2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bence sen 1 hafta erken git bir şey olmaz

Yaa maşallah ben de düşünüyorum bakalım erkek olursa
Hadi hayırlısı olsun insallah eşimi kaldırabilirsem gitmek istiyorum yoksa mecbur 16 kasımı beklicem onda da kısmet olursa 16+1 de gitmiş olcam yani en son 11+4 görmüştüm

Arkadaslar aranizda ikili test yaptiran var mi? Ben dun yaptirdim fakat kafama bisey takildi. Ultrasonda bebegin ense kalinligi ve burun kemigi olcumu yapiliyormus. Ense kalinligi 1.6 olarak olculdu fakat burun kemigiyle ilgili hicbisey demedi doktor. Ben de bilmiyordum burun kemigi olcumu yapildigini. Az once telefonumdaki hamilelik uygulamasinda okudum, burun kemiginin gorulmemesi ya da olmasi gerekenden kucuk olmasi kromozoma bagli rahatsizlik riskini arttiriyormus. Icime bir suphe dustu. Acaba doktor bunu atlamis olabilir mi?

Hadi hayırlısı bakalım benim daha öğrenmeme var baya Eşime bi hafta erken gidelim diyorum. Bu bi hafta erken gitmelerin bi sonu yok diyor

Hakli aslinda insan merak ediyor ama mesela ben dun ikili yapar diye beklerken ve boyuta ulasmisken elim bos dondum. Ne cinsiyet yapildi ne ikili her sey yolunda dedi iki saniye kalp atisini dinletti bitti

Ben de 11+4 te gitmiştim en son var mı bişiler dedim güldü daha çok erken bişe söylemek için diğer kontrolde dedi sustum yuttum

Benimde dun 11+4 du iste ultrasona gore ama bana da yuzde 85 tahminim var ama bir dahaki gelisinde soylicem dedi. Bir de boyle israr edilebilecek bir insan degil

Nefes de harika bir isim gercekten Uras ve Uraz diye iki isim olunca birbirine karistirilma ihtimalini dusundum bende

Kayra ismini çok seviyorum kuzenim oğluna koydu o kadar hoş bi çocuk ki ismini taşıyor gibi resmen sakin ılımlı filan ayyyy canım Kayra özledim resmen

Benim de Kayra Alp diye bir ogrencim vardi gercekten fazlaca sakinler cok kendi halindeydi ben bir Poyraz kadar hareketli olsun istemem ama biraz da hareketli olsun isterim

Canım atlamış olması imkansız ultrasonda direk ona bakıyor eğer görememiş olsaydı söylerdi sorun yok demek ki

Hakli aslinda insan merak ediyor ama mesela ben dun ikili yapar diye beklerken ve boyuta ulasmisken elim bos dondum. Ne cinsiyet yapildi ne ikili her sey yolunda dedi iki saniye kalp atisini dinletti bitti
Aynen haklı valla dayanabilirsem durmak istiyorum her ay 3 haftada gideceksem işimiz var

Kızlar doktor progestwn verdi bana. Ama içinde ağızdan alınır diyor. Doktor fitil demişti. Eczacı da isterse ağızdan isterse fitil olarak alabilir demiş. Aynı ilaç ister ağızdan ister fitil olarak mu kullanılıyor. Yanlış mı aldık acaba

Canım atlamış olması imkansız ultrasonda direk ona bakıyor eğer görememiş olsaydı söylerdi sorun yok demek ki
Insallah oyledir diger herseyi bakarken soyledi mesela boyu su kadar, su kollari su bacaklari vs vs ama burun lafi hic gecmedi. Keske okuyup da gitseydim.

Evet iki türlü de kullanılabilir ama ağızdan alınca sersemlettigi söyleniyor. Fitil hem daha etkili oluyor rahime. Ben fitil kullanmıştım

Merhaba senin gene iyi çıkmış benim 2.2 çıktı deliriyorum burun kemiği var dedi ama içim içimi yiyor 1.6 gayet iyi bir ölçüm

Evet canimm cumartesi gunu de balon patlatiriz diye dusundum vazgecmezsem
Bize de söyle canımmmm ben de sürpriz yapmayı düşünüyorum kısmet olursa eşim polis olmadan önce baya bi futbol-spor geçmişi olmuş her hafta da halı saha maçına filan gidiyo emniyetin kadrosunda resmen o yüzden ona göre bişe düşünüyorum sahada filan bakalım eğer gerçekleştirebilirsem atarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…