2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Senin yine 9 Kasım iyiymiş ya benim 16 Kasım’da 13 ünde gidicem ama galibaaaa

Valla bende öncesinde gitmek istiyorum da eşimin isg sınavı var o da ders çalışacağı tuttu yok gitmeyelim çalışcam vs diyinceeeeee kaldı
Olsun yine de az kalmış canım bu ayda bir olan kontroller için zaman geçmicek sanırım cinsiyet öğrenince ya da karnımız az daha büyüyünce geçer zaman belki

Bende korkuyorum cok anaokulunda da cok fazla cikmaya basladi vaka, bende cift kat maskeyle dolasiyorum gittigimde. Esim 4 tane n 95 almis ama kulaktan degil kafadan geciriyosun saplarini ve paket lastigi gibi saplari hic rahat degil takinca elflere benziyorum onu kulaklarim kenardan cikiyor ve sacimi cektiriyor paket lastigi gibi olunca bizde eve kimseyi neredeyse hic kabul etmiyoruz gelirse de balkonda oturuyoruz. Balkonu da kapattik simdi kisin da biri gelirse isitici filan takip orada oturucaz bol bol havalandiricaz. Benim kaygi seviyemi esim arttiriyor, o benden daha hassas bu konuda bebekten ziyade hamileyken yakalanirsam bana bir sey olcak diye cok endiseli. Cunku gecen yil ben influenzayi bile 2 gece hastanede yatarak atlattim bir hafta annemlerde kaldik cok kotuydu. Hatta diyorum belki o zaman ben coviddim cunku aralik sonu ocak ayi gibiydi. Insallah yakalanmadan atlatiriz hepimiz

aynı dediğin aylarda bende influenzayi çok agır geçirdim aynı covid gibi belirtileri vardı koku alamıyodum ateşim 39 olmuştu tüm kemiklerim ağrıyodu hayatımda hiç böyle olmamıştım baya uzun sürdü iyileşmem kolay hasta olan biri değilim ama çok ağır geçti geçen yıl bende covidden süpheleniyorum bence o coviddi ama o zaman daha türkiyede yok deniliyodu bilemiyorum artık yanımdaki temaslı olduğum herkes benim gibi olmuştu.

Günaydın herkese, hayırlı kandiller

benim mide bulantım yok ve hiç olmadı zaten ama sabahları aç karnıma dişlerimi fırçalayamıyorum, o zaman işte öğüre öğüre bi hal oluyorum, hatta geçen gün midem bomboş olmasına rağmen kustum. bir de böyle ara ara özellikle akşamları içim kalkıyor, bulanmak gibi değil de dalga gibi gelip geçiyor.

korono konusunda o kadar hassas değilim artık, bütün önlemlerimi alıyorum ve panik olmuyorum, gerisi allahın takdiri.

Günaydın arkadaşlar hayırlı kandiller
doktor randevuma 8 gün kaldı. Çoğu gitti azı kaldı ilk kez 3 hafta hiç doktora gitmeden durabilicem inşallah Gittiğimde ikili test yapılacak. Bu arada umarım herkesin mide bulantısı azalır. Ben çok fazla mide bulantısı kusma yaşamadım. Sabahları banyoya girince bir öğürme hissi geliyor. Midem boş olduğu için kusmuyorum. Ama önceki gün fazla yemişsem çıkarıyordum. O yüzden akşam yemeklerini olabildiğince erken ve hafif yiyorum rahat ediyorum. Bir de kasık batması oluyor bu ara. Sanırım wc ye çıkamıyorum çok fazla ondan oluyor. Ve akıntım hala çok fazla

Gunaydin kizlar o kadar kotuyumki hungur hungur agliyorum ben annem ve babama asiri duskunum aramiz cok iyidir ve an itibariyle Amerikaya ucuyorlar tami tamina 6 ay hic goremicem onlari yolcuda edemedim arabada valizlerden terer kalmadi havaalaninada gidemedim esim birakiyo cok canim sıkkın en son bu kdr ayri kaldigimda da ben amerikadaydim onlar turkiyedeydi depresyona girmistim cok zor geliyo neredeyse her aksam cay sohbetlerimiz dertlesmelerimiz ailecek birarada olmak o kdr guzeldi ki smdi bi de hamileyken bu sureci onlarla geciremedigime inanamiyorum smdi abimin yanina gidecekler yeni iki aylik bebekleri oldu hakli olarak benm doguka kdr ona bakcaklar nisani. Ortasindada kismetse buraya gelcekler ama ben dagikmis durumdayim. Aranizda anne babasini kaybeden varda cok ozurdilerim yazdıklarım icin anne babalar cok kıymetli allah vefat edenlere rahmet sag olanlara uzun omur versin

Allah kavuştursun canım ama çok üzülerek bebeğini strese sokma, şu an onların gidişine yapacak bir şeyin yoksa kabullenmek zorundasın.

artık sen anneni babanı değil bebeğini ve kendi çekirdek aileni düşünmek zorundasın, 6 ay uzun bir süre değil göz açıp kapayıncaya kadar geçer, bu sürede de sen bebeğinin büyümesiyle testiyle alışverişiyle vs. oyalanırsın. en azından doğumda gelip sana yardımcı olacaklarını, yanında olacaklarını biliyorsun, bu seni rahatlatsın, sayılı gün çabuk geçer.

