2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ya bu koronadan aşırı korkuyorum benin gibi panik olan var mı,yani evden çıkmayan tanıdıklarım bile korona olmaya başladı delirmek üzereyim...eşim mecbur işe gidiyor dikkat ediyor ama insanlarla iç içe mesleği.sürekli düşünce halindeyim

Söyle bugün belli oldu test vermişti eşimin arkadaşı pozitif cıkmıs beraber çalışıyorlar de geç kalmış değilsin. Abinle konuş ona göre hareket et canım
Eşim zaten filyasyon ekibinde, gerçekten de böyle bir risk her zaman var, biz zaten bu sebeple diken üstündeyiz.
allah hayırlı bir sebep çıkarsın da gelmesinler

Ya aslinda cok mantikli.
Hani derler ya ne kizi ver ne dunuru kustur. Arayip esinin surpriz
sekilde pozitif
oldugunu ya da temasli oldugunu filyasyona takildigini karantinada oldugunuzu ufur.
Gelmesinler de her şeyi derim valla.
demek ki bundan sonra da telefonu açar açmaz karantinadayız demek gerekiyormuş

Mide bulantıları azalan var mı ? Benim azalmak yerine artıyor ne yesem çıkarıyorum. 12. Haftadan sonra azalır diyorlardı hep Mesela az önce instagramda bi vücut kremI reklamı çıktı karşıma aniden onu görüp kustum. Boğazım parçalanıyor artık kusarken ben böyle bir şey görmedim, nasıl başedeceğim bilmiyorum. Kustuktan sonra bir kaç saat çok rahatlıyorum ama sonra yine aynı

Ben ilk zamanlar öyleydim, ama şimdi daha rahatım -panik anlamında diyorum-
önlemlerimizi aldıktan sonra artık yapacak bir şey yok.
maskesiz kapı önüne bile çıkmıyoruz, dezenfektan sürekli elimizde, ev temizliğine ve dışardan gelen paketlerin temizliğine dikkat ediyoruz.
dahasını da düşünüp kendimizi hasta etmeyelim, tedbir bizden takdir allahtan

Ben korkuyorum. Hep evden calisiyorum zorunlu olmadikca
disari cikmiyorum kalabaliga asla girmiyorum esim cikmak zorunda kalirsa da uc maske takiyor. Gecen olur da kalabaliga girmek zorunda kalirsak diye n95 de aldik eczaneden, olmazsa onu takip ustune cerrahi takip cikacaz napalim. Pulse oksimetre de almistim. Olur da yakalanirsak Oksijen saturasyonumuzu kendimiz takip edebilelim diye. Evde en cok harcanan sey domestos ve hacisakirin beyaz sabunu. El yikamada ben sivi sabunu kaldirdim pandemi basindan beri eski usul sabuna gectik boylece yikama suremiz daha uzun olabiliyor. Ekmegim benim paketli onlari ikiser dilim halde buzluga atiyorum esim beyaz ekmek yiyor o da alidigi ekmegi atesten geciriyor hep. Ayakkabilarimiz
Kapi disinda duruyor eve almiyoruz Onun disinda masumlar apartmanindaki safiye gibi el yikama en cok yaptigimiz sey.

Benim sadece sabah ilk kahvalti cikiyor anlik oluyor o da zaten, ama sonra hunharca kaldigim yerden yemelere devam edebiliyorum ben. Mesela iki yumurta hasliyorum birisi istifra oncesi oburu de olur da edersem sonrasi icin Bulanti kusma daha cok beta hcg dalgalanmasi ile ilgili bir
durum. E bu haftalarda da dalga dalga dalganiyor kendileri. Normal olsa gerek.

Ya bir de aklıma ne geldi, ben geçtiğimiz kış İskenderun’a gitmiştim, o zaman babam Maraş’a gidelim diye tutturdu, ben de baba kış vakti her yerde hastalık var, kızım da çok hassas gitmeyelim dedim durdum, ben reddettikçe babam ısrar etti sonunda gittik ve daha oradayken kızımın ateşi çıktı öksürmeye başladı.
iskendruna dönünce hemen doktora götürdüm, bronşiolit olmuş, doktor ciğerleri çok kötü hastaneye yatırmamız gerek dedi ben önce evde tedaviyi deneyelim dedim.

