yokmus muhtemelen kimyasal filan gecirdi nasil bir suursuzluksa anlam veremiyorum. Bizim de bebek haberimizi henuz bilmiyorlar. Diyorum ki el gibi ogrencekler yabancilae ne zaman duyarsa onlar da o zaman duyacaklar hatta baskalarindan mi duysalar acabahele o hadsiz kiz, bebegimi gormeyecek asla.
Bu fikri çok beğendimVer çocuğu kucağına gündüz 4 saat uyu kuzu insanın çok ihtiyacı oluyor, yemek yaptır, ev temizlet zaten senin ilk zamanlar bunlara hiç zamanın kalmayacak neredeyse oh mis gibi duşuna girzoru görünce kaçar belkii
Çok ilginç bir insanmış gerçekten hiçbir şey yazmayıp çim fotoğrafı atmak nedir, ne ima etmek istemiş acabaKilit cumle iste kendi kizina merhameti olmayan birinin sana mi olacak... bizim hic sorunumuz yoktu hep iyiydik ufak tefek seyleri olurdu ama ben alttan alirdim. Sanirim fazlasiyla almisim ki ustume yapismis baksaniza. Psikologum zaten dedi ki cok bencil bir insanmis rabbena hep bana demis simdiye kadar. Bu yasanana kadar iyi olmamizin sebebi de hep ben iyi oldugum alttan aldigim icinmis. Bi aile grubu var cikamadik acmiyoeuz
Da esimle. Bugun bana bahceden cicek cim fotografi atmis iki haftadir bunu yapiyor ama ne bir yazi ne bir mesaj. Acaba dedim ben de ona ceksem sarimsak doveceginin mi fotografini atsam izahsiz mizah olsa
Hahahahha biraz komik bir kaıdn sanırım o zaman rahat olun, yufka gördüm diğer yorumda, şu yufkalardan koy da eve götüreyim diyim. Anladığı dil o :))Evlendiğim günden beri söylediğim şu, ben hayatımda böyle tembel kadın böyle bencil anne görmedim...
bizim annelerimiz bekler yemez bile, olur da çocuklar yemeği severse onlara kalsın diye, ben tokum der kenara çekilirler.
Ama kaynanam bir şeyin sonu kalmışsa bile illa kendi yer onu.
Her şeyde gözü kalır.
Yazın eltim oğluna köfte yapıyordu, kaynanam da geldi bize yok mu koktu canım çekti dedi ve o köftelerden yedi...
Bu arada eltim ve kaynım bazı sebeplerden işsiz ona rağmen çocuğa kendi kıyma alması gerekirken onların aldığı kıymayı kendi yedi
Hangi takviye? Omega ben de içiyorum ama a vit var mı bilmiyorumAllah korusun canım ben hiç bilmiyordum bunu, hatta doktora gösterdim ben ilk gebeliğimde de bu takviyeyi kullandım dedim, doktor şansa bir şey olmamış ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor kullanma dedi.
Sehire cok yakin bir bahceleri var orda mustakil ev yaptirdilar meyve agaclari sebzeler yemyesil alan. Aklinca bakin bahce cok guzel cikin cikin gelin demek istiyor. Sutten agzim yandi daha da yaklasmam uzak olsunlar iyi. Gece gece basinizi sisirdim iyi cekistirdim:))Çok ilginç bir insanmış gerçekten hiçbir şey yazmayıp çim fotoğrafı atmak nedir, ne ima etmek istemiş acaba
Yani insanların üzüntüleri üstüne mutluluk haberlerini nekadar rahat verebiliyorlar. İnsan biraz empati yapar çok sinir oluyorum böylelerineBazen iyi niyet de maraz dogurabiliyor bunu ozellikle kayip yasadiktan sonra cok iyi anladim. Gorumcelerime de kv kp e de mesafe koydum. Simdi kafam cok rahat. Basta kimseleere anlatamadim utandim yaptiklarindan ama sonra dusundukce onlar yapmaya utanmiyorlar da ben niye anlatmaya utanayim ki dedim. Daha kirkim cikmamis lohusayken 35 yas iki cocuk sahibi gorumcem ve kocasi grup acmislar bizi de ekleyip ucuncu bebek haberini vermek icin ve yeterli ilgi bulamadiklari icin serzeniste bulundular. Hic bir sey demedik diyemedik esimle. Birkac gun sonrasinda ailesi bize geldiginde bebegimin yasini tutarken bir baskasinin ucuncu bebek haber sevincine nasil ortak olmami bekleyebilirlwr ben boyle hadsizlik gormedim gozume gozukmesinler dedim diye esimle bizi sucladilar biz buyukmusuz insanlar hata yapabilirlermis ama bizim buyuk olarak onlari alttan almamiz hosgormemiz gerekirmiso gun bugundur de kv kisisi habire pot ustune pot kiriyor asla yuz vermiyorum. Korona da isime geldi pandemi de cok guzel gecerli bir sebebim oldu gorusmuyoruz
Bebeğim hamilelik ayrıca unutkanlık yaptı bizdeKızlarrrr günaydınnn ya ben iki gündür Demir hapımı içmeyi unutuyorum bi sorun olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?