2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım valla sabah bitti tamamen demiştim ama kendime nazar değirdim çayın kokusundan çıkardım ki çayı çok seven biriyim. Çoğu kişide 13-14 bitiyo ama benim de arada bi olcak sanırım buna alışmalıyım. Bi anda geliyo fena oluyorum

Canım ben de gitmiştim burun kemiği ense kalınlığı filan bakıldı ama doktorum ısrarla söylemedi çok erken dedi sen hazırlıklı ol belki de söyler

Aslinda keske sartlar uygun olsaydi madem amerika ya gidisler de sorun olmuyor dogumu oraya denk getirip orda yapabilseydin boylece ailece hic ayri kalmamis olurdunuz bu donemde. Ben bebek icin arastirmistim bizi asiyordu.

Canim benim dun giripte okuyamadim yazılanlari durumin gercekten cok zor olmus ailenin bu yasta sirf zevk için gezme planimo sana sulalece gelmelerinemi uzulsem bilemedim tamda annenle bariip buzlari eritebilecegin bi donem gelme demekte olmaz mecbur gelecekler anladigim kadariyla acio covit pozitifiz demedikce asla gelmemezlik yapmazlar ya pozitifiz diceksin ya da gercekten onakr geldiginde cift.maske siperlik oyle oturcaksin cok yanlarnda durmicaksin yapabldgn kdr en azndan bird evin duruminu biliyolar ztn baban gelmis gormus ondan hic telas yapma nerde yatircam die gelen insan onuda dusunur

Teşekkür ederim sağolun üzülmedim
Ben alıştım bu duruma mecburen
Sizde moralinizi bozmayın
Doğumda yanınızda olurlar inşallah

Bizimkiler de Mersin’de keşke 3 ayda bi görüşebilsek. Annem sağlık personeli babam da öyle. Kardeşim öğretmen durmadan çalışıyor kuzenlerim gelecek bir ay sonra dört gözle onları bekliyorum ailemi görmüş gibi olcam onları görünce insallah ben hiç uzaklaşmadım okulu da Adana’da okudum en uzak Antep’te çalışmıştım ama şimdi Türkiye’nin bir ucundayım Allah canlarını sağ etsin.evet özlemek gurbet çok zor ama rabbim iyi haberlerini duyursun.artık böyle düşünüyorum.annemin bi lafı var kapının arkası gurbet diye gerçekten de öyle ister 10 saat mesafe olsun isterse 1 saat o evden çıktığın an gurbettesin M maralalmila üzülme arkadaşım konuşursunuz bi şekilde iyi olduktan sonra herkes bi sorun olmaz 6 ay uzun bi zaman değil geçer hemencecik insallah

Sürüntü testi yapmadılar mı canım influenza için ? Bende çok ağır geçirdim ama oğlum da hastalanınca ayağa kalmak zorunda kaldım ben hayatımda öyle bir kemik ağrısı ateş yaşamadım

Bende cuma gideceğim en azından bir tahmin isteyeceğim

Kızlar bu arada ayva elma kuru üzüm kuru kayısı komposto yaptım hepsini dolaba koymuştum dehşet bağırsak çalıştırıyor kabızlık sorunum yoktu ama çok iyi oldu eğer kabızlık sorunu olan arkadaşlar varsa tavsiye ederim bir de içine çubuk tarçın attım. Tarçın bulantıya da iyi gelir

Valla anlayışsızlık bu ya.. Sen hamilesin çok yorulmaman lazım ne olursa olsun üstelik bebeğin var ve korona var.

Ben hemşireyim hamilelik sürecinde korkuyla çalışıyorum dün itibariyle izinlerimiz iptal edildi zaten bakanlık hamileyim diye düşünmüyor iznimi bile kullanamayacağım artık. Böyle gezip tozan insanlar yüzünden hamile hamile çalışmak zorunda kalıyorum Benim yerimde olsanız siz ne hissedersiniz ben çok kızıyorum gerçekten....

Ya kiyamam seninde durumun zormus kendilerine cok dikkat etsinler saglik calisani olmakta zor allah kotu haberlerini duyurmasin yeterki iyi olsunlar cnm napalim annenin dedigi cok dogru kapinin arkasi gurbet..

allah kavuştursuuuuntahmin edebiliyorum, bir de hassas bir dönemine geldi tabii ama su gibi akıp geçer umarım..
sıkma canını hiiiiç, hatta bak işi eğlenceye çevir, amerikadan isteyeceklerinin bi listesini yap

şeker kullanıyor musun komposto yaparken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…