- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.801
Abakalım ne olacak canım paylaş bizimleCuma randevuda çok ısrar edeceğim bir tahmin yapsın. Öyle bir söylenti var belki doğrudursende de ilki kız istek var benim oğlanlarda yoktu. Bunlar da doğru çıkar mı bakalım
Karpal tunel sendromu olabilir mi? Ama onun icin de daha erken sanki.Kızlar benim baş parmağım uyuşuyor, uyuşukluk yaşayan var mı
Şu an böyle kalabalık misafir kabul etmemek için o kadar fazla sebebim var ki, ama nasıl bunları düşünemezler anlayışsız davranırlar sinirlerim bozuluyor.Aaa haklısın canım, bu ne düşüncesizlik yaaa, normalde kalabalık severim ama şu zaman, senin bu durumunda yani bu ne düşüncesizlik yaaa
Canım inan çok şaşırdım. Bu dönemde şehir şehir gezip hamile çocuklu kadının evine misafirle gelmek ne demek. Üstelik bunu yapan annen baban. Bence hastalık konusunda çekindiğinizi açık açık ifade et. Gelsinler bir otelde kalsınlar dışarıda açık havada buluşun. Bilemedim kiKızlar ben de akşam 5ten beri sinirden kuduruyorum resmen, şu saat oldu hala başım ağrıyor, belime sancı giriyor stresten.
İnsanın kendi anası babası düşünmezse başkası hiç düşünmez.
Bugün babam aradı, misafir kabul ediyor musunuz dedi, ben de annemle gelecekler zannettim -belki hatırlarsınız annem bana küstü ve iki aydır konuşmuyoruz, hamileliğimi bile tebrik etmedi, babam geldi annem evime de gelmedi-
Ben de buyrun gelin baba kapımız her zaman açık dedim.
Babam da “biz şimdi halanları amcanı da aldık Sivas’a gidiyoruz, yarın da size gelicez, ordan da Ürgüp Göreme gezicez kaplıcaya gidicez” dedi, bir an ne diyeceğimi bilemedim, baba gelin buyrun da ben o kadar insanı nerde yatırcam dedim. Babam da daha salonu düzenlemediniz mi dedi, sanki bilmiyor durumları.
Kızlar benim evimde sadece oturma odası var iki çekyat, bir de eski yatağımı koyduğum oda var, başka misafir yatıracak ya da oturup ağırlayacak yemek yiyecek salon takımım da yok yemek masam da yok. Durumları bilmiyormuş gibi bir sürü adamı kafama topluyor, sırf kendiler beş kişi.
Babamın muhteşem planı, eşim gidip arkadaşında kalacakmış, bizim yatakta annemle ben diğer yatakta halamlar, babamla da amcam çekyatlarda yatacakmış, plana bak.
Her şeyi geçtim şu pandemi zamanı kapı kapı gezip de benim evimde ne işleri var, biz kendimizi koruyacaz diye çocuğu bile üç günde bir anca çıkarıyoruz parka götürmüyoruz.
Ben daha haftasonu eşimle kavga ettim annesini davet etmek istiyor diye, kimseyi çekemem halim yok dedim, şimdş beni eşime karşı nasıl zor duruma sokuyorlar. Bu kadar anlayışsızlık olur mu ya
Bir de bunların hepsi 65 yaş üstü, babam ve amcam kanser atlattılar, halamlar da iki ay önce korona atlattı, annem zaten şeker ve tansiyon hastası. Bu ne cesaret bu kadar geziyorlar anlamıyorum.
Annemle babam dün İskenderun’dan Maraş’a gittler, bugün Maraş’tan Sivas’a gittiler hep birlikte, yarın da Sivas’tan bize geleceklermiş -3 saat mesafe- bizden de Ürgüp Göreme gezecekler sonra Maraş’a dönecekler.
Hastalığı da geçtim bu yaşta insanlar canlarına da mı acımıyorlar bu kadar tempolu hayat yaşıyorlar şaşırıyorum.
Biz akşam olunca yorgunluktan kendimizi nereye atacağımızı şaşırıyoruz
Bu topikte sasirmaktan kucuk dilimizi yutmadigmiz aksam
Olmayacak anlasildi. Bu insanlar akillarini peynir ekmekle katik yapip mi yemisler canlarini pazarda mi bulmuslar acabaBu haftaya kadar duymamistik ama artik akraba cevremiZde de agir vakalar hatta vefat haberleri olmaya basladi. Bu isin sakasi yok kime ne zarar verecegi belli degil. Yerinde olsam asla kabul etmem. Cok da gecerli bi sebebin var haaa bu sebepten de aana kirilirsa yine kirilsin. Illa gorusmek istiyorlarsa bulusun disarda bi kahve icin maskeli acik alanda gorusun onlar gezmelerine kaldiklari yeeden devam etsinler. Bir iki gece de sende konaklamayiversinler.
Benimde aklıma o geldi acaba uzun süre el ile bir iş yapıyor musun?Karpal tunel sendromu olabilir mi? Ama onun icin de daha erken sanki.
