2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Dur özelden atayım

Tünaydın hanımlar bugün uykumu almış kalktım şükür, kızım anaokuluna gidiyor hafta içi 7:30'da kalkıyorum küçük hanımı sürüyerek yataktan çıkarıyorum daha ana okulunda okulu çok sevmesine rağmen sırf erken uyandığı için tatil günü sayıyor gece yatmam 1'i buluyor gecede sık sık uyandigim için gün içinde hep uykulu geziyorum eşim cumartesileri işe geç gidiyor kızla uyanıp başka odaya geçmişler baba kız beni 10'a kadar uyutmuslar nasıl mutlu oldum anlatamam

Ay cok uzuldum

Of ya aglayasim geliyor hormonlar alt ust oldu hamilelikten

Benimde 3 hafta var. Söylemiyor 14ten önce ama ben ikili testte tahmin isteyeceğim ısrarla

Bende dun israr etseydim belki soylerdi ama cok israr edilecek bi kadin degil kendisi oldukca dominant o yuzden 2 hafta sonra soylicem diyince hic sesimi cikarmadim dun aslinda bende bosuna gitmisim bir daha hamile olursam bende bu kadar sik doktora gitmicem simdi ogreniyorum

Benim aklımda bir sürü isim var nasıl seçeceğimi bilmiyorum kız olursa nehir veya kumsal ismini düşünüyorum. Erkek olursa Kayra, Güney, Uzay veya Barlas düşünüyorum

Ben de 11+4 te gitmiştim en son var mı bişiler dedim güldü daha çok erken bişe söylemek için diğer kontrolde dedi sustum yuttum

Benim aklımda bir sürü isim var nasıl seçeceğimi bilmiyorum kız olursa nehir veya kumsal ismini düşünüyorum. Erkek olursa Kayra, Güney, Uzay veya Barlas düşünüyorum
Kayra ismini çok seviyorum kuzenim oğluna koydu o kadar hoş bi çocuk ki ismini taşıyor gibi resmen sakin ılımlı filan ayyyy canım Kayra özledim resmen

Erkek düşünmedim ben valla ne yakan söyleyeyim

Nefes ismi de çok güzel bir isim bence arya alya isimleri çok tercih tercih ediliyor bence nefes farklı olur güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…