Canim benim cok teşekkürederim haklısın ama.onlar arbayaa binip uzaklastiya krize girdim bi saattir smdi yeni toparladim biraz bebege konsantre olucam bende o da olmasa alkah korusun daha cok bosluga duserdim en azindan dogumda ve sonrasnd ahep benle olcaklar bi de elleri kollari dolu gelcekler bebegn ihtiyaclarini alicaklar burda da alisveris olayim cok olmicak bunlar.biraz rahatlatiyo allahtan esim gercekten super bi insan nazar degmesin o olmasa cok zor bisey allah butun ayri kalanlara tez zamanda kavusmayi nasip etsin su gibi aksin zaman... Bu arada butun inanan arkadaslarima hayirli kandiller diliyorum burda aile gibi olduk iyiki varsiniz iyiki bu surecte beraberiz

Benim geçtiğimiz 3-4 hafta biraz daha çoktu bulantım ama biraz azaldı bu hafta. 3 haftada 4 kez çıkardım, normalmiş sordum doktoruma. Özellikle akşam saatlerinde kötü oluyodum. Evet en ufak bir görüntü- koku tetikliyo maalesef. Mesela bulaşık deterjanı fairy kokusundan çıkardım 1 kere, 1 kere üzerime giydiğim yeni yıkanan t-shirtten çıkardım umarım bi daha yaşamayız artık. 13-14 haftada genelde tamamen bitiyomuş bulantı. İnşallah bizim de öyle olur canım. Bi de eşimle tartıştığımız günlerde çıkardım hep. Sanırım biraz da psikolojik :/

Kiyamam uzulme diyemem elbette insan uzulur. Hele ben asla anlayamam da seni ben evlendim ayni semtte kaldim ne egitim ne is icin hic sehir disina cikmadim bile. Ama bak guzel bir sey icin gidiyorlar torun bakacaklar ve yine guzel bir sey icin gelecekler. Alti ay insan omrunde cok kisa bir sure goz acip kapayana kadar gececek. Ayrica sen tek degilsin karninda tostosun var onla birliktesiniz. Eskisi gibi degil surekli goruntulu gorusmeler yapiliyor bol bol goruntulu gorusursunuz.

Benimde atesim hic dusmuyordu hatta annemlerde kalirken atesim cikmis annem anlamamis onun etkisi gidip kapiyi acmisim zil caldi filan diyormusum bende kimseye gecmedi ama anaokulunda ki cocuklarda da hastanede kalanlarin sayisi baya fazlaydi her yerim delik desik olmustu serumlardan

Ben annemi kaybettim yıllar önce
Hayatta olsunlar ama uzak olsun üzülmeyin
Oğluma hamileyken de doğumda da annem yoktu
Kayınvalide anne gibi olmuyor
Şimdi de yok
Evet çok zor bir durum
Ama geri gelecekler öyle düşünüp moralini yüksek tut

Bak ne güzel tutunabileceğin çok güzel şeyler var, onları düşün. Her gün görüntülü konuşursunuz. Üzülme. Benimkiler de Mersin’de ama 3 ayda bir görüşebiliyoruz. Amerika diye düşünüp yıpratma kendini.

Allh bu teknolojiden razi olsun goruntulu gorusme tek tesellim bu surecte arkadasimne guzel ayni yerdesin ailenlesin bunlar o kdr.buyuk nimetlerki insan kisa surelide olsa ayrilik yasaynca ayrilio . Hala oldum ama yegenime gidip sevemiyorum hep bi ozlem hep bi hasret hamile olmasam bnd gidicektm tabi ama riske atmadik ins benm doguma onkar gelsin diye bekliyorum bide biz cok bagliyizbirbirimize uzakta olsa abimle bi gun konuşmasak bisey mi oldu modundayz zor gercekten bi andan annemler icin sevibiyorum allah bi tane torun verdi onun mutlulugunu yasayip bana uzuluyolardi tupbebek basarisiz olunca hemen o dogduktan snra benden kendiliginden hamile oldugum haberi alinca cok sevindiler diolarki bana bak amerikadaki torundan ayrilirken uzulurkrn seninki dogcak teselli bulcaz seviniyorum tabi cok ama covid konusunda cok hassadiz ailecek biraz kroka korka gidiyolar iki aydir gitsekmi gitmesek mi moddaydi sonunda gidiyolsr ins hastalanmadanda donerler bu surecte bizde cok dikkatli olmaliyiz

Canim arkadaşım benim basiniz sagolsun yazarken yüreğim sizladi ay dedim annelerini kaybeden arkdslarmda var onlari uzmiyim elbet bir gun hepsi hakkin rahmetinde olacaklar allah insnhepimize sabrini verecek. Nurlar icindenyatsin anneciğin hic kimse anne olamaz tabi ama emin ol o senin dogumunuda gordu torununuda goruyor melegin hep seninle ben buna cok inaniyorum

Canm benm senide allah kavustursun ya sorun su ki arada okyanuslar var 15 saat sirf ucakla yani yakin bi yer olsa insan tabi dahabrahat oluyo avrupa bile olsa acil bisey olsa gidersin gelirler ama iste o kdr uzak ki icin burkuluyo saat farkii cok onlarda gece bizde sabah bakalm halletcez artik bi sekilde hepimiz tez zamanda kavusalim co ktesekkurederim yazdigin icin arkadasim

Kızlar benim 12 hafta kontolüm 2 Kasım (haftaya pzt) Sabırsızlanıyorum. 12+4 te gidiyor olucam, tarama testleri vs. yapılacak sanırım. Ense kalınlığı burun kemiği vs. bu muayenede mi olacak?? Cinsiyet de söyler mi ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…