2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhaba bugun ikili test sonucu için doktora gittim ve cinsiyetini göstermiyor dedi tahmin etmemi ister mısın dedi buyrun dedim erkek dedi su an 13 haftalık hamileyim oğlumda net belli olmadan doktorum bir şey söylememişti ve bu doktorun yanıldığını düşünüyorum çünkü teoriye göre kız ( doktorum bir kaç saniye bakabildi ) siz ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• 20201027_161254.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 68
Erkek canım bu bebiş nub yukarı bakıyor gibi geldi bana

Geçmiş olsun, çıkardıktan sonra iyi olunuyo da çıkarırken çok kötü oluyorum ben de. Bana doktor gebelik sonuna kadar vinalac diye bir multivitamin gibi bişey verdi. İstersen vitamin almaya başla, haftaya doktorunla konuşursun gerçi.

Eklentiler

• C34D643E-9DC6-4E3B-A551-91C75262FD2F.webp
    16 KB · Görüntüleme: 62
Banada bu tarz bişey verdi. Ama işe yaramadı bende

Bana da bunu verdi 1-2 gün sonra başlayacağım henüz almadım. Anne sütünün kalitesini artırdığı fln yazılmış bazı yerlerde

Bende bende hep kendimi tutmaya calisiyorum cikarmiyim diye sonrasi cok fena cunku haftaya bir soruyimm bende cok tesekkur ederim

Bende bende hep kendimi tutmaya calisiyorum cikarmiyim diye sonrasi cok fena cunku haftaya bir soruyimm bende cok tesekkur ederim
Ya migren mide bulantısını tetikliyor. Kusmak rahatlatıyor hatta. 11. Haftada baş ağrısı çok yaşanıyormuş. Gün gün hamilelik takibi yaptığım uygulamada okumuştum

Seni şurda benden daha iyi anlayan kimse olamaz sanırım
Minicik hapları bile yutamazdım, bir hap için bir sürahi su bitirirdim.
İnan bu yüzden hastane fobisi bile oldu bende, acillik olana kadar asla hastaneye gitmezdim gebeliğe kadar.

Aynı senin gibi bana da kocaman bir hap yazmıştı doktor, ben de yutamıyorum dedim, hastaysan mecbur yutacaksın dedi kestirip attı.

Çok komik gelecek belki ama bonibon alıp hap gibi yutma denemeleri bile yaptım

Kapsül ve dışı draje olanları bir şekilde yutabiliyorum ama antibiyotik hala çok zor, bir de onlar ağza aldığın anda acı oluyor iğrenç bir his.

Hap yutmaktansa sabah akşam iğne olmaya razıyım, o derece umutsuz durumdayım.

Nasıl kolay yutulur diye bir video izlemiştim, bazen işe yaradı, sen de dene istersen, hapı az bir suyla alıp çenen göğsüne değecek kadar başını eğiyorsun ve yutuyorsun, izlediğim videoda ağzı tamamen suyla doldurmak da yutmayı zorlaştırır diyordu

Birgün annem bana çok kızdı, ben seni havuza da atsam sen yine yutamazsın bu hapı dedi

K KvrckEla inşallah test sonuçlarınız güzel gelir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Allah gönlünüzü ferahlatsın inşallah

Kızlar ben de akşam 5ten beri sinirden kuduruyorum resmen, şu saat oldu hala başım ağrıyor, belime sancı giriyor stresten.

İnsanın kendi anası babası düşünmezse başkası hiç düşünmez.

Bugün babam aradı, misafir kabul ediyor musunuz dedi, ben de annemle gelecekler zannettim -belki hatırlarsınız annem bana küstü ve iki aydır konuşmuyoruz, hamileliğimi bile tebrik etmedi, babam geldi annem evime de gelmedi-
Ben de buyrun gelin baba kapımız her zaman açık dedim.
Babam da “biz şimdi halanları amcanı da aldık Sivas’a gidiyoruz, yarın da size gelicez, ordan da Ürgüp Göreme gezicez kaplıcaya gidicez” dedi, bir an ne diyeceğimi bilemedim, baba gelin buyrun da ben o kadar insanı nerde yatırcam dedim. Babam da daha salonu düzenlemediniz mi dedi, sanki bilmiyor durumları.