Topikte yalnız değilimBen hala aynıyım acaba kızım mı olacak
Canım inan çok şaşırdım. Bu dönemde şehir şehir gezip hamile çocuklu kadının evine misafirle gelmek ne demek. Üstelik bunu yapan annen baban. Bence hastalık konusunda çekindiğinizi açık açık ifade et. Gelsinler bir otelde kalsınlar dışarıda açık havada buluşun. Bilemedim kisen hastalansan eşin hastalansan çocuğun daha küçücük kim bakacak ona ?
Evet ya arayip sana destek olacaklarina daha bi de zarar. Cidden insan pes artik diyorz Kaybettigim bebegim bana cok sey ogretti bak, eskiden aslaGezmeye koşa kola gelen insanlar bana bakacak mı
Asla kabul edemem, bize de uğramayıversinler, şu hastalık zamanı hamile halimle kimsenin gül yüzüne hasret değilim.
Babam bir şey olmaz diyormuş, olmazsa kendilerine olmasın o zaman benden uzak dursunlar.
Şu saate kadar beni böyle üzüp strese sokmaya ne hakları var ya çıldırıyorum
Eşin neden gidiyor ki onu da anlamadım öyle şey mi olur baba müsait değiliz ben annemle geleceksiniz sandım ama bu durumda ağırlayamam. Zaten hamileliğim kötü geçiyor hiç halim yok halamlar da kusura bakmasın de. Ve ayrıca eşin annesi gelcek diye kızmışsın mesela e adam demez mi 5 6 kişi gelince sıkıntı yok benim annem gelince mi sorun diyeKızlar ben de akşam 5ten beri sinirden kuduruyorum resmen, şu saat oldu hala başım ağrıyor, belime sancı giriyor stresten.
İnsanın kendi anası babası düşünmezse başkası hiç düşünmez.
Bugün babam aradı, misafir kabul ediyor musunuz dedi, ben de annemle gelecekler zannettim -belki hatırlarsınız annem bana küstü ve iki aydır konuşmuyoruz, hamileliğimi bile tebrik etmedi, babam geldi annem evime de gelmedi-
Ben de buyrun gelin baba kapımız her zaman açık dedim.
Babam da “biz şimdi halanları amcanı da aldık Sivas’a gidiyoruz, yarın da size gelicez, ordan da Ürgüp Göreme gezicez kaplıcaya gidicez” dedi, bir an ne diyeceğimi bilemedim, baba gelin buyrun da ben o kadar insanı nerde yatırcam dedim. Babam da daha salonu düzenlemediniz mi dedi, sanki bilmiyor durumları.
Kızlar benim evimde sadece oturma odası var iki çekyat, bir de eski yatağımı koyduğum oda var, başka misafir yatıracak ya da oturup ağırlayacak yemek yiyecek salon takımım da yok yemek masam da yok. Durumları bilmiyormuş gibi bir sürü adamı kafama topluyor, sırf kendiler beş kişi.
Babamın muhteşem planı, eşim gidip arkadaşında kalacakmış, bizim yatakta annemle ben diğer yatakta halamlar, babamla da amcam çekyatlarda yatacakmış, plana bak.
Her şeyi geçtim şu pandemi zamanı kapı kapı gezip de benim evimde ne işleri var, biz kendimizi koruyacaz diye çocuğu bile üç günde bir anca çıkarıyoruz parka götürmüyoruz.
Ben daha haftasonu eşimle kavga ettim annesini davet etmek istiyor diye, kimseyi çekemem halim yok dedim, şimdş beni eşime karşı nasıl zor duruma sokuyorlar. Bu kadar anlayışsızlık olur mu ya
Bir de bunların hepsi 65 yaş üstü, babam ve amcam kanser atlattılar, halamlar da iki ay önce korona atlattı, annem zaten şeker ve tansiyon hastası. Bu ne cesaret bu kadar geziyorlar anlamıyorum.
Annemle babam dün İskenderun’dan Maraş’a gittler, bugün Maraş’tan Sivas’a gittiler hep birlikte, yarın da Sivas’tan bize geleceklermiş -3 saat mesafe- bizden de Ürgüp Göreme gezecekler sonra Maraş’a dönecekler.
Hastalığı da geçtim bu yaşta insanlar canlarına da mı acımıyorlar bu kadar tempolu hayat yaşıyorlar şaşırıyorum.
Biz akşam olunca yorgunluktan kendimizi nereye atacağımızı şaşırıyoruz
Hadi abin insallah bi sorun sıkıntı çıkmadan hallederŞu an böyle kalabalık misafir kabul etmemek için o kadar fazla sebebim var ki, ama nasıl bunları düşünemezler anlayışsız davranırlar sinirlerim bozuluyor.
En geçerli sebep zaten pandemi olması.
Sonra ben hamileyim ve küçük bebeğim var, kendi yemeğimizi zor yapıyorum, o kadar insanı nasıl ağırlicam, zaten evde yatacak yer de yok o kadar yastık yorganım da yok.
