- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.021
Benim doğum için ayrılan 8000 mesela, onu bi hesap açıp inceleyebilirsinizBenim de acıbadem sigortam var doğum teminatı paketi yaptırmıştık. Onda da limit var mı acaba ya sizin konuşmalarınızı okurken aklıma geldi hiç limit kısmını düşünmemiştim ben
Oyyy masallah ya kucuk hanima bak sen cok guzelde poz vermis gozun aydin arkadasim su halini gorduktrn snra olakan sular durmustur ztn yorgunlugun gecmstir . Diger rahatsizliklarn icind ecok gecmis olsunKızlar biz de eve yeni geldik, yorgunluktan bitik durumdayım
Sabah 5.30dan beri ayaktayım, belim ağrıyor bacaklarım sızlıyor yorgunluktan.
Kaynanamda yemekten sonra bir saat uzandım yoksa bayılacaktım artık.
Bugün hastanede bir aşağı bir yukarı öldüm, sabah ürolojide randevum vardı, ameliyatımı yapan doktorla görüştüm ilaçları kullanmamı uygun bulmadı, hiç riske atmayalım ama buna tek başımıza değil kadın doğumla karar verelim onların da görüşünü al dedi. Kan ve idrar verdim, idrarda hafif enfeksiyon çıktı, tek kullanımlık suya atılan ilaçtan verdi.
Ultrason da istedi ama bugün sıra yoktu, 10 gün sonra ikili test sonuçları için tekrar merkeze gidicez, o zaman ultrason için de sıra alcam.
Öğlen de özele gittim ikili test için, o doktor da bu vitaminlerin çok önemli olmadığını söyledi, ben de gebelikte kullanmadım dedi. O da riske atmayalım kullanma dedi.
Veee kızlar cinsiyet tahmini yaptıyapısal olarak kıza benziyor ama net olarak kontrol randevusunda söyleyebilirim dedi.
4 Kasım’da randevum, hem ikili test sonuçlarını alcaz hem cinsiyet öğrenicez.
Bebek inanılmaz hareketliydi kendini attırıp duruyorduher şey çok güzel dedi doktor. Ellerini de yanaklarına koymuştu o anın fotoğrafını verdi doktor
Ah ne guzel yazmissin arkadaslar benimkini gorseniz sok olursunuz dunyanin en bencil kadini yemek yapamaz temizlik bilmez yalniz yasar corba yapamadi geldiginde bana baska sehirde yasiyor biz o yuzden saygili ve mesafeliyiz smdi gelmek istemis yok dedim oyle bi dunya hayri olmayanin zararida olmasin benim ona hizmet etcek halim yok ama cocuk dogunca bahane edip gelir surekli istanbula.gelsin gezsin tozsun resim yapsin sanat galerisi gezsin baska bi halttan anlamazVer çocuğu kucağına gündüz 4 saat uyu kuzu insanın çok ihtiyacı oluyor, yemek yaptır, ev temizlet zaten senin ilk zamanlar bunlara hiç zamanın kalmayacak neredeyse oh mis gibi duşuna girzoru görünce kaçar belkii
Bende tam iki gundur bilincli icmedim mide bulantim azaldi valla gecede icsem kotu etkiliyo beni ya bisi olmaz cnm bugun baslayalim amaKızlarrrr günaydınnn ya ben iki gündür Demir hapımı içmeyi unutuyorum bi sorun olur mu ki
Doğum için 15000 limit onu görebiliyorum. Ancak tahlil ve muayene için toplam bir limit var mı onu bilmiyorum açıkcası.Benim doğum için ayrılan 8000 mesela, onu bi hesap açıp inceleyebilirsiniz
Bazen iyi niyet de maraz dogurabiliyor bunu ozellikle kayip yasadiktan sonra cok iyi anladim. Gorumcelerime de kv kp e de mesafe koydum. Simdi kafam cok rahat. Basta kimseleere anlatamadim utandim yaptiklarindan ama sonra dusundukce onlar yapmaya utanmiyorlar da ben niye anlatmaya utanayim ki dedim. Daha kirkim cikmamis lohusayken 35 yas iki cocuk sahibi gorumcem ve kocasi grup acmislar bizi de ekleyip ucuncu bebek haberini vermek icin ve yeterli ilgi bulamadiklari icin serzeniste bulundular. Hic bir sey demedik diyemedik esimle. Birkac gun sonrasinda ailesi bize geldiginde bebegimin yasini tutarken bir baskasinin ucuncu bebek haber sevincine nasil ortak olmami bekleyebilirlwr ben boyle hadsizlik gormedim gozume gozukmesinler dedim diye esimle bizi sucladilar biz buyukmusuz insanlar hata yapabilirlermis ama bizim buyuk olarak onlari alttan almamiz hosgormemiz gerekirmiso gun bugundur de kv kisisi habire pot ustune pot kiriyor asla yuz vermiyorum. Korona da isime geldi pandemi de cok
Benimki bir kere bile sormadı nasılsın diye ya da beni geç bebek nasıl diye bile sormadıKızlar benimde görümcelerim taksiyle 5 dklık mesafedeler 2 defa hastanede yattım evde kusa kusa halsiz düştüğüm günlerde sadece d
Telefonla nasılsın demekle yetindiler annem geldi şehir dışından aslında dedem yaşlı ona bakıyordu ama ben kötüyüm deyince dayanamadı iyiki annem var çok şükür.. Görümce görümce görmeyeyim ömrümce..
