2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

ben hiç bilmiyorum bunlarıııı, ayva için tarif isteriiiiiim

Sürüntü testi yapmadılar mı canım influenza için ? Bende çok ağır geçirdim ama oğlum da hastalanınca ayağa kalmak zorunda kaldım ben hayatımda öyle bir kemik ağrısı ateş yaşamadım

Sanirim yapmislardi bogazimdan ve agzimdan cook uzun bir sey sokmuslardi bir de kan almislardi bu kisi insallah rahat geciririz ya gercekten cok kotuydu

ben hiç bilmiyorum bunlarıııı, ayva için tarif isteriiiiiim
Canım elma ayva kuru kayısı doğruyorum büyük olmıcak şekilde sonra kuru üzümü koyuyorum hepsini bi yıkadıktan sonra göz kararı su koyuyorum tencereye kaynamaya başlayınca eğer şeker atacaksam atıyorum eğer atmıcaksam elmaya bakıyorum pişmiş mi diye altını kapatıyorum canım soğuduktan sonra kavanozlara koyuyorum yiceğğm zaman kaseye alıyorum içine şeker koymamıssam bal koyuyorum karıştırıp içiyorum valla çok iyi

Ayva diyince tatlisi aklima geliyor hep cok severim boyle degisik icecekleri de cok severim bende yapiyimm youtube en yakin arkadasim yemek yapma konusunda birebir geri sara sara yapiyorum napiyorsa

Bugun abanta gidiyoruz kizlarr valla bir hava degisimi olacak o kadar mutluyum ki suan yuzum sap sari yaklasik 24 saatir hic bir sey yemedim ama yine de mutluyum birazdan kahvalti yapicam artik
Yaaaaa ne güzelll kafanı dağıtırsın canım iyi gelir

teşekkür ederiiiiim deneyeceğim, ben onu biraz ılık da içerim boğaza da iyi gelir

Kızlar benim gibi lojmanda oturan var mı ? Lojmanımızın yeri konumu imkanları çok güzel bulunduğum yer resmen cennet hiç doğuyu böyle hayal etmemiştim ama burda komşuluk namına bişe yok herkesin kapısı duvar birbirine bu durum beni yalnız kalmaya itti resmen herkesi de tanımıyorum zaten 4 blok var çok sıkılıyorum evde olduğum zaman e burda kimsem de yok arkadaşlarım akrabalar hep Tarsus’ta kaldı bazen kendimi bayaaa yalnız hissediyorum şu manzara da olmasa bildiğin 4 duvar içinde gibiyim iniyorum yürüyüşe filan lojmanın içinde kamp alanı var oraya gidiyorum herkes tek oturmuş suratlar bin karış tuhaf geliyo bana

Eklentiler

• image.webp
    94,8 KB · Görüntüleme: 66
Eveet ya cok iyi olacak evde bunalmistik cok bebegin ultrason fotosunu almayi unutmusum onunla pinterestte gordugum bir foto cekilicektim alsaydim yanima
Kız benle hamile olan arkadaşlar var hep instagrama attılar fotolar pozlar özenmiyor değilim ama korkuyorum nazar değer diye daha çekinemedik bile eşim hep doktora gidişimizde çalışıyordu hadi hadi hadi diye geçti randevular ama bu sefer izinli gününde gidcez insallah beni sahile götür foto çekincez dicem sahil dediğim de Van gölü burda sahil diyorlar göl diyince bakıyorlar tuhaf tuhaf

Sanirim yapmislardi bogazimdan ve agzimdan cook uzun bir sey sokmuslardi bir de kan almislardi bu kisi insallah rahat geciririz ya gercekten cok kotuydu
Bende çok korkuyorum influenzadan sonra hastalanmaktan... benim influenza ile birlikte vertigo başladı hasar kaldı resmen vücutta. Bağışıklığım mı düşük artık ne anlamadım

Ayy cok guzelmis manzara gercekten artik komsuluk kalmadi ki bir de suan hic olmaz zaten benim hic komsum olmadi

Ayy cok guzelmis manzara gercekten artik komsuluk kalmadi ki bir de suan hic olmaz zaten benim hic komsum olmadi
Ya bizim annemlerin oturduğu mahalle hep temel komşu hepsi evler yapıldığından beri orda öyle olunca aile gibi oluyorsun yoksa orda kendi oturduğum apartmanda bende kimseyle görüşmezdim ama uzak olunca insan bi kanki istiyo kendine

Bende pek aktif kullanmiyorum instagrami aile gruplarina filan atiyorum daha cok ayimiz var cekiliriz bol bol ben sosyopix den cikarttirip evin bir yerlerine asiyorum

İstanbulda komşuluk kaldı mı gerçekten ? 6 yıldır aynı yerde oturuyorum sadece asansörde selamlaşıyoruz 1-2 kişiyi tanıyorum ama samimi değiliz.

Pandemi olmasa bir kursa filan giderdin orada bir suru arkadasin olurdu benim de suan en yakin arkadasim esim bende eskisi gibi gorusemiyorum ki kendini hic yalniz hissetme bu gunlerde gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…