- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.081
Bize de söyle canımmmmben de sürpriz yapmayı düşünüyorum kısmet olursa eşim polis olmadan önce baya bi futbol-spor geçmişi olmuş her hafta da halı saha maçına filan gidiyo emniyetin kadrosunda resmen o yüzden ona göre bişe düşünüyorum sahada filan bakalım eğer gerçekleştirebilirsem atarım buraya
Hemen olumsuz dusunmeyin. Bir yerde okudum bu olcumler cok hassas yapilmaliymis. Benim doktorum 3 kez olcuyoruz en yuksegi esas aliyoruz dedi ama o 3 kez olcuyoruz dedigi yani toplasan 2 dk surmedi. Birinde 1.1 cikti sonra 1.6 cikti mesela. Insan olcume bile guvenemiyor yaMerhaba senin gene iyi çıkmış benim 2.2 çıktı deliriyorum burun kemiği var dedi ama içim içimi yiyor 1.6 gayet iyi bir ölçüm
İnsan merak ediyor iyi mi bebeğim içeride diyeBende dun israr etseydim belki soylerdi ama cok israr edilecek bi kadin degil kendisioldukca dominant o yuzden 2 hafta sonra soylicem diyince hic sesimi cikarmadim dun aslinda bende bosuna gitmisim bir daha hamile olursam bende bu kadar sik doktora gitmicem simdi ogreniyorum
Merhaba burun kemiği var mı diye bakılıyor sadece. Ben öyle biliyorumArkadaslar aranizda ikili test yaptiran var mi? Ben dun yaptirdim fakat kafama bisey takildi. Ultrasonda bebegin ense kalinligi ve burun kemigi olcumu yapiliyormus. Ense kalinligi 1.6 olarak olculdu fakat burun kemigiyle ilgili hicbisey demedi doktor. Ben de bilmiyordum burun kemigi olcumu yapildigini. Az once telefonumdaki hamilelik uygulamasinda okudum, burun kemiginin gorulmemesi ya da olmasi gerekenden kucuk olmasi kromozoma bagli rahatsizlik riskini arttiriyormus. Icime bir suphe dustu. Acaba doktor bunu atlamis olabilir mi?
Haklısın ama insan huzursuz oluyor benim uzun sürdü bebek çok hareketliydi ilk 2.1 sonra 2.2 ölçtü uygun pozisyon için baya uğraştı aslında ama geçen hafta gittiğimde ense ölçümü iyi haftaya gel az büyüsün demişti ne değişti yani bir haftada burun kemiği var dedi kan testi sonucuna göre bidaha değerlendirme yaparız dediHemen olumsuz dusunmeyin. Bir yerde okudum bu olcumler cok hassas yapilmaliymis. Benim doktorum 3 kez olcuyoruz en yuksegi esas aliyoruz dedi ama o 3 kez olcuyoruz dedigi yani toplasan 2 dk surmedi. Birinde 1.1 cikti sonra 1.6 cikti mesela. Insan olcume bile guvenemiyor ya
Hayır ense ölçümü yapılıyor bebeğin ensesi değil bebeğin ensesinin altında oluşan sıvıyı ölçüyorlarMerhaba burun kemiği var mı diye bakılıyor sadece. Ben öyle biliyorum
Ben simdi sabahtan beri bununla ilgili seyler okuyorum internette. Ikiki testinde yuksek risk cikan bircok kisi saglikli bebekler dunyaya getirmis. Ense kalinligi 2 nin uzerinde olan ama saglikli dogan cok bebek var. Bosyere kafamiza takip kendimizi yiyoruz. Ama insanin elinde degil. Kan sonucunuz da gelsin genel bir degerlendirme olur. Benim de haftaya cikacak.Haklısın ama insan huzursuz oluyor benim uzun sürdü bebek çok hareketliydi ilk 2.1 sonra 2.2 ölçtü uygun pozisyon için baya uğraştı aslında ama geçen hafta gittiğimde ense ölçümü iyi haftaya gel az büyüsün demişti ne değişti yani bir haftada burun kemiği var dedi kan testi sonucuna göre bidaha değerlendirme yaparız dedi
İnşallah bende dünden beri okumadık yazı bırakmadımBen simdi sabahtan beri bununla ilgili seyler okuyorum internette. Ikiki testinde yuksek risk cikan bircok kisi saglikli bebekler dunyaya getirmis. Ense kalinligi 2 nin uzerinde olan ama saglikli dogan cok bebek var. Bosyere kafamiza takip kendimizi yiyoruz. Ama insanin elinde degil. Kan sonucunuz da gelsin genel bir degerlendirme olur. Benim de haftaya cikacak.
Yok ben burunla alakalı olan kısım için yazdım biliyorum ense ölçümünüHayır ense ölçümü yapılıyor bebeğin ensesi değil bebeğin ensesinin altında oluşan sıvıyı ölçüyorlar
Benim basimdan 1 defa downlu bebek gebelik sonlanmasi gecti canim.İnşallah bende dünden beri okumadık yazı bırakmadım
Bende Buğra bey e gidiyorumÖyle mi, hangi doktora gidiyosun, ben Başak hanıma gitmeyi düşünüyodum ama fazla yoğun gibi gelince Bora hocaya gitmeye başladım.Benim doğum teminatlı sigortam vardı onu kullanıyorum. Gidenler doğumdan hastaneden memnun, inş. biz de hastaneden taburcu olana kadar herşeyden memnun kalırızdoğum paketi fiyatı neydi bu arada?
İnşallah canım valla ben de Bugün attı bi enerjiğim sabah kahvaltıya bizim yanda piknik alanı var oraya geldik şimdi tekrardan indik mangala durmadan yiyoruz hayırlısıTamam canim haber veririmminanilmaz bir yorgunluk var ustumde koltuktan kalkamiyorum insallah o zamana kadar daha iyi olururm
İnşallah canım valla ben de Bugün attı bi enerjiğim sabah kahvaltıya bizim yanda piknik alanı var oraya geldik şimdi tekrardan indik mangala durmadan yiyoruz hayırlısı
Ya kızlar ben sürekli yemeksepetinde joker kovalıyorumbir nevi bahane arıyorum yemek yemek için iştahım sadece tatlıya karşı yok diğerlerinde aşırıya kaçıyor olabilirim biraz
Belki burnunu görememiştir canım benimde bakarken eliyle kapatmıştı burnunu o yüzden ona bakamadı olmazsa olmaz değil sanırım oğlum da da burun kemiğini görememişti kolu yüzünden ama bir sıkıntı olmadıInsallah oyledirdiger herseyi bakarken soyledi mesela boyu su kadar, su kollari su bacaklari vs vs ama burun lafi hic gecmedi. Keske okuyup da gitseydim.
Evet evet elini yuzune goturmustu. Bir daha cagirmasi gerekmez miydi acaba gormek icin. Bi cok yerde burun kemigi onemli olarak geciyorBelki burnunu görememiştir canım benimde bakarken eliyle kapatmıştı burnunu o yüzden ona bakamadı olmazsa olmaz değil sanırım oğlum da da burun kemiğini görememişti kolu yüzünden ama bir sıkıntı olmadı
Belki burnunu görememiştir canım benimde bakarken eliyle kapatmıştı burnunu o yüzden ona bakamadı olmazsa olmaz değil sanırım oğlum da da burun kemiğini görememişti kolu yüzünden ama bir sıkıntı olmadı
Canım sen kan verdin değil mi? İçini ferah tut bence, hiç strese girme, skntılı bir durum olsa belli ederdi sana benceMerhaba senin gene iyi çıkmış benim 2.2 çıktı deliriyorum burun kemiği var dedi ama içim içimi yiyor 1.6 gayet iyi bir ölçüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?