- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.901
Bizde bu hafta gidelim diye konuşmuştuk sonra randevuyu ertelemek istemedikBugun abanta gidiyoruz kizlarrvalla bir hava degisimi olacak o kadar mutluyum ki suan yuzum sap sari yaklasik 24 saatir hic bir sey yemedim ama yine de mutluyum birazdan kahvalti yapicam artik
Canım manzaran şahane tak kulağına kulaklığı bol bol yürüyüş yap. Biz burada betonların arasında hapiste gibiyizKızlar benim gibi lojmanda oturan var mı ? Lojmanımızın yeri konumu imkanları çok güzel bulunduğum yer resmen cennet hiç doğuyu böyle hayal etmemiştim ama burda komşuluk namına bişe yok herkesin kapısı duvar birbirine bu durum beni yalnız kalmaya itti resmen herkesi de tanımıyorum zaten 4 blok var çok sıkılıyorum evde olduğum zaman e burda kimsem de yok arkadaşlarım akrabalar hep Tarsus’ta kaldı bazen kendimi bayaaa yalnız hissediyorum şu manzara da olmasa bildiğin 4 duvar içinde gibiyim iniyorum yürüyüşe filan lojmanın içinde kamp alanı var oraya gidiyorum herkes tek oturmuş suratlar bin karış tuhaf geliyo bana
Ben de nerede otursam benden yaşça büyükler oturuyor ApartmandaAyy cok guzelmis manzara gercektenartik komsuluk kalmadi ki bir de suan hic olmaz zaten benim hic komsum olmadi
Ay evet o çok güzel yaaaaBende pek aktif kullanmiyorum instagrami aile gruplarina filan atiyorumdaha cok ayimiz var cekiliriz bol bol ben sosyopix den cikarttirip evin bir yerlerine asiyorum
İstanbulda komşuluk kaldı mı gerçekten ? 6 yıldır aynı yerde oturuyorum sadece asansörde selamlaşıyoruz 1-2 kişiyi tanıyorum ama samimi değiliz.
Aynen öyle yapıyorum canım keşke hepinizi ağırlayabilsem ne çok isterim burda gerçekten insan çok farklı oluyor sadece bi forum değil ciddenCanım manzaran şahane tak kulağına kulaklığı bol bol yürüyüş yap. Biz burada betonların arasında hapiste gibiyiz
Bizde bu hafta gidelim diye konuşmuştuk sonra randevuyu ertelemek istemedikçok iyi gelecek sana eminim
Hahahahahhaha ay Cansu alemsinValla benim anneminde hic komsusu yok herkes calisiyor filan o da kendini yuruyuse vermisbenim de hic komsum olmadi sadece selamlasiyoruz bizde kapida karsilasinca filan. Ama bebis dogunca annelerin toplanma alani var ben sitede kesfettim her sabah 10 da toplaniyorlar piknik filan da yapiyorlar bende bebek arabasiyla onlarin etrafinda dolasicam belki arkadas oluruz
Biz Ankaradayız burda da durum aynı, komşuluk yok pek. Merhaba merhaba seviyesinde. Çalıştığım için zaman da olmuyo açıkcası. Bi de ben iç anadolu insanına hala pek alışamadım. Mersinliyiz biz sıcakkanlıyızdır, burdakileri sevemedim 12 yıldır, üniversiteden beri burdayım ama sevemedim Ankarayı.Kızlar benim gibi lojmanda oturan var mı ? Lojmanımızın yeri konumu imkanları çok güzel bulunduğum yer resmen cennet hiç doğuyu böyle hayal etmemiştim ama burda komşuluk namına bişe yok herkesin kapısı duvar birbirine bu durum beni yalnız kalmaya itti resmen herkesi de tanımıyorum zaten 4 blok var çok sıkılıyorum evde olduğum zaman e burda kimsem de yok arkadaşlarım akrabalar hep Tarsus’ta kaldı bazen kendimi bayaaa yalnız hissediyorum şu manzara da olmasa bildiğin 4 duvar içinde gibiyim iniyorum yürüyüşe filan lojmanın içinde kamp alanı var oraya gidiyorum herkes tek oturmuş suratlar bin karış tuhaf geliyo bana
Ah ah hem de memleketlimsin beni anlarsın aynen öyle canımBiz a
Biz Ankaradayız burda da durum aynı, komşuluk yok pek. Merhaba merhaba seviyesinde. Çalıştığım için zaman da olmuyo açıkcası. Bi de ben iç anadolu insanına hala pek alışamadım. Mersinliyiz biz sıcakkanlıyızdır, burdakileri sevemedim 12 yıldır, üniversiteden beri burdayım ama sevemedim Ankarayı.
Amiiiin amiiiiinnnn insallahhhhDün gece serum bittikten sonra doğumhane önünde bir aile vardı bebek doğdu babası sesini kapıda duydu ağlıyor bizde ordaydık benim duygular tavan ağlamaya başladım bizde sağ salim kurtulalim ins
Bende Üsküdar’da büyüdüm hala oradaki komşularımızla görüşürüz oradaki arkadaşlarım en yakınlarım bir fırsat bulsak tekrar oraya taşınacağızBemim butun komsularim annemin kankasi cocuklugumun gectigi evde yasiyoruz yeniledik esimle orayantasindik hep hayalimdi.aslinda bi suru cocukluk arkdsm vardi ben gorusuruz sanmstm taisndiktan snra fakat corona vesaire de girdi araya acikcasi eve kimseyi almiyorum insanlarda mesguller tabi kimi doktota yapio kimi evlendi kimi cocukla ilgilenio falan gorusemedik ama yinede guvenebilcegn birilerinin olmasi guzel bundan onceki evim atasehirdeydi kimse kimsenin yuzune bakmiyodu yani hic hoslanmamstm buyuk siteler ve toplu konutlar bana gore degil
İnşallah az önce ikili test kan sonucumu aldım 1:721 çıktıHayırlı evlat olsunlar inşallah
Bemim butun komsularim annemin kankasi cocuklugumun gectigi evde yasiyoruz yeniledik esimle orayantasindik hep hayalimdi.aslinda bi suru cocukluk arkdsm vardi ben gorusuruz sanmstm taisndiktan snra fakat corona vesaire de girdi araya acikcasi eve kimseyi almiyorum insanlarda mesguller tabi kimi doktota yapio kimi evlendi kimi cocukla ilgilenio falan gorusemedik ama yinede guvenebilcegn birilerinin olmasi guzel bundan onceki evim atasehirdeydi kimse kimsenin yuzune bakmiyodu yani hic hoslanmamstm buyuk siteler ve toplu konutlar bana gore degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?