O Dönem kızım beş gün sabah akşam bacaktan iğne oldu, sürekli hava verdik, iğne olmaya babamla gidiyorduk, çocuk ağladıkça babam kendini kötü hissetti. Ben de bak ben böyle olacağını biliyordum o yüzden gitmeyelim dedim sana dedim, babam da tamam beni ağlatma zaten üzülüyorum dedi bundan sonra hiçbir yere gitmeyiz dedi.
Ama çabuk unuttu o günleri, şimdi benim kızım hasta olsa kim gecelerce uykusuz kalacak

Benim bulantılarım neredeyse bitti diyebilirim. Sadece koku hassasiyetim devam ediyor ama gebelik öncesinde de vardı bu durum.
çok şükür artık kahvaltımı rahatça yapıp günlük işlerimi yemeğimi falan zorlamadan yapabiliyorum.

Ya üzüldüm ben 3 gündür kusmadım şoklardayım bulantı da olmadı sanırım geçiyor ve son iki aydır geceli gündüzlü kustum inşallah azalır madem suyu iyi geliyor ayrıca lütfen deneyin

Kızlar hayırlı kandiller diliyorum öncelikle günaydın peygamberimizin ahlakı olsun insallah bebeklerimiz de
Bulantı konusu benim bulantım bitti gitti aç karnına Demir hapını içiyorum maşallah bana mısın demiyor vücut alıştı sanıyorum ki
Koku hassasiyetim çok yoğun koku olmadıkça sorun olmuyor benim için işlerimi halledebiliyorum kasık ağrım ara ara oluyor anlık geçiyor ama eğer çok yorulursam direk belim ağrıyor. İştah durumum da normal yani hamile olmadan önce Nası yiyorsam öyle
Belirtilerim gittiği için kendimi hamile hissetmiyorum bilmiyorum bu haftalarda normal sanırım bu durum

Kızlar günaydın iyi kandiller diliyorum Allah hayırlı dinine bağlı çocuklar nasip etsin, güzel ahlaklı çocuklarımız olsun inşallah. Mide bulantısı dün olmadı ama mesela kokudan etkileniyorum hala. En azından yediğimi çıkarma derecesine gelmedim dün çok şükür. hala gaz var, kabızlık desen o da var. Ana olmak gerçekten zor bir iş analarınnhakkı ödenmez dedikleri şey kesinlikle doğru jurassic parktaki dinazorlar gibiyim gaz yüzünden. 9 kasımda randevum var günler geçmiyor da. Ben artık cinsiyetler öğrendiğimiz haftalarw gelmek istiyorum hep birlikte

yalniz olmadigima sevindim. Gercekten o kadar illet bir sey ki yasamayan bilmez. Bu tipki sey gibi hani fobi derecesinde kedi kopek korkusu olan insanlar vardir, uzaktan gorduklerinde bile kotu olurlar. Ben de mesela soyle derim oysa ne kadar tatli varliklar, insan nasil korkar bunlardan.ama iste oyle olmuyor. Mesela bi konuda hasta olmaktan degil de olursam verecegi ilactan korkuyorum. Aylar once baya agir bir grip gibi bisey oldugumda doktor aferin ve baska bikac hap verdi ve icemedigim icin 1 ay hastaligim gecmedi. Kimse beni anlamiyor, esim kiziyor ic gitsin diyor, uce dorde bol diyor ama o zaman sivri oluyor bolunen yerleri yutamiyorum

Hamilelikte mesela doktor folikasit verecegi zaman kadina resmen yalvardim cok minik boyu var mi diye,folidoce verdi, gercekten gorseniz ufacik. Onu bile 3 ay her icmeden once kalbimde carpinti basliyodu, bazen bogazimda kaliyo gibi oluyodu hemen ekmek yiyodum. Sonra coraspin verdi o da ufacik ve yuvarlak oldugu icin yutabildim. B12 yi icemedim mesela kaldi o.

Simdi dun esim antibiyotigi almis. Dunden beri acip acip bakiyorum. 10 tane kocaman resmen aksamdan beri hastalandim dusunmekten. Aslinda terapi boyutunda bir sorun oldu bu artik bende. Hayatimi guclestiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…