- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.664
- 248
- 38
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.821
Eşim zaten filyasyon ekibinde, gerçekten de böyle bir risk her zaman var, biz zaten bu sebeple diken üstündeyiz.Söyle bugün belli oldu test vermişti eşimin arkadaşı pozitif cıkmıs beraber çalışıyorlar de geç kalmış değilsin. Abinle konuş ona göre hareket et canım
Dünyaları verseler yapamam arkadaş mazeretim var asabiyim benBen yine de kocama ayıp olmasın diye arada bir yanaşıyorumyazıktır
Doğru yapiyosun bacımSanirim biz de oyle olucazuzuluyorum esim icin ama benim asil istemeyisim olur da idrar yolu enfeksiyonu vs olursam ve antibiyotik kullanmak zorunda kalirsam hapi icemem diye
Öyle kıskanıyorum ki sizi, biz hasret kaldık eşimle birbirimizeTopikte yalnız değilimsevindim
Gelmesinler de her şeyi derim valla.Ya aslinda cok mantikli.
Hani derler ya ne kizi ver ne dunuru kustur. Arayip esinin surpriz
sekilde pozitif
oldugunu ya da temasli oldugunu filyasyona takildigini karantinada oldugunuzu ufur.
Ben ilk zamanlar öyleydim, ama şimdi daha rahatım -panik anlamında diyorum-Kızlar ya bu koronadan aşırı korkuyorum benin gibi panik olan var mı,yani evden çıkmayan tanıdıklarım bile korona olmaya başladı delirmek üzereyim...eşim mecbur işe gidiyor dikkat ediyor ama insanlarla iç içe mesleği.sürekli düşünce halindeyim
Ben korkuyorum. Hep evden calisiyorum zorunlu olmadikcaKızlar ya bu koronadan aşırı korkuyorum benin gibi panik olan var mı,yani evden çıkmayan tanıdıklarım bile korona olmaya başladı delirmek üzereyim...eşim mecbur işe gidiyor dikkat ediyor ama insanlarla iç içe mesleği.sürekli düşünce halindeyim
Bana yapısal olarak kıza benziyor dedi ama kesin olarak 4 Kasım’da öğrenicez kısmetsecinsiyet ogrenen varmi kizlar
Benim sadece sabah ilk kahvalti cikiyor anlik oluyor o da zaten, ama sonra hunharca kaldigim yerden yemelere devam edebiliyorum ben. Mesela iki yumurta hasliyorum birisi istifra oncesi oburu de olur da edersem sonrasi icinMide bulantıları azalan var mı ? Benim azalmak yerine artıyor ne yesem çıkarıyorum. 12. Haftadan sonra azalır diyorlardı hepMesela az önce instagramda bi vücut kremI reklamı çıktı karşıma aniden onu görüp kustum. Boğazım parçalanıyor artık kusarken ben böyle bir şey görmedim, nasıl başedeceğim bilmiyorum. Kustuktan sonra bir kaç saat çok rahatlıyorum ama sonra yine aynı
Benim bulantılarım neredeyse bitti diyebilirim. Sadece koku hassasiyetim devam ediyor ama gebelik öncesinde de vardı bu durum.Mide bulantıları azalan var mı ? Benim azalmak yerine artıyor ne yesem çıkarıyorum. 12. Haftadan sonra azalır diyorlardı hepMesela az önce instagramda bi vücut kremI reklamı çıktı karşıma aniden onu görüp kustum. Boğazım parçalanıyor artık kusarken ben böyle bir şey görmedim, nasıl başedeceğim bilmiyorum. Kustuktan sonra bir kaç saat çok rahatlıyorum ama sonra yine aynı
İnsallah canımEşim zaten filyasyon ekibinde, gerçekten de böyle bir risk her zaman var, biz zaten bu sebeple diken üstündeyiz.
allah hayırlı bir sebep çıkarsın da gelmesinler
Günaydın benimkinide yorumlar mısınız doktor net bişey söylemediErkek canım bu bebiş nub yukarı bakıyor gibi geldi bana
Ya üzüldüm ben 3 gündür kusmadım şoklardayım bulantı da olmadı sanırım geçiyor ve son iki aydır geceli gündüzlü kustum inşallah azalır madem suyu iyi geliyor ayrıca lütfen deneyinMide bulantıları azalan var mı ? Benim azalmak yerine artıyor ne yesem çıkarıyorum. 12. Haftadan sonra azalır diyorlardı hepMesela az önce instagramda bi vücut kremI reklamı çıktı karşıma aniden onu görüp kustum. Boğazım parçalanıyor artık kusarken ben böyle bir şey görmedim, nasıl başedeceğim bilmiyorum. Kustuktan sonra bir kaç saat çok rahatlıyorum ama sonra yine aynı
Seni şurda benden daha iyi anlayan kimse olamaz sanırım
Minicik hapları bile yutamazdım, bir hap için bir sürahi su bitirirdim.
İnan bu yüzden hastane fobisi bile oldu bende, acillik olana kadar asla hastaneye gitmezdim gebeliğe kadar.
Aynı senin gibi bana da kocaman bir hap yazmıştı doktor, ben de yutamıyorum dedim, hastaysan mecbur yutacaksın dedi kestirip attı.
Çok komik gelecek belki ama bonibon alıp hap gibi yutma denemeleri bile yaptım
Kapsül ve dışı draje olanları bir şekilde yutabiliyorum ama antibiyotik hala çok zor, bir de onlar ağza aldığın anda acı oluyor iğrenç bir his.
Hap yutmaktansa sabah akşam iğne olmaya razıyım, o derece umutsuz durumdayım.
Nasıl kolay yutulur diye bir video izlemiştim, bazen işe yaradı, sen de dene istersen, hapı az bir suyla alıp çenen göğsüne değecek kadar başını eğiyorsun ve yutuyorsun, izlediğim videoda ağzı tamamen suyla doldurmak da yutmayı zorlaştırır diyordu
Birgün annem bana çok kızdı, ben seni havuza da atsam sen yine yutamazsın bu hapı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?