Kızlar benim evimde sadece oturma odası var iki çekyat, bir de eski yatağımı koyduğum oda var, başka misafir yatıracak ya da oturup ağırlayacak yemek yiyecek salon takımım da yok yemek masam da yok. Durumları bilmiyormuş gibi bir sürü adamı kafama topluyor, sırf kendiler beş kişi.
Babamın muhteşem planı, eşim gidip arkadaşında kalacakmış, bizim yatakta annemle ben diğer yatakta halamlar, babamla da amcam çekyatlarda yatacakmış, plana bak.

Her şeyi geçtim şu pandemi zamanı kapı kapı gezip de benim evimde ne işleri var, biz kendimizi koruyacaz diye çocuğu bile üç günde bir anca çıkarıyoruz parka götürmüyoruz.
Ben daha haftasonu eşimle kavga ettim annesini davet etmek istiyor diye, kimseyi çekemem halim yok dedim, şimdş beni eşime karşı nasıl zor duruma sokuyorlar. Bu kadar anlayışsızlık olur mu ya

Bir de bunların hepsi 65 yaş üstü, babam ve amcam kanser atlattılar, halamlar da iki ay önce korona atlattı, annem zaten şeker ve tansiyon hastası. Bu ne cesaret bu kadar geziyorlar anlamıyorum.

Annemle babam dün İskenderun’dan Maraş’a gittler, bugün Maraş’tan Sivas’a gittiler hep birlikte, yarın da Sivas’tan bize geleceklermiş -3 saat mesafe- bizden de Ürgüp Göreme gezecekler sonra Maraş’a dönecekler.
Hastalığı da geçtim bu yaşta insanlar canlarına da mı acımıyorlar bu kadar tempolu hayat yaşıyorlar şaşırıyorum.
Biz akşam olunca yorgunluktan kendimizi nereye atacağımızı şaşırıyoruz

İnşallah ama umutlu değilim pek 2 doktordan da yüksek riskli olduğunu duydum. Kendimi kötüye hazırlıyorum.

Şu an ne desek boş ve anlamsız gelecek biliyorum allah kaldıramayacağımız yüklerle imtihan etmesin, sizin için de hayırlısı olsun inşallah
Umarım güzel haberlerinizi alırız

Aaa haklısın canım, bu ne düşüncesizlik yaaa, normalde kalabalık severim ama şu zaman, senin bu durumunda yani bu ne düşüncesizlik yaaa

İlkinde bende biraz istekliydim kuzu benim ilk bebiş kız bunda pek istek yok oğlan mı acep
Cuma randevuda çok ısrar edeceğim bir tahmin yapsın. Öyle bir söylenti var belki doğrudur sende de ilki kız istek var benim oğlanlarda yoktu. Bunlar da doğru çıkar mı bakalım

Bu topikte sasirmaktan kucuk dilimizi yutmadigmiz aksam
Olmayacak anlasildi. Bu insanlar akillarini peynir ekmekle katik yapip mi yemisler canlarini pazarda mi bulmuslar acaba Bu haftaya kadar duymamistik ama artik akraba cevremiZde de agir vakalar hatta vefat haberleri olmaya basladi. Bu isin sakasi yok kime ne zarar verecegi belli degil. Yerinde olsam asla kabul etmem. Cok da gecerli bi sebebin var haaa bu sebepten de aana kirilirsa yine kirilsin. Illa gorusmek istiyorlarsa bulusun disarda bi kahve icin maskeli acik alanda gorusun onlar gezmelerine kaldiklari yeeden devam etsinler. Bir iki gece de sende konaklamayiversinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…