- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.101
Benimkinde de görülmedi, elleri gözlerindeydi, ama ense kalınlığına bakmış zaten, kan da vermişsin, rahat ol inşallah skntı yoktur kuzumEvet evet elini yuzune goturmustu. Bir daha cagirmasi gerekmez miydi acaba gormek icin. Bi cok yerde burun kemigi onemli olarak geciyor
Evet evet elini yuzune goturmustu. Bir daha cagirmasi gerekmez miydi acaba gormek icin. Bi cok yerde burun kemigi onemli olarak geciyor
Aslında tam olarak her ölçümü rahat bir şekilde yaparsa o kadar süreceğini sanmıyorum. Bazen çok hareketli olabiliyor ya da uygun pozisyonda olmuyor diye süreyi o şekilde belirliyorlar bence. Benim 15 20 dk kadar sürdü.Ben bir sey sormak istiyorum gercekten ikili test 45 dakika suruyor mu o kadar uzun uzun bakiyor mu
Aslında tam olarak her ölçümü rahat bir şekilde yaparsa o kadar süreceğini sanmıyorum. Bazen çok hareketli olabiliyor ya da uygun pozisyonda olmuyor diye süreyi o şekilde belirliyorlar bence. Benim 15 20 dk kadar sürdü.
Uygun pozisyonda olursa sürmez benim oğlumda 1 saat sürmüştü. Bebe inat etti dönmedi. 3 kere çişe yollamıştıBen bir sey sormak istiyorum gercekten ikili test 45 dakika suruyor mu o kadar uzun uzun bakiyor mu
Canım bu 9000 e her şey dahil mi oluyor? Bir de diyelim ki paketi aldın ama o hastaneden ya da doktordan vazgeçtin, o zaman nasıl oluyor?Bende Buğra bey e gidiyorumHastane halkında hiç bilgim olmadan şans eseri başka hastanede bebeğimin kalp atımını duyamayıp hemen kürtaj bilgisi verilince zahide küçük Fırat mutluyu aradım randevu bulamadım sağolsun Buğra bey E denk geldik çok güzel uzun uzun anlattı sevdik eşimle hemen paket aldık umarım iyi bir hastanedir Ankara’ya da yeni taşındık araştırma şansımız olmadı 9bin liraya anlaştık
Kan verdim henüz çıkmadı yaşımı sordu 34 dedim sınırımız 2.7 dedi bakıcaz yine dedi korkutmamaya çalıştı ama ben strese girdim oğlumda aynı haftada 1.74 tü baktım daCanım sen kan verdin değil mi? İçini ferah tut bence, hiç strese girme, skntılı bir durum olsa belli ederdi sana bence
Uygun pozisyonda olursa sürmez benim oğlumda 1 saat sürmüştü. Bebe inat etti dönmedi. 3 kere çişe yollamıştıçikolata fln fayda etmedi bende. Adam hala öyle inat kendi istediği zaman yapıyor her şeyi
Kan verdim henüz çıkmadı yaşımı sordu 34 dedim sınırımız 2.7 dedi bakıcaz yine dedi korkutmamaya çalıştı ama ben strese girdim oğlumda aynı haftada 1.74 tü baktım da
11+4 de yüzde 85 tahmin ettiğine göre bence senin bebeğin erkekBenimde dun 11+4 du iste ultrasona gore ama bana da yuzde 85 tahminim var ama bir dahaki gelisinde soylicem dedi. Bir de boyle israr edilebilecek bir insan degil
Geçmiş olsunBenim basimdan 1 defa downlu bebek gebelik sonlanmasi gecti canim.
O kadar cok sorun cikmistiki usg de..
Ense 3.80
Burun kemigi yok
Kalpte parlaklik
Damarlar ters akim
Ensede kistik gorunum
Kalpte ters A dalgasi denilen fetal ekodaki anomali..
Korkma bebek iridir yapisaldir. Olcum cok hassas olmali ve inanin tek ense kalinligi fazla olup saglikli bebek cok var. Baska bi sorun cikmamasi ne kadar guzel. Icinizi ferah tutun. Tekrar gerekirse baska bi yere yaptirin ben size perinatologa yaptirmanizi oneririm.
Bende ense, burun kemiği kalp damarları falan hemen gözüktü ama doktor bişeye daha bakmak istiyorum onu göremiyorum dedi ben de endişelendim baya. Sonra sordum karaciğerden kalbe giden bi damar varmış onu görmeye çalışmış. Normalde bakılması gereken rutinde yok ama ben bakıyorum dedi. sadece o damarı görebilmek için 10 dk bekledik.Bende sasirdim 45 dakika diyince hatta esim calistigimdan biz hep 16 30 da gidebiliyorduk cuma gunleri onun isi 16 30 a kadardi. Simdi mesela randevuyu 14 45 e verdi ikili randevusu farkliymis en gec saatte buymus 45 dakika surucek filan diyeben bir parca cikolatayla giriyim de bebek gostermezse yerim dun bana mesanen dolu bebek gozukmuyor diyince butun tuvaletimi yaptim dunku ultrason fotografi o kadar silik ki hic bir sey yeri belli olmuyor. Bir de kizlar soyle bir hesap yaptim iki hafta once 28 mm olan bebis 2 hafta sonra 48 mm olmustu. Haftada 10 mm buyuyor sanirim
Benim 25 dk baktıBen bir sey sormak istiyorum gercekten ikili test 45 dakika suruyor mu o kadar uzun uzun bakiyor mu
Canım valla bence diğer arkadaşın dediği gibi bebek kendisi de iri olabilir, sen içini ferah tut, oğlunda da öyle düşük değilmiş bak, bence senin bebişlerinin gelişimi güzel ilerliyor, çok da anlamıyorum bu işlerden ama bana böyle düşününce mantıklı geldiKan verdim henüz çıkmadı yaşımı sordu 34 dedim sınırımız 2.7 dedi bakıcaz yine dedi korkutmamaya çalıştı ama ben strese girdim oğlumda aynı haftada 1.74 tü baktım da
Bende ense, burun kemiği kalp damarları falan hemen gözüktü ama doktor bişeye daha bakmak istiyorum onu göremiyorum dedi ben de endişelendim baya. Sonra sordum karaciğerden kalbe giden bi damar varmış onu görmeye çalışmış. Normalde bakılması gereken rutinde yok ama ben bakıyorum dedi. sadece o damarı görebilmek için 10 dk bekledik.Tam görüyor bi kıpırdıyor kayboluyor, 10 saniye görmek gerekiyormuş damarı. İkili için tok olmak yetiyor sadece ben üstüne garanti olsun diye çikolata da yedim uçuşa geçtik resmen
11+4 de yüzde 85 tahmin ettiğine göre bence senin bebeğin erkek
Ben de pek anlayamadım ya ama tecrübeli olup anlayan olur muhakkakAyy oyle mii dur forograflari ekliyim ama inanilmaz silik hic bir sey anlamadim benesim bir tane tablo almis her yere takmaya calisti hic bir yere yakismadi gokyuzu tablosu erkek olursa bebegin odasina koyalim atmayalim diyordu artik oraya asariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?