2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Tamam canim haber veririmm inanilmaz bir yorgunluk var ustumde koltuktan kalkamiyorum insallah o zamana kadar daha iyi olururm

Merhaba senin gene iyi çıkmış benim 2.2 çıktı deliriyorum burun kemiği var dedi ama içim içimi yiyor 1.6 gayet iyi bir ölçüm
Hemen olumsuz dusunmeyin. Bir yerde okudum bu olcumler cok hassas yapilmaliymis. Benim doktorum 3 kez olcuyoruz en yuksegi esas aliyoruz dedi ama o 3 kez olcuyoruz dedigi yani toplasan 2 dk surmedi. Birinde 1.1 cikti sonra 1.6 cikti mesela. Insan olcume bile guvenemiyor ya

İnsan merak ediyor iyi mi bebeğim içeride diye görmek istiyor. Biraz büyüyünce de suratını gösterir belki diye heyecanla gidiliyor. İkinciler değişik oluyormuş ama ben çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum eşimde öyle cinsiyeti fln hiç merak etmiyorum aslında sadece iddiaya girdik Eşimle ondan öğrenmek istiyorum

Merhaba burun kemiği var mı diye bakılıyor sadece. Ben öyle biliyorum

Haklısın ama insan huzursuz oluyor benim uzun sürdü bebek çok hareketliydi ilk 2.1 sonra 2.2 ölçtü uygun pozisyon için baya uğraştı aslında ama geçen hafta gittiğimde ense ölçümü iyi haftaya gel az büyüsün demişti ne değişti yani bir haftada burun kemiği var dedi kan testi sonucuna göre bidaha değerlendirme yaparız dedi

Ben simdi sabahtan beri bununla ilgili seyler okuyorum internette. Ikiki testinde yuksek risk cikan bircok kisi saglikli bebekler dunyaya getirmis. Ense kalinligi 2 nin uzerinde olan ama saglikli dogan cok bebek var. Bosyere kafamiza takip kendimizi yiyoruz. Ama insanin elinde degil. Kan sonucunuz da gelsin genel bir degerlendirme olur. Benim de haftaya cikacak.

İnşallah bende dünden beri okumadık yazı bırakmadım

İnşallah bende dünden beri okumadık yazı bırakmadım
Benim basimdan 1 defa downlu bebek gebelik sonlanmasi gecti canim.
O kadar cok sorun cikmistiki usg de..
Ense 3.80
Burun kemigi yok
Kalpte parlaklik
Damarlar ters akim
Ensede kistik gorunum
Kalpte ters A dalgasi denilen fetal ekodaki anomali..
Korkma bebek iridir yapisaldir. Olcum cok hassas olmali ve inanin tek ense kalinligi fazla olup saglikli bebek cok var. Baska bi sorun cikmamasi ne kadar guzel. Icinizi ferah tutun. Tekrar gerekirse baska bi yere yaptirin ben size perinatologa yaptirmanizi oneririm.

Bende Buğra bey e gidiyorum Hastane halkında hiç bilgim olmadan şans eseri başka hastanede bebeğimin kalp atımını duyamayıp hemen kürtaj bilgisi verilince zahide küçük Fırat mutluyu aradım randevu bulamadım sağolsun Buğra bey E denk geldik çok güzel uzun uzun anlattı sevdik eşimle hemen paket aldık umarım iyi bir hastanedir Ankara’ya da yeni taşındık araştırma şansımız olmadı9bin liraya anlaştık

Tamam canim haber veririmm inanilmaz bir yorgunluk var ustumde koltuktan kalkamiyorum insallah o zamana kadar daha iyi olururm
İnşallah canım valla ben de Bugün attı bi enerjiğim sabah kahvaltıya bizim yanda piknik alanı var oraya geldik şimdi tekrardan indik mangala durmadan yiyoruz hayırlısı

Kisiye cihaza gunune gore bile degisiklik gosterebiliyor. Benim ilk olcumu perinatolojiden bir prof yapti 1.1 dedi. Aradan bes gun gecince tekrar baska bir perinatologa gittim o da doc idi 1.6 olctu ama defalarca kez olcmus oldu.

İnşallah canım valla ben de Bugün attı bi enerjiğim sabah kahvaltıya bizim yanda piknik alanı var oraya geldik şimdi tekrardan indik mangala durmadan yiyoruz hayırlısı

Haha ayy ne guzel ya bende esimi gonderdim disari tek kalmayi o kadar cok ozlemisim kii bizde spor salonundan randevu aldik yarin sabah erkenden kalkip spora gidicez ben iyi olursam benim valla mideme bir sey oldu yemek sepetini actim ne yesem diye baktim baktim ama canim hic bir sey istemiyor bir anda boyle istahimin kesilicegini bilseydim sabahlari filtre kahve icmezdim[/QUOTE]

Ya kızlar ben sürekli yemeksepetinde joker kovalıyorum bir nevi bahane arıyorum yemek yemek için iştahım sadece tatlıya karşı yok diğerlerinde aşırıya kaçıyor olabilirim biraz

Ya kızlar ben sürekli yemeksepetinde joker kovalıyorum bir nevi bahane arıyorum yemek yemek için iştahım sadece tatlıya karşı yok diğerlerinde aşırıya kaçıyor olabilirim biraz

Bende oyleydimm ama bir seyler oldu bana hatta gecen hafta yemek yemekten midem bulanmisti o kadar karistirmistim ki her gun farkli uyaniyoruz resmen

Insallah oyledir diger herseyi bakarken soyledi mesela boyu su kadar, su kollari su bacaklari vs vs ama burun lafi hic gecmedi. Keske okuyup da gitseydim.
Belki burnunu görememiştir canım benimde bakarken eliyle kapatmıştı burnunu o yüzden ona bakamadı olmazsa olmaz değil sanırım oğlum da da burun kemiğini görememişti kolu yüzünden ama bir sıkıntı olmadı

Evet evet elini yuzune goturmustu. Bir daha cagirmasi gerekmez miydi acaba gormek icin. Bi cok yerde burun kemigi onemli olarak geciyor

Ben bir sey sormak istiyorum gercekten ikili test 45 dakika suruyor mu o kadar uzun uzun bakiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…