2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bugun abanta gidiyoruz kizlarr valla bir hava degisimi olacak o kadar mutluyum ki suan yuzum sap sari yaklasik 24 saatir hic bir sey yemedim ama yine de mutluyum birazdan kahvalti yapicam artik
Bizde bu hafta gidelim diye konuşmuştuk sonra randevuyu ertelemek istemedik çok iyi gelecek sana eminim

Canım manzaran şahane tak kulağına kulaklığı bol bol yürüyüş yap. Biz burada betonların arasında hapiste gibiyiz

İstanbulda komşuluk kaldı mı gerçekten ? 6 yıldır aynı yerde oturuyorum sadece asansörde selamlaşıyoruz 1-2 kişiyi tanıyorum ama samimi değiliz.

Valla benim anneminde hic komsusu yok herkes calisiyor filan o da kendini yuruyuse vermis benim de hic komsum olmadi sadece selamlasiyoruz bizde kapida karsilasinca filan. Ama bebis dogunca annelerin toplanma alani var ben sitede kesfettim her sabah 10 da toplaniyorlar piknik filan da yapiyorlar bende bebek arabasiyla onlarin etrafinda dolasicam belki arkadas oluruz

Canım manzaran şahane tak kulağına kulaklığı bol bol yürüyüş yap. Biz burada betonların arasında hapiste gibiyiz
Aynen öyle yapıyorum canım keşke hepinizi ağırlayabilsem ne çok isterim burda gerçekten insan çok farklı oluyor sadece bi forum değil cidden

Hahahahahhaha ay Cansu alemsin ben de çocuk olunca parka filan gider otururum bebek arabasıyla artık kısmet

Hayırlı günler kızlar nasılsınız. Bayadır yazamadım bulantılarımdan dolayı annemde kalıyordum evime geldim şükür doktora gittim pazartesi herşey iyi sukur sıkıntı yok 2li test yatırmadım. Kan ve vitamin baslandi. Sali günü içtim ikisinide akşama kadar istifa etmekten kötü oldum sonuç gece hastahanedeydik serum felan takıldı bebiş iyiymiş şükür. Bugün ne yapicam bilmiyorum sadece vitaminimi içsem çok korkuyorum.yine bulantı olur diye

Biz a
Biz Ankaradayız burda da durum aynı, komşuluk yok pek. Merhaba merhaba seviyesinde. Çalıştığım için zaman da olmuyo açıkcası. Bi de ben iç anadolu insanına hala pek alışamadım. Mersinliyiz biz sıcakkanlıyızdır, burdakileri sevemedim 12 yıldır, üniversiteden beri burdayım ama sevemedim Ankarayı.

Ah ah hem de memleketlimsin beni anlarsın aynen öyle canım

Bemim butun komsularim annemin kankasi cocuklugumun gectigi evde yasiyoruz yeniledik esimle orayantasindik hep hayalimdi.aslinda bi suru cocukluk arkdsm vardi ben gorusuruz sanmstm taisndiktan snra fakat corona vesaire de girdi araya acikcasi eve kimseyi almiyorum insanlarda mesguller tabi kimi doktota yapio kimi evlendi kimi cocukla ilgilenio falan gorusemedik ama yinede guvenebilcegn birilerinin olmasi guzel bundan onceki evim atasehirdeydi kimse kimsenin yuzune bakmiyodu yani hic hoslanmamstm buyuk siteler ve toplu konutlar bana gore degil

Bende Üsküdar’da büyüdüm hala oradaki komşularımızla görüşürüz oradaki arkadaşlarım en yakınlarım bir fırsat bulsak tekrar oraya taşınacağız

Kizlar mrb az once hastaneden geldim.gecen cuma 2.1 dedi ense kalinligina bugun 2.3 ama nedense icim rahat kaderin onune gecilmiyor ve inaniyorum ki Benim bebegim saglikli Allahin izniyle.size genel olarak kac dediler nt olcumune hemen hemen herkes ayni haftalarda.

Bizde atasehirden kartala tasindik ya aslinda avantajlari da var mesela ben balkondan cocuklari izliyorum hepsi o kadar ozgur ki kendi basina sosyallesiyorlar geceye kadar oynuyorlar ebeveynleri olmadan tabi 5 yas ustu cocuklar genelde bunlar. Camdan cama bagiriyorlar gelmiyor musun disari filan diye benim cocuklugumda mahalle arasi sokaklarda oynayarak gecmisti dut agacimizin tepesinden inmiyordum kimse dutumuzu almasin diye, bir kere evin onunde asfalttan temiz su patlamisti herhalde ekipler de gelip biraz kazmisti havuz gibiydi ici burasi benim havuzum diye kimseyi sokmuyordum icine filan o zamanlar boyle cok hareketli degisik bir cocuktum cocugumun da ozgur, kendine guvenen birey gibi yetismesini isterim bakalim nasil olacak. Belki bizim de ilerde Ankaraya tasinma olasiligimiz var belki Almanyaya gitmek istiyor esim hayat neler gostericek ilerde bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…