Bir gece için de bana yazık değil mi bir sürü çarşaf nevresim havlu ortaya dökülecek.
Ayrıca en nefret ettiğim kendi annem babam bile olsa insanlarla ortak tuvalet kullanmak. Annemler bile gelse ben her tuvalete geçişimde yıkamadan kullanamıyorum.
Anlayışsızlık düşüncesizlik cahillik ne desem hepsi fazlasıyla var.
Bir de Sivas’ta gittkleri kuzenim, Sivasspor’un tercümanı, futbolcularla iç içe, hastalık taşıma riski yüksek olan biri. Onların da küçük bebeği var, ne demeye toplanıp giderler anlamıyorum.
Abim babamı aramış gitmeyin bak o kız hamile böbreklerinden rahatsız risk grubunda kimseyi tehlikeye atmayın demiş, babam bir şey olmaz demiş
İsteyen küssün valla yarın babamı arayıp gelmeyin dicem, abim benden haber bekle dedi diye bu akşam aramadım tekrar.
Arayıp destek olmayı geçtim daha bir kez bile bebek nasıl demediler, annem babam bile olsa beni düşünmeyeni ben de düşünemem.Evet ya arayip sana destek olacaklarina daha bi de zarar. Cidden insan pes artik diyorz Kaybettigim bebegim bana cok sey ogretti bak, eskiden asla
insanlara yok hayir diyemezdim simdi annem babam da olsa orda durun bi saniye hayir istemiyorum diyebiliyorum. Hayir diyebilmek gercekten cok guzel bir seymis.
Ya işte beni kocama karşı nasıl mahçup duruma düşürüyorlar, eğer şimdi babamları bu şekilde kabul edersem bundan sonra eşime asla kimse gelmesin deme hakkım ve yüzüm olmayacak.Eşin neden gidiyor ki onu da anlamadım öyle şey mi olur baba müsait değiliz ben annemle geleceksiniz sandım ama bu durumda ağırlayamam. Zaten hamileliğim kötü geçiyor hiç halim yok halamlar da kusura bakmasın de. Ve ayrıca eşin annesi gelcek diye kızmışsın mesela e adam demez mi 5 6 kişi gelince sıkıntı yok benim annem gelince mi sorun diyeçok arada bi durum
Canım benim yaArayıp destek olmayı geçtim daha bir kez bile bebek nasıl demediler, annem babam bile olsa beni düşünmeyeni ben de düşünemem.
hayır diyebilmek özgürlük resmen, isteyen de küssün şu saatten sonra umrumda değil
Söyle bugün belli oldu test vermişti eşimin arkadaşı pozitif cıkmıs beraber çalışıyorlar de geç kalmış değilsin. Abinle konuş ona göre hareket et canımYa işte beni kocama karşı nasıl mahçup duruma düşürüyorlar, eğer şimdi babamları bu şekilde kabul edersem bundan sonra eşime asla kimse gelmesin deme hakkım ve yüzüm olmayacak.
Bir de en sinir olduğum milletin içinde konuşt benle, onların yanında şu şurda yatar bu burda yatar diyor ve yaptığı planda eşimi de arkadaşına gönderiyor kendi kafasında.
adam mecbur mu milletin evinde kalmaya, hem de hastalık zamanı.
yemin ederim gram akıl yok düşünce yok
Böyle yapacağını bilseydim telefonu açınca biz karantinadayız derdim
İnşallah canımHadi abin insallah bi sorun sıkıntı çıkmadan halleder
Hemen hemen vitaminin sıvı versiyonu ya da iğne ,sprey versiyonları mevcut.doktorunuza danışınBen yapamiyorummajezikten buyuk ilaclari icemiyorum. Doktor bi onceki gidisimde b12 yazacakti, hocam ne olur icmesem olur mu onu yutamiyorum dedim. Ve almadim bir yandan da vicdanen kendimi kotu hissediyorum gerekli vitamini icmedim diye. gercekten yasamayan bilmez.
Ya aslinda cok mantikli.Ya işte beni kocama karşı nasıl mahçup duruma düşürüyorlar, eğer şimdi babamları bu şekilde kabul edersem bundan sonra eşime asla kimse gelmesin deme hakkım ve yüzüm olmayacak.
Bir de en sinir olduğum milletin içinde konuşt benle, onların yanında şu şurda yatar bu burda yatar diyor ve yaptığı planda eşimi de arkadaşına gönderiyor kendi kafasında.
adam mecbur mu milletin evinde kalmaya, hem de hastalık zamanı.
yemin ederim gram akıl yok düşünce yok
Böyle yapacağını bilseydim telefonu açınca biz karantinadayız derdim
Babam yaklaşık bir ay önce geldi halimi gördü evin durumunu biliyor, buna rağmen nasıl bu şekilde plan yapabiliyor anlamıyorum, bu kadar düşüncesiz olunmaz.Canım benim yagerçekten anne baba çok hassas konular o yüzden ne diceğimi bilmiyorum ama o kadar haklısın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?