2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cuma randevuda çok ısrar edeceğim bir tahmin yapsın. Öyle bir söylenti var belki doğrudur sende de ilki kız istek var benim oğlanlarda yoktu. Bunlar da doğru çıkar mı bakalım
Abakalım ne olacak canım paylaş bizimle Hayırlı evlat gelsin inşallah

Aaa haklısın canım, bu ne düşüncesizlik yaaa, normalde kalabalık severim ama şu zaman, senin bu durumunda yani bu ne düşüncesizlik yaaa
Şu an böyle kalabalık misafir kabul etmemek için o kadar fazla sebebim var ki, ama nasıl bunları düşünemezler anlayışsız davranırlar sinirlerim bozuluyor.

En geçerli sebep zaten pandemi olması.
Sonra ben hamileyim ve küçük bebeğim var, kendi yemeğimizi zor yapıyorum, o kadar insanı nasıl ağırlicam, zaten evde yatacak yer de yok o kadar yastık yorganım da yok.
Bir gece için de bana yazık değil mi bir sürü çarşaf nevresim havlu ortaya dökülecek.

Ayrıca en nefret ettiğim kendi annem babam bile olsa insanlarla ortak tuvalet kullanmak. Annemler bile gelse ben her tuvalete geçişimde yıkamadan kullanamıyorum.

Anlayışsızlık düşüncesizlik cahillik ne desem hepsi fazlasıyla var.

Bir de Sivas’ta gittkleri kuzenim, Sivasspor’un tercümanı, futbolcularla iç içe, hastalık taşıma riski yüksek olan biri. Onların da küçük bebeği var, ne demeye toplanıp giderler anlamıyorum.

Abim babamı aramış gitmeyin bak o kız hamile böbreklerinden rahatsız risk grubunda kimseyi tehlikeye atmayın demiş, babam bir şey olmaz demiş

İsteyen küssün valla yarın babamı arayıp gelmeyin dicem, abim benden haber bekle dedi diye bu akşam aramadım tekrar.

Canım inan çok şaşırdım. Bu dönemde şehir şehir gezip hamile çocuklu kadının evine misafirle gelmek ne demek. Üstelik bunu yapan annen baban. Bence hastalık konusunda çekindiğinizi açık açık ifade et. Gelsinler bir otelde kalsınlar dışarıda açık havada buluşun. Bilemedim ki sen hastalansan eşin hastalansan çocuğun daha küçücük kim bakacak ona ?

Kesinlikle küsen küssün umrumda değil, kabul etmeyeceğim.
Abim benden haber bekle dediği için akşam tekrar aramadım, yarın arayıp gelmeyin dicem.

Aslında daha önce dr söyledim, bu kadar geziyorsanız bizim evimize gelmeyin baba kabul edemem dedim. Yani tavrım belli bu konuda ama işte anan baban da olsa cahil insan çekilmiyor.

Son çare arayıp polise şikayet etmeyi bile düşündüm, hepsi 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan insanlar.

Gezmeye koşa kola gelen insanlar bana bakacak mı
Asla kabul edemem, bize de uğramayıversinler, şu hastalık zamanı hamile halimle kimsenin gül yüzüne hasret değilim.

Babam bir şey olmaz diyormuş, olmazsa kendilerine olmasın o zaman benden uzak dursunlar.
Şu saate kadar beni böyle üzüp strese sokmaya ne hakları var ya çıldırıyorum

Evet ya arayip sana destek olacaklarina daha bi de zarar. Cidden insan pes artik diyorz Kaybettigim bebegim bana cok sey ogretti bak, eskiden asla
insanlara yok hayir diyemezdim simdi annem babam da olsa orda durun bi saniye hayir istemiyorum diyebiliyorum. Hayir diyebilmek gercekten cok guzel bir seymis.

Eşin neden gidiyor ki onu da anlamadım öyle şey mi olur baba müsait değiliz ben annemle geleceksiniz sandım ama bu durumda ağırlayamam. Zaten hamileliğim kötü geçiyor hiç halim yok halamlar da kusura bakmasın de. Ve ayrıca eşin annesi gelcek diye kızmışsın mesela e adam demez mi 5 6 kişi gelince sıkıntı yok benim annem gelince mi sorun diye çok arada bi durum

Hadi abin insallah bi sorun sıkıntı çıkmadan halleder

Arayıp destek olmayı geçtim daha bir kez bile bebek nasıl demediler, annem babam bile olsa beni düşünmeyeni ben de düşünemem.
hayır diyebilmek özgürlük resmen, isteyen de küssün şu saatten sonra umrumda değil

Ya işte beni kocama karşı nasıl mahçup duruma düşürüyorlar, eğer şimdi babamları bu şekilde kabul edersem bundan sonra eşime asla kimse gelmesin deme hakkım ve yüzüm olmayacak.
Bir de en sinir olduğum milletin içinde konuşt benle, onların yanında şu şurda yatar bu burda yatar diyor ve yaptığı planda eşimi de arkadaşına gönderiyor kendi kafasında.
adam mecbur mu milletin evinde kalmaya, hem de hastalık zamanı.
yemin ederim gram akıl yok düşünce yok
Böyle yapacağını bilseydim telefonu açınca biz karantinadayız derdim

Canım benim ya gerçekten anne baba çok hassas konular o yüzden ne diceğimi bilmiyorum ama o kadar haklısın ki

Söyle bugün belli oldu test vermişti eşimin arkadaşı pozitif cıkmıs beraber çalışıyorlar de geç kalmış değilsin. Abinle konuş ona göre hareket et canım

Hadi abin insallah bi sorun sıkıntı çıkmadan halleder
İnşallah canım
Kız kardeşim de anneme mesaj yazdı, çocuğun ateşi var iki gündür uyumuyorlar diye ama annemin umrunda olacağını zannetmiyorum. Hanımefendi kız kardeşime ve bana küstü iki aydır konuşmuyor.
Haftasonu babam torunu görmek için görüntülü aradı, anneme çevirdi kamerayı, annem beni görmemek için yönünü dönüp bakmadı bile, ben günaydın dedim cevap bile vermedi.
şimdi hangi akılla buraya gelecek merak ediyorum
Mesaj yazmamak için zor tutuyorum kendimi

Hemen hemen vitaminin sıvı versiyonu ya da iğne ,sprey versiyonları mevcut.doktorunuza danışın

Ya aslinda cok mantikli.
Hani derler ya ne kizi ver ne dunuru kustur. Arayip esinin surpriz
sekilde pozitif
oldugunu ya da temasli oldugunu filyasyona takildigini karantinada oldugunuzu ufur.

Canım benim ya gerçekten anne baba çok hassas konular o yüzden ne diceğimi bilmiyorum ama o kadar haklısın ki
Babam yaklaşık bir ay önce geldi halimi gördü evin durumunu biliyor, buna rağmen nasıl bu şekilde plan yapabiliyor anlamıyorum, bu kadar düşüncesiz olunmaz.
bir de bir aydır bana sormadı bulantıların geçti mi nasılsın demedi, eşya alacaktınız aldınz mi demedi, Bugün bana onların yanında salonu düzenlemediniz mi daha diyor şaka gibi.
ayda iki bin lira araba kredisi ödüyoruz, en basiti bunu biliyor mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…