2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de acıbadem sigortam var doğum teminatı paketi yaptırmıştık. Onda da limit var mı acaba ya sizin konuşmalarınızı okurken aklıma geldi hiç limit kısmını düşünmemiştim ben
Benim doğum için ayrılan 8000 mesela, onu bi hesap açıp inceleyebilirsiniz

Oyyy masallah ya kucuk hanima bak sen cok guzelde poz vermis gozun aydin arkadasim su halini gorduktrn snra olakan sular durmustur ztn yorgunlugun gecmstir . Diger rahatsizliklarn icind ecok gecmis olsun

Ah ne guzel yazmissin arkadaslar benimkini gorseniz sok olursunuz dunyanin en bencil kadini yemek yapamaz temizlik bilmez yalniz yasar corba yapamadi geldiginde bana baska sehirde yasiyor biz o yuzden saygili ve mesafeliyiz smdi gelmek istemis yok dedim oyle bi dunya hayri olmayanin zararida olmasin benim ona hizmet etcek halim yok ama cocuk dogunca bahane edip gelir surekli istanbula.gelsin gezsin tozsun resim yapsin sanat galerisi gezsin baska bi halttan anlamaz

Dün çok ilginç bir olay yaşadım. Kendimi duygusal bir insan olarak görmem hiç sulu gözlü değilimdir normalde. Dün bir fastfood için saatlerce ağladım şöyle oldu 2 gün önce yemekten kalktık eşime yaklaşık yarım saat yemeği anlatmışım -anlatmışım diyorum farkında değilim kaptırmışım kendimi- nerelerde satılıyor ona baktım eşim de tamam yeriz dedi. Sonra dün başladım ağlamaya yeriz dedin ama gitmedik diye. Yemekten sonra olunca o an yemek istediğini anlayamadım tamam kalk hemen gidelim diyo hayır benim canım dün daha çok istemişti diye ağlamaya devam ediyorum. Bu yaklaşık 1 saat sürdü. Çocuk gibi beni avuttu resmen. Hamilelikten önce biri dese böyle böyle yapacaksın diye ya olur mu öyle şey deli miyim ben derdim herhalde anladım hamilelik delilik gerçekten yaşamayınca insan anlamıyor

Benimki bir kere bile sormadı nasılsın diye ya da beni geç bebek nasıl diye bile sormadı

Çok iyi anlıyorum seni
Salı günü 15 saat boyunca aralıksız ağladım, herşeye herkese ağladım.

Gunaydin kizlarr
Dun doktordan ciktik, yemek yedik ve sadece 5 km yuruyus yaptik. Cantami bile esime tasittim o kadar halsizdim yururken. Arabada uyumusum, gelince salonda uyuklamisim ve simdi uyandim daha noldu bana anlamadim istah filanda bitmis bende ya canim hic bir sey istemiyor. Biri yemek ismi soyleyincede etkilenmiyorum hatta esim ne yemek istersin diye sorunca senin canin ne istiyorsa onu yiyelim filan diyorum

Erkek ismi bulmak cok zor esim Turkce isim olsun diyor, oyle de sanki dede ismi gibi kucucuk bebege uygun olmayan isimler gibi geliyor mesela ben Demir Ruzgar Kuzey diyorum materyalist isimler bunlar diyor. Uzay a gecenlerde cok ilimli bakti kendi soyledi zaten Uzayla alakali cok arastirir ve hep oyle filmler izleriz evde. Hic belli degil yani daha ama kiz olursa benim eski bir ogrencim vardi Bade aman allahim harika bir cocuktu ya annesinden de izin almistim kizim olursa Badeyi dusunucem bende diye onu dusunuyorum. Duru da belki olabilir ama o da aklimda

Ben de klasik isimlerden yanayım Ahmet,Ertuğrul,Yavuz Selim bunlara çok ılımlı bakıyorum hayırlısı olsun inşallah

Bebeğim hamilelik ayrıca unutkanlık yaptı bizde sorun olacağını sanmıyorum ama ilacını görebileceğin yere koy ben öyle yapıyorum yoksa ben de unutuyorum
Aynen öyle yapcam canım artık gece uyumadan içiyordum normalde gece de uyuyakalıyorum

Kıııızzz ben de bade düşünüyorum eğer kız olursa tabi hatta basen napıyosun badiş filan diyorum hahahahah

S SarI NisaN Acıbadem mi sizin de? Sencard'a giriyorum kalan limit gibi bişi çıkmıyor. Sanırım benimkinde günlük limit dışında toplam limit yok. Kalan limit satır kısmı hep boş çünkü. Mesela doktor günlük limit 630, laboratuvar 1640 yazıyor. Yan sütunda bulunan kalan adet limiti kısmında ise bişi yazmıyor.

Ya kızlar kaynana çekiştirmenize yetişememişim, ama hepsini okudum ne fenalar varmış öyle, okuyunca şaştım kaldım, benim kayınvalidem tatliş ya, sadece çok konuşur ama asla kırmaz, gereksiz şeylerle alakalı boş muhabbetler yapar sadece, onun dışında güzel bi insan, çok gerekmedikçe ne kendi annemi ne kayınvalidemi çağıracağım, tek başımıza yapacağız her şeyi, doğumdan sonrası da dahil, yok ihtiyaç duyarsak da ha annem ha kayınvalidem hiç farketmez, annem gibi bakar bana, sadece az biraz başım ağrır , canı sağolsun, valla benimki nur nimetmiş, görümcelerim zaten şeker gibi insanlar, çok şükür.Sıkıntılı olanlarınızla da en doğrusu mesafe, bizim iyi olmamızın tek nedeni, onlar da ben de mesafeyi seven tipleriz, ondan, kolay gelsin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…