Çok iyi anlıyorum seniDün çok ilginç bir olay yaşadım. Kendimi duygusal bir insan olarak görmem hiç sulu gözlü değilimdir normalde. Dün bir fastfood için saatlerce ağladımşöyle oldu 2 gün önce yemekten kalktık eşime yaklaşık yarım saat yemeği anlatmışım -anlatmışım diyorum farkında değilim kaptırmışım kendimi- nerelerde satılıyor ona baktım eşim de tamam yeriz dedi. Sonra dün başladım ağlamaya yeriz dedin ama gitmedik diye. Yemekten sonra olunca o an yemek istediğini anlayamadım tamam kalk hemen gidelim diyo hayır benim canım dün daha çok istemişti diye ağlamaya devam ediyorum. Bu yaklaşık 1 saat sürdü. Çocuk gibi beni avuttu resmen. Hamilelikten önce biri dese böyle böyle yapacaksın diye ya olur mu öyle şey deli miyim ben derdim herhalde anladım hamilelik delilik gerçekten yaşamayınca insan anlamıyor
Kızlar dün konusu geçmişti bu arada isim düşünmeye başladınız mı?Benim kızım olursa ismi hazır ama erkeği düşünmedim henüzAyrıca eşim dışında kimseye isim konusunda söz hakkı tanımıcam dün eşimle de konuştum 9 ay boyunca karnında taşıyan ben kahrımı çeken eşim sağ olsun o yüzden ikimizin belirleyeceği isim olacak inşallah
Ben de klasik isimlerden yanayım Ahmet,Ertuğrul,Yavuz Selim bunlara çok ılımlı bakıyorum hayırlısı olsun inşallahErkek ismi bulmak cok zoresim Turkce isim olsun diyor, oyle de sanki dede ismi gibi kucucuk bebege uygun olmayan isimler gibi geliyor mesela ben Demir Ruzgar Kuzey diyorum materyalist isimler bunlar diyor. Uzay a gecenlerde cok ilimli bakti kendi soyledi zaten Uzayla alakali cok arastirir ve hep oyle filmler izleriz evde. Hic belli degil yani daha ama kiz olursa benim eski bir ogrencim vardi Bade aman allahim harika bir cocuktu ya annesinden de izin almistim kizim olursa Badeyi dusunucem bende diye onu dusunuyorum. Duru da belki olabilir ama o da aklimda
Ben de klasik isimlerden yanayım Ahmet,Ertuğrul,Yavuz Selim bunlara çok ılımlı bakıyorum hayırlısı olsun inşallah
Bende tahliller ve doktorlar için ayrıca var, bilemedim ama herkeste farklı demek kiDoğum için 15000 limit onu görebiliyorum. Ancak tahlil ve muayene için toplam bir limit var mı onu bilmiyorum açıkcası.
Aynen öyle yapcam canım artık gece uyumadan içiyordum normalde gece de uyuyakalıyorumBebeğim hamilelik ayrıca unutkanlık yaptı bizdesorun olacağını sanmıyorum ama ilacını görebileceğin yere koy ben öyle yapıyorum yoksa ben de unutuyorum
Cidden bulandı çok yapıyorBende tam iki gundur bilincli icmedim mide bulantim azaldi valla gecede icsem kotu etkiliyo beni ya bisi olmaz cnm bugun baslayalim ama
Kıııızzz ben de bade düşünüyorumErkek ismi bulmak cok zoresim Turkce isim olsun diyor, oyle de sanki dede ismi gibi kucucuk bebege uygun olmayan isimler gibi geliyor mesela ben Demir Ruzgar Kuzey diyorum materyalist isimler bunlar diyor. Uzay a gecenlerde cok ilimli bakti kendi soyledi zaten Uzayla alakali cok arastirir ve hep oyle filmler izleriz evde. Hic belli degil yani daha ama kiz olursa benim eski bir ogrencim vardi Bade aman allahim harika bir cocuktu ya annesinden de izin almistim kizim olursa Badeyi dusunucem bende diye onu dusunuyorum. Duru da belki olabilir ama o da aklimda
Oh be güzel yaaaa bana daha varInsallah 2 hafta sonra kesin ogrenmis olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?