2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet evet elini yuzune goturmustu. Bir daha cagirmasi gerekmez miydi acaba gormek icin. Bi cok yerde burun kemigi onemli olarak geciyor

Bence bir risk gorseydi kesin cagirirdi o yuzden icini rahat tut bir de ben dun cinsiyetle kalp atisi ilintili mi diye bir soru sorunca hic bir ilgisi olmadigini, sadece down sendromlu bebeklerin kalp atisinin 90 nin altinda olabilicegini bu bilgiyi goz onunde bulundurabilecegimizi soylemisti. Yani bence bizim bilmedigimizde bir suru seyi dikkate aliyorlar, eger bir sey olsaydi mutlaka soylerdi

Ben bir sey sormak istiyorum gercekten ikili test 45 dakika suruyor mu o kadar uzun uzun bakiyor mu
Aslında tam olarak her ölçümü rahat bir şekilde yaparsa o kadar süreceğini sanmıyorum. Bazen çok hareketli olabiliyor ya da uygun pozisyonda olmuyor diye süreyi o şekilde belirliyorlar bence. Benim 15 20 dk kadar sürdü.

Bende sasirdim 45 dakika diyince hatta esim calistigimdan biz hep 16 30 da gidebiliyorduk cuma gunleri onun isi 16 30 a kadardi. Simdi mesela randevuyu 14 45 e verdi ikili randevusu farkliymis en gec saatte buymus 45 dakika surucek filan diye ben bir parca cikolatayla giriyim de bebek gostermezse yerim dun bana mesanen dolu bebek gozukmuyor diyince butun tuvaletimi yaptim dunku ultrason fotografi o kadar silik ki hic bir sey yeri belli olmuyor. Bir de kizlar soyle bir hesap yaptim iki hafta once 28 mm olan bebis 2 hafta sonra 48 mm olmustu. Haftada 10 mm buyuyor sanirim

Ben bir sey sormak istiyorum gercekten ikili test 45 dakika suruyor mu o kadar uzun uzun bakiyor mu
Uygun pozisyonda olursa sürmez benim oğlumda 1 saat sürmüştü. Bebe inat etti dönmedi. 3 kere çişe yollamıştı çikolata fln fayda etmedi bende. Adam hala öyle inat kendi istediği zaman yapıyor her şeyi

Canım bu 9000 e her şey dahil mi oluyor? Bir de diyelim ki paketi aldın ama o hastaneden ya da doktordan vazgeçtin, o zaman nasıl oluyor?

Canım sen kan verdin değil mi? İçini ferah tut bence, hiç strese girme, skntılı bir durum olsa belli ederdi sana bence
Kan verdim henüz çıkmadı yaşımı sordu 34 dedim sınırımız 2.7 dedi bakıcaz yine dedi korkutmamaya çalıştı ama ben strese girdim oğlumda aynı haftada 1.74 tü baktım da

Haha o zamandan belliymis nasil olacagi ayy bakalim bizim nasil olacak

Kan verdim henüz çıkmadı yaşımı sordu 34 dedim sınırımız 2.7 dedi bakıcaz yine dedi korkutmamaya çalıştı ama ben strese girdim oğlumda aynı haftada 1.74 tü baktım da

Icini ferah tut canim sinira daha var zaten seninde 2.2 ydi yanlis hatirlamiyorsam. Insallah guzel haberlerle gelirsin

Benimde dun 11+4 du iste ultrasona gore ama bana da yuzde 85 tahminim var ama bir dahaki gelisinde soylicem dedi. Bir de boyle israr edilebilecek bir insan degil
11+4 de yüzde 85 tahmin ettiğine göre bence senin bebeğin erkek

Geçmiş olsun
Çarşamba günü devlet Hastanesi'ne yaptıracağım tekrar özele gidiyordum normalde

Bende ense, burun kemiği kalp damarları falan hemen gözüktü ama doktor bişeye daha bakmak istiyorum onu göremiyorum dedi ben de endişelendim baya. Sonra sordum karaciğerden kalbe giden bi damar varmış onu görmeye çalışmış. Normalde bakılması gereken rutinde yok ama ben bakıyorum dedi. sadece o damarı görebilmek için 10 dk bekledik. Tam görüyor bi kıpırdıyor kayboluyor, 10 saniye görmek gerekiyormuş damarı. İkili için tok olmak yetiyor sadece ben üstüne garanti olsun diye çikolata da yedim uçuşa geçtik resmen

Canım valla bence diğer arkadaşın dediği gibi bebek kendisi de iri olabilir, sen içini ferah tut, oğlunda da öyle düşük değilmiş bak, bence senin bebişlerinin gelişimi güzel ilerliyor, çok da anlamıyorum bu işlerden ama bana böyle düşününce mantıklı geldi

Haha valla benim bebek cok kipirdamiyor sanki bende ekrana bakiyorum hep oyle ayni pozisyondaydi belki bes dakika filan baktigi icin ya da cok silik oldugu icin o an hep oyle goruyorumdur bilmiyorum su cikolatayi bende yiyip gidiyim

11+4 de yüzde 85 tahmin ettiğine göre bence senin bebeğin erkek

Ayy oyle mii dur forograflari ekliyim ama inanilmaz silik hic bir sey anlamadim ben esim bir tane tablo almis her yere takmaya calisti hic bir yere yakismadi gokyuzu tablosu erkek olursa bebegin odasina koyalim atmayalim diyordu artik oraya asariz

Eklentiler

• 20201024_182419.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 85
  • 20201024_182345.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 85
Ayy oyle mii dur forograflari ekliyim ama inanilmaz silik hic bir sey anlamadim ben esim bir tane tablo almis her yere takmaya calisti hic bir yere yakismadi gokyuzu tablosu erkek olursa bebegin odasina koyalim atmayalim diyordu artik oraya asariz
Ben de pek anlayamadım ya ama tecrübeli olup anlayan olur muhakkak genelde erkekler cinsiyeti erken gösteriyormuş 12.haftada falan. o yüzden öyle tahmin ettim ben

Kizlar bir de bana boyle bir bilgilendirme formu verdi bende okumadim daha simdi okuyorum internette vardir muhtemelen ama okumak isterseniz diye sizinle paylasiyorum

Eklentiler

• 20201024_183046.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 20201024_183039.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 20201024_183027.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 20201024_183021.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 36
  • 20201024_